Hmmm na o man draugė kaip tik išgyrė šį saloną, mat neperseniausiai jos sese tekėjo ir iš šito salono nuomawos, tai sakė kad wiskas buwo

QUOTE(daktaryte @ 2005 04 06, 13:18)
Kodėl niekas nekalba apie saloną šv. Gertrūdos gatvėj, šalia dailės galerijos, Kaune, net nežinau, kaip jis vadinasi. (Šitoj gatvėj yra ir dar vienas salonas, Okeanidė, jei neklystu). Vitrinoj tai man gan simpatiškos suknelės, bet neteko girdėti jokių atsiliepimų
gal kas buvote užsukusi[COLOR=blue]

Sveika, as ten buvau uzejusi kai ieskojau sau sukneles. Moteriske labai maloni, tik sake vieta salono nekokia, tai mazai kas uzsuka. Klausiau keliu sukneliu kainos, tai buvo po 800 Lt. Labai mazai ten vietos net matavimuisi. Dabar maciau keicia vitrinoj esancias suknutes. as nuomuojuosi buten Okeanidej.
QUOTE(daktaryte @ 2005 04 06, 14:18)
Kodėl niekas nekalba apie saloną šv. Gertrūdos gatvėj, šalia dailės galerijos, Kaune, net nežinau, kaip jis vadinasi. (Šitoj gatvėj yra ir dar vienas salonas, Okeanidė, jei neklystu). Vitrinoj tai man gan simpatiškos suknelės, bet neteko girdėti jokių atsiliepimų
gal kas buvote užsukusi[COLOR=blue]

na vitrinoj ir man atrode grazios

Aš išsirinkau suknutę Rotušės aikštėje, salone. Tik va, tokią sutartį pasirašiau. Nei įmonės pavadinimo, nei kokių kitų rekvizitų, telefono numeris tik nurodytas. Suknutė mano jau naudota, o vertę įrašė 3000 Lt (tai supratau, jog naujos). Ir jei aš ją stipriai ištepu, moku 20 proc. suknutės vertės. Apimta ekstazės aišku aš pasirašiau tą sutartį, bet dabar galvoju ar teisingai pasielgiau...
Be to, ten jokių užuominų apie tai, jog ta suknutė daugiau nebus nuomojama iki gegužės 21d. Tai galvoju ar neturėsiu problemų. Kokios pas jus mergaitės sutartys? Kas jose rašoma.

QUOTE(Egloshke @ 2005 04 07, 14:35)
Aš išsirinkau suknutę Rotušės aikštėje, salone. Tik va, tokią sutartį pasirašiau. Nei įmonės pavadinimo, nei kokių kitų rekvizitų, telefono numeris tik nurodytas. Suknutė mano jau naudota, o vertę įrašė 3000 Lt (tai supratau, jog naujos). Ir jei aš ją stipriai ištepu, moku 20 proc. suknutės vertės. Apimta ekstazės aišku aš pasirašiau tą sutartį, bet dabar galvoju ar teisingai pasielgiau...
Be to, ten jokių užuominų apie tai, jog ta suknutė daugiau nebus nuomojama iki gegužės 21d. Tai galvoju ar neturėsiu problemų. Kokios pas jus mergaitės sutartys? Kas jose rašoma.

visos tos sutartys standartinės, pas mane tokia pati
paprasciausiai liepiau irasyti, kad mano suknele bus nauja, kokiu pageidavimu turiu del priedu, veliumo, sukneles atsiemimo ir t.t.
QUOTE(Egloshke @ 2005 04 07, 14:35)

Dėl nutepimo nieko neparašyta

QUOTE(Atėnė @ 2005 03 02, 16:29)
Salonas Tavo diena tai kazkoks
. Nu, turbut visos zinote......... Uzupio salonas vestuviniu sukneliu nebenuomoja, vakar sakambinau. Gerai, kad nenusitrenkiau........
Ks dar ka zinote Vilniuje?

Ks dar ka zinote Vilniuje?
Apie "Tavo diena" ir a6 ne kokios nuomon

Radau labai fainą suknutę Evelintoj

QUOTE(Naktinukė @ 2005 03 31, 17:12)
Mano suknelė bus irgi iš to salono
. Super salonas
ir lygiai toks pat aptarnavimas

QUOTE(AsIrTu @ 2005 04 02, 12:50)
Kaune salonų yra nemažai, bet adresą žinau tik to, iš kurio pati imsiu suknelę
"Limarija" - Ožeškienės g. 11 (ar 13?) - prieš Imitz parduotuvę

"Limarija" - Ožeškienės g. 11 (ar 13?) - prieš Imitz parduotuvę

pries penkis metus ir as nuomavau is Limarijos, nezinau, kaip dabar , bet tada
ten radau kitokia nei visur , originalia, nepabodusia suknele..

As rezervavausi Kauno salone "Prie bokšto", Valančiaus gatvėje. Salonas
, aptarnavimas
, ir nusidereti pavyko. Taip pat prie suknelės duos auskariukus, kaklo papuošaliuką ir rankinuką. Taip pat sakė, kad tokios suknelės kurią aš išsirinkau jokiam kitam salone nera. tai nežinau ar tikrai tuo tikėti?