Mano suknytė iš "MALONUMO55", Klaipėdoje. Išsirinkau "Romantica". Nu tikrai tokia romantiška...
Gaila niekur neradau jos nuotraukytės, o tai įdėčiau akyčių paganymui

As nuomavausi "Limarijoj", Kaune Ozeskienes gatvej. Sukneles isskirtines, o ir aptarnavimas super.
Laukiu nesulaukiu kada galesiu uzsivilkti savo suknele

QUOTE(zuika/puika @ 2005 05 11, 17:45)
As nuomavausi "Limarijoj", Kaune Ozeskienes gatvej. Sukneles isskirtines, o ir aptarnavimas super.

Pritariu, kad ten ir suknelės super

Alytuje "Balta dama" labai smagus salonas. Aprengti gali ta pacia kad ir 5 kartus- svarbu kad apsisrestum ir issirinktum. Ten kai nueini į kitus salonus nesinori nosies kišti:)
Moteriske gal ir per daug sneka - na siek tiek perlenkia ten...
Man patiko, kad uz ta pacia kaina, ne itin didele, duoda viskas, bet kokius aksesuarus, svarkeli, sali ir pan.
Moteriske gal ir per daug sneka - na siek tiek perlenkia ten...

Man patiko, kad uz ta pacia kaina, ne itin didele, duoda viskas, bet kokius aksesuarus, svarkeli, sali ir pan.

QUOTE(Mis @ 2005 05 11, 17:30)
As rezervavausi Kauno salone "Prie bokšto", Valančiaus gatvėje. Salonas
, aptarnavimas
, ir nusidereti pavyko. Taip pat prie suknelės duos auskariukus, kaklo papuošaliuką ir rankinuką. Taip pat sakė, kad tokios suknelės kurią aš išsirinkau jokiam kitam salone nera. tai nežinau ar tikrai tuo tikėti?

a nu o man tai ten niekas ka siule nepatiko, aptarnavimas normalus, negalima skustis, tik gal kiek per daug giriasi
QUOTE(zuika/puika @ 2005 05 11, 18:45)

O as okeanideje nuomavausi, iki limarijos nedaejau, jau ta labai patiko
QUOTE(Mis @ 2005 05 11, 15:30)
As rezervavausi Kauno salone "Prie bokšto", Valančiaus gatvėje. Salonas
, aptarnavimas
, ir nusidereti pavyko. Taip pat prie suknelės duos auskariukus, kaklo papuošaliuką ir rankinuką. Taip pat sakė, kad tokios suknelės kurią aš išsirinkau jokiam kitam salone nera. tai nežinau ar tikrai tuo tikėti?

Jeigu tu nuomavaisi tą kur aš matavaus, tokią pūstą su gėlėmis tai tikrai patikinu, kad tokios daugiau niekur nėra. Ją pati pirma matavaus. Ir daugiau tokių nėra, nebent kas laikui bėgant nukopijuos ir pasiųs.
Vilniuje, "Pronuptia"

Mano suknelė iš "Dianos" Vilniuje.
Aptarnavimas aukščiausios kalsės, o ir suknelės labai gražios. Labai gerai yra tai, kad, jei jau užsisakei pas juos suknelę, tai jos iki tavęs jau tikrai niekam nebeišnuomos.

QUOTE(lotute @ 2005 05 11, 17:26)
o as iš elegancijos, ir mano sukneles niekas nebesinuomos iki mano vestuvių, ne taip kaip kituose salonuose 

o kur yra toks salonas.as dabar tik 4 klaipedoj zinau:malonuma55,svajone,fiesta ir dar kazkoks netoli Bigo.
o kur yra elegancija?
QUOTE(Pacific @ 2005 05 12, 07:26)
o kur yra toks salonas.as dabar tik 4 klaipedoj zinau:malonuma55,svajone,fiesta ir dar kazkoks netoli Bigo.
o kur yra elegancija?
o kur yra elegancija?
sausio 15, prie kelmutes kur yra penkiaaukštis namas ten, ten dar yra dantistas, kazkokia iškaba