Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kurio salono jūsų suknelė?

QUOTE(plato @ 2005 05 11, 19:46)
Jeigu tu nuomavaisi tą kur aš matavaus, tokią pūstą su gėlėmis tai tikrai patikinu, kad tokios daugiau niekur nėra. Ją pati pirma matavaus. Ir daugiau tokių nėra, nebent kas laikui bėgant nukopijuos ir pasiųs.

O kokia suknelę tu išsirinkai ir už kiek? nes įdomu ar nepermokėsiu smile.gif
Atsakyti
Aš iš ten neišsirinkau, pasirinkau kitokį modelį ir kitam salone.Šitam salone tikrai gali derėtis. Bent porą šimtų lt.
Atsakyti
o gal galit patarti, kur galima butu isnuomoti grazia vakarine suknele mamai?
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2005 05 16, 09:45)
o gal galit patarti, kur galima butu isnuomoti grazia vakarine suknele mamai?

Manau, kad daugelyje salonų ir mamai kažką rasi... Ten ne tik nuotakoms ir pamergėms būna suknelių ax.gif
Atsakyti
Aš nuomavausi "Okeanideje" Ožeckienės gatveje. Tai buvo trecias "taškas" į kurį nuejau rinktis suknelės. Kazkaip ta diena (šeštadieni) buvo daug nuotaku, kurios rinkosi sukneles ir, nezinau, kazkaip labai greitai issirinkau ir uzsisakiau. Dabar galvoju, kad as per greitai padariau sprendima, reikejo po daugiau salonu pavaikscioti. O beje, ir galejau nusipirkti, pvz, juk ir supermamos skelbimuose graziu yra. Tai taip ir neteks man visiško matavimosi malonumo patirti... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugneo @ 2005 05 16, 11:28)
Aš nuomavausi "Okeanideje" Ožeckienės gatveje. Tai buvo trecias "taškas" į kurį nuejau rinktis suknelės. Kazkaip ta diena (šeštadieni) buvo daug nuotaku, kurios rinkosi sukneles ir, nezinau, kazkaip labai greitai issirinkau ir uzsisakiau. Dabar galvoju, kad as per greitai padariau sprendima, reikejo po daugiau salonu pavaikscioti. O beje, ir galejau nusipirkti, pvz, juk ir supermamos skelbimuose graziu yra. Tai taip ir neteks man visiško matavimosi malonumo patirti... sad.gif

Manau, kad rinkaisi arba "Okeanidėje" arba ne smile.gif. Nes Ožeškienės gatvėje tai "Limarija" yra (prieš Imitz parduotuvę), o "Okeanidė" - Gertrūdos gatvėje wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsIrTu: 16 gegužės 2005 - 11:02
o ka dar galite pasakyti apie MJ?ir kur brangesnes MJ ar Limarijoje?
Atsakyti
Išsinuomovau suknelę Evelintoj ir esu labai patenkinta. Sutaupiau 400 lt, nes išsirinkau modeliuką prieš sezono pradžią, o tik praeitą savaitgalį buvo atvežtas mano sijonas su korsetu (pagal mano ūgį su bateliais) ir tikrai žinau, kad niekas jos neužsidės smile.gif Esu išsimatavusi įvairiausius suknelių modelius, bet priėjau išvados, kad noriu ypatingos suknelės ir nusprendžiau išsinuomoti pūstą. Jau matavausi - atrodau klasiškai thumbup.gif O sijonas ir korsetas išsiųvinėtas swarovski kristaliukais thumbup.gif
Atsakyti
o mano suknute bus is I. Venslovienės salono (Utena), suknute bus tikrai nauja, nes ja man pasius pagal mano norus. del pasirinkimo, tai nezinau, kazkaip tai as labai pas jas nesidomejau, nes ejau su mintim, kad siusiuos, netgi Vilniuje buciau siuvusis, tada zinai, kad tu pirmoji uzsivilksi. kainos aisku per puse mazesnes, naujai pasiuta brangiausia suknute 600lt, manyciau yra skirtumas biggrin.gif .
o kieno siuta ar rajono siuveju, ar kauno, ar vilniau, ar paryziaus tai manau jokio skirtumo, svarbu tu su ja patogiai jautiesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte:) @ 2005 05 17, 16:01)
Esu išsimatavusi įvairiausius suknelių modelius, bet priėjau išvados, kad noriu ypatingos suknelės ir nusprendžiau išsinuomoti pūstą. Jau matavausi - atrodau klasiškai  thumbup.gif O sijonas ir korsetas išsiųvinėtas swarovski kristaliukais  thumbup.gif

Tai taip ir reikia padaryti, kad išsimatuoti skirtingų modelių suknelių, o tada jau rinktis, koks stilius širdžiai mieliausias smile.gif. Man tai pūstos irgi labai patinka. O jau su kristaliukais tikrai thumbup.gif turėtų atrodyt smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(toja @ 2005 05 17, 15:49)
o mano suknute bus is I. Venslovienės salono (Utena), suknute bus tikrai nauja, nes ja man pasius pagal mano norus. del pasirinkimo, tai nezinau, kazkaip tai as labai pas jas nesidomejau, nes ejau su mintim, kad siusiuos, netgi Vilniuje buciau siuvusis, tada zinai, kad tu pirmoji uzsivilksi. kainos aisku per puse mazesnes,  naujai pasiuta brangiausia suknute 600lt, manyciau yra skirtumas  biggrin.gif .
o kieno siuta ar rajono siuveju, ar kauno, ar vilniau, ar paryziaus tai manau jokio skirtumo, svarbu tu su ja patogiai jautiesi  biggrin.gif

O kur yra tas Venslovienės salonas Utenoje? g.gif Mano viena pamergė iš Utenos nori nuomotis. Gal gali pasakyti kur jis randasi? smile.gif
Atsakyti
tiesa, buciau dekinga, jei kuri galetumete man atsiusti ta standartine sutarti del sukneles nuomos, nes rytoj einu i Dianos salona(vilnius) pasirasineti sutarties, noreciau itraukti keleta papildomu punkteliu. ACIU.
vrasele@centras.lt
Atsakyti