Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011

QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 05 06, 13:55)
Idomu butu suzinot, ar imanoma viena diena grizimo data pasiilgint? kas esate taip dare? Ir kaip tai vyko, ir kokia kaina to malonumo?

ir man idomu ar kas ilginosi taip...maciau,kad rusai rudeni ilginosi viesbuti,labai pigiai sumokejo uz viesbucio pratesima,bet juk svarbiausia,kaip parskristi ar lengvai suderinama g.gif ar reikia tik skrydi suderinti ar reikalauja ir visa likus paketa testi per LT g.gif
Atsakyti
[quote=Frezija13,2011 05 06, 17:48]
[quote=aistukke,2011 05 06, 12:35]
Sveikutes, siandien nakti isskrendu i turkija, kemera Garden Resort Bergamot viesbuti, gal kas is jusu yra ten buve ir gali pakomentuot kaip ten kas? 4u.gif
[

mirksiukas.gif ir aš lauksiu Jūsų pastebėjimų dėl šio viešbučio. Mes po gero mėnesiuko į ten suplavę...

Puikių atostogų ! thumbup.gif
[/quote]

Mes su seimyna buvom Garden resort pries du metus, geguzes pirmom dienom. Tuomet jie deklaravosi 5 zv., taciau dabar matau jie 4-iu smile.gif Siaip niekas ten tikrai nenuvyle, nes poreikiai visu skirtingi smile.gif Grazi aplinka, turi jie savo jauku sodeli .Daugumai minusas, jog iki juros truputi reikia paeiti, nors siaip pastoviai veza autobusas. Musu kompanijai labiau patiko prie baseinu. Kiekviena vakara animacija, vedantis vaikinukas Ice - tai super!Kadangi buvo sezono pradzia, tai mazai vaisiu. Nezinau ka daugiau, jei kas domina konkreciau, klauskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 05 06, 14:17)
aš varau su kedais, ecco basutės ir a la aukštakulniai lagamine. Ir tai manyčiau per daug - nafig aukštakulniai? Nebent fotkėm papozuoti  lotuliukas.gif

kiek visko daug dedamasi....madas mergos demonstruoja,tik kzin ar podiumai yra viesbuciuose biggrin.gif kas ,maudymuku po 10 kas batu biggrin.gif
Realiai tai man reikia vakariniu bateliu,ecco patogiu basuciu ir basutes turiu specialiai maudymuisi..viskas biggrin.gif
Maudymukus irgi tik 2 deduosi,viena pagrindini,viena atsargai rolleyes.gif
Na bet juk kiekvienam savo
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2011 05 06, 17:09)
viskas - lagaminai supakuoti, rezervacija atlikta, nekantrumo lygis greit pasieks piką hihihi.gif

realiai, negaliu patikėti, kad jau. Atostogos, šiluma.. ech... pirmą kartą važiuoju atostogauti ir šeimynai valgyt nereiks daryti  lotuliukas.gif

jei pirma kartai tai isvis euforija wub.gif veliau tai tampan iprastu dalyku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 06 gegužės 2011 - 19:07
mes prieš porą metų bandėm prasitęst atostogas keliomis dienomis jau būdami Turkijoj, tai iki viešbučio pratęsimo net nedaėjom, nes buvo labai sudėtinga ir brangu pakeist skrydžio laiką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 05 06, 21:07)
kiek visko daug dedamasi....madas mergos demonstruoja,tik kzin ar podiumai yra viesbuciuose biggrin.gif kas ,maudymuku po 10 kas batu biggrin.gif
Realiai tai man reikia vakariniu bateliu,ecco patogiu basuciu ir basutes turiu specialiai maudymuisi..viskas biggrin.gif

as nekenciu, kai nederanti avalyne prie rubo buna, arba tokia pakenciamai derinama. Taip jau yra, kad perku ruba ir dazniausiai perku avalyne prie jo. Kitaip man nesigauna smile.gif Kazkada jau diskutavome apie vaikiska avalyne ir apranga. Tas pats ir su suaugusiais. As tokiais atvejais i kompromisus neeinu schmoll.gif kaip kiti daro, tai ju reikalas, man nerupi, svarbu as gerai jauciuosi wub.gif As ir grybavimui apranga specialia susipirkusi tongue.gif Miske irgi podiumu nera, suoliuoju rastais tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 05 06, 19:09)
viskas - lagaminai supakuoti, rezervacija atlikta, nekantrumo lygis greit pasieks piką hihihi.gif

realiai, negaliu patikėti, kad jau. Atostogos, šiluma.. ech... pirmą kartą važiuoju atostogauti ir šeimynai valgyt nereiks daryti  lotuliukas.gif

Geru atostogu bye1.gif bye1.gif

Vien nuo tos minties, kad nereikes nuo ryto iki vakaro prie puodu stovet net rekt is dziaugsmo norisi yahoo.gif ir kambariu kuopt blush-anim-cl.gif o tai jau laaaaabai daug
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 05 06, 20:07)
kiek visko daug dedamasi....

Na bet juk kiekvienam savo

As desiuos daug, bet ne demonstravimui (na gal biski blush2.gif biggrin.gif ), o kad nevaiksciot murzinai- namie bunant maziausiai du kartus reikia persirengt, tai net bijau pagalvot kiek isidet reiks. O dar kiek dviem murziam tarzanam reiks ideti doh.gif Viesbutyje maciau vieno daikto skalbimas 5 eurai blink.gif Tai kiek tilps tiek ir desim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gute73: 06 gegužės 2011 - 19:31
QUOTE(Cobre @ 2011 05 06, 18:28)
as nekenciu, kai nederanti avalyne prie rubo buna, arba tokia pakenciamai derinama. Taip jau yra, kad perku ruba ir dazniausiai perku avalyne prie jo. Kitaip man nesigauna  smile.gif  Kazkada jau diskutavome apie vaikiska avalyne ir apranga. Tas pats ir su suaugusiais.  As tokiais atvejais i kompromisus neeinu  schmoll.gif kaip kiti daro, tai ju reikalas, man nerupi, svarbu as gerai jauciuosi  wub.gif As ir grybavimui apranga specialia susipirkusi  tongue.gif Miske irgi podiumu nera, suoliuoju rastais  tongue.gif  biggrin.gif

Butent kiekvienam savo. biggrin.gif kas kaip nori tas taip daro biggrin.gif kam ko reikia biggrin.gif
Del vaiku,tai man patiko draugu vaiku pasakymas(berniukui 14,mergaitei pora metu maziau,jau toks amzius kai norima visko) kad.."mums augantiems daug ir brangiu rubu neperka"..o galetu pirkti...teveliai tikrai turintys is ko,bet vaikai su paprastais rubeliais atostogavo,jau nekalbant apie gausuma.Svarbu svaru,tvarkinga,patogu.

Papildyta:
QUOTE(gute73 @ 2011 05 06, 18:29)
As desiuos daug, bet ne demonstravimui (na gal biski  blush2.gif  biggrin.gif ), o kad nevaiksciot murzinai- namie bunant maziausiai du kartus reikia persirengt, tai net bijau pagalvot kiek isidet reiks. O dar kiek dviem murziam tarzanam reiks ideti  doh.gif Viesbutyje maciau vieno daikto skalbimas 5 eurai  blink.gif Tai kiek tilps tiek ir desim  biggrin.gif

vaikams as irgi isidedu daugiau.Bet ir vietoje praskalbiu ax.gif nes dazniausiai ne savaite atostogaujame.
Bet esme buvo kalbos ne apie gausumo rubu del svaros mirksiukas.gif Rubu gausa ir ivairumu nieko nenustebinsi biggrin.gif kad ir kiek per diena kartu juos keistumei rolleyes.gif
Mes esam skalbe viesbutyje,tikrai nepigiai gavosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 06 gegužės 2011 - 20:13
QUOTE(bucinukas @ 2011 05 06, 21:25)
mes prieš porą metų bandėm prasitęst atostogas keliomis dienomis jau būdami Turkijoj, tai iki viešbučio pratęsimo net nedaėjom, nes buvo labai sudėtinga ir brangu pakeist skrydžio laiką  doh.gif

Man Novaturas pasake 850lt uz ta papildoma para. TAi vat idomu ka yra kas dares?

Na, o del skalbimo, isidesiu sakiau muilo gabaleli ukinio, kad prasiskalbt, nes tiek turbut netilps, kiek reiktu keist rubus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeima iš 5: 06 gegužės 2011 - 19:53
QUOTE(*Diva* @ 2011 05 06, 19:27)
ojoj kaip gera. kaip noreciau. musu lagaminai tik pradedami krauti. jau streso virsune smile.gif uz valandos vaikai eis gult tada desim daiktus ramiai.. tikiuosi wink.gif

Pavydžiu... Į kokį viešbutį važiuojat?
Geros kelionės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 05 06, 18:50)
Na, o del skalbimo, isidesiu sakiau muilo gabaleli ukinio, kad prasiskalbt, nes tiek turbut netilps, kiek reiktu keist rubus...

as visada isipilu truputi skalbimo milteliu ir milteliu balintojo.uzmerkiu baltus rubus ir palieku,poto belieka tik praskalauti ir tiek to "vargo" biggrin.gif
Atsakyti
Sumokat 5-10 tukst uz kelione, o 10 LTL uz marskineliu skalbykla jau daugoka ax.gif Dziaugsmas begalinis del nebereikejimo gaminti maista, o skalbti imates pacios. Nepaisant viso atostoginio manikiuro, paliktos namie skalbenkes. Moterys... kas jas supras irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 05 06, 20:49)

1. Butent kiekvienam savo. .Svarbu svaru,tvarkinga,patogu.

2. vaikams as irgi isidedu daugiau.

3. Mes esam skalbe viesbutyje,tikrai nepigiai gavosi

1. drinks_cheers.gif

2. man visada taip gaunasi

3. ir skalbt ir lygint doh.gif todėl lininiai rūbai gerai kai karšta, bet nelabai kai neturi proso.

Dėl tvarkos ir švaros sutinku 100 proc - geriausiai kvepia švara 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 05 06, 20:28)
as nekenciu, kai nederanti avalyne prie rubo buna, arba tokia pakenciamai derinama. Taip jau yra, kad perku ruba ir dazniausiai perku avalyne prie jo.

drinks_cheers.gif
ir dar viena smulkmenėlė, kuri man labai kliūva - pirkinių krepšelis irgi turi būti stiliovas.. eina ponička visa tokia tokia ir nešasi prekes nutrintam PC maiše... man kliūva... visuma yra grožis..
bet kiekvienam savo...
Atsakyti