Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 06, 19:15)
Sumokat 5-10 tukst uz kelione, o 10 LTL uz marskineliu skalbykla jau daugoka  ax.gif  Dziaugsmas begalinis del nebereikejimo gaminti maista, o skalbti imates pacios. Nepaisant viso atostoginio manikiuro, paliktos namie skalbenkes. Moterys... kas jas supras  irnesakyk.gif   biggrin.gif

10 litu neprasisuksi,o ir marskineliu jau ne vieni,o 4 netgi gaunasi tongue.gif
O pats ar marskineliu tiek isidedi ar jie tiesiog skalbykloje skalbiasi turkiu moteru ar stebuklingai kas ryta svarus buna biggrin.gif o gal tiesiog esi is tu vyru,kur pazastu nesiskuta ir prakaitas tai vyriskumas biggrin.gif
Beje siais laikais manikiurai ilgalaikiai ir vandens nebijantys,o skalbimo priemones puikios,tereikia uzmerkti ir praskalauti tongue.gif

Ir...kuo zmogus daugiau turi,tuo daugiau viska apgalvoja ir pataupo,o norintys pasirodyti turi tokias galimybes per atostogas biggrin.gif

Aisku cia jumoras,tad neisizeiskit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 06 gegužės 2011 - 20:44
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 06, 21:15)
Sumokat 5-10 tukst uz kelione, o 10 LTL uz marskineliu skalbykla jau daugoka  ax.gif  Dziaugsmas begalinis del nebereikejimo gaminti maista, o skalbti imates pacios. Nepaisant viso atostoginio manikiuro, paliktos namie skalbenkes. Moterys... kas jas supras  irnesakyk.gif   biggrin.gif

Todel ir neskalbsiu pati tongue.gif Geriau cemodana pritrombuosiu - nest tai ne man reikes mirksiukas.gif O vaikam ka skalbt viesbucio skalbykloj, tai jau geriau uz tuos kelis eurus naujus marskinelius nupirksiu,o gristant netilps i lagamina- nu tai netilps biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gute73: 06 gegužės 2011 - 20:44
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 05 06, 22:40)
Ir...kuo zmogus daugiau turi,tuo daugiau viska apgalvoja ir pataupo,o norintys pasirodyti turi  tokias galimybes per atostogas  biggrin.gif

Cia tokia nuostata nauja, ar buvo ir tada, kai vykai i Delphina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 05 06, 19:58)
Pavydžiu...  Į kokį viešbutį važiuojat?
Geros kelionės  smile.gif

mhm. as va susikrausiu lagaminus ir pati sau papavydesiu prie vyno taures. 5 metus nebuvom niekur toliau isvaziave, o dabar prisiruosem. mhm...

majesty park resort viesbutis. tikiusi bus gerai smile.gif norejom i simena, bet nebeliko vietu kol mes sumastem smile.gif

del rubu tai musu su vyru labai mazai. tikiusi salta nebus. na o vaikams tai daug gaunas, nes 7 dienos, tai kadangi vis tiek kasdien viena du komplektus sunaudos tai panasiai ir dedu. jei ka kazka prasiskalbsiu. svarbiausia kad salta nebutu nes megztiniu pora tik. ir po viena lengvute striukele.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 05 06, 19:43)
Cia tokia nuostata nauja, ar buvo ir tada, kai vykai i Delphina? g.gif

nuostata kokia buvo tokia ir isliko kitaip ne 10 tuks buciau uz Delphinus sumokejusi o 18,kam cia smulkintis biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(*Diva* @ 2011 05 06, 19:48)
mhm. as va susikrausiu lagaminus ir pati sau papavydesiu prie vyno taures. 5 metus nebuvom niekur toliau isvaziave, o dabar prisiruosem. mhm...

majesty park resort viesbutis. tikiusi bus gerai smile.gif norejom i simena, bet nebeliko vietu kol mes sumastem smile.gif
del rubu tai musu su vyru labai mazai. tikiusi salta nebus. na o vaikams tai daug gaunas, nes 7 dienos, tai kadangi vis tiek kasdien viena du komplektus sunaudos tai panasiai ir dedu. jei ka kazka prasiskalbsiu. svarbiausia kad salta nebutu nes megztiniu pora tik. ir po viena lengvute striukele.

smagu thumbup.gif
Atsakyti
Na bet labiausiai vis tiek del oro neramu unsure.gif Ir kuo toliau, tuo neramiau. Per musu atostostogas zada taip, kad pas mus net silciau bus blink.gif O dar kai pasiziuri i meteoprog.com, tai net jau visai nebejuokinga- sauleta tik pirma ir paskutine diena, kitas arba lis, arba debesys ryta vakara blink.gif blink.gif Ir oro temperatura 17-20... kibo vandeny reiks sedet, kad nesusalt doh.gif Per kitur dar puse bedos, nu bet cia blink.gif Viena kazkokia buvau atradus kur tai savaitei rode nakti 4-5 (gerai kad nors ne salcio), o diena max 14, tai staigiai isjungiau ir net nebeziurejau, kad nervu nesigadint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gute73 @ 2011 05 06, 21:41)
Todel ir neskalbsiu pati  tongue.gif Geriau cemodana pritrombuosiu - nest tai ne man reikes  mirksiukas.gif

Tataigi smile.gif Mes patys tik karta skalbyklos paslaugom naudojomes, bet tai buvo extra atvejis. Reik isidet pakankamai smile.gif
Siaip lengva man kalbet, kai nereik sukt galvos apie: tyreles, pampersus, sikpuodzius, kasvalanda issiterliojancius vaikus... Gal del to man patinka SM forumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 05 06, 22:20)
Dėl tvarkos ir švaros sutinku 100 proc - geriausiai kvepia švara  4u.gif

ir dar viena smulkmenėlė, kuri man labai kliūva - pirkinių krepšelis irgi turi būti stiliovas..

Todel geriau, kad svariu rubu nepritruktu biggrin.gif
nu labai ne i tema postas, bet ...na negaliu nesutikti su tamsta biggrin.gif

Siaip man labai keista, as tarkime visai tolerantiskai ziuriu i tuos, kurie vyksta su mazu lagamineliu, i kuri tilptu geriausiu atveju trecdalis mano lagamino. Ir nesakau, kad ubagai tie, kas vyksta su trim porom avalynes. Kodel vykstant su pilnu lagaminu standartinio vidutinio dydzio, su kokiu vyksta dauguma poilsiautoju, kazkam kyla susirupinimas, kur as podiuma rasiu biggrin.gif Kai kazkas kisa i lagaminus siugzdancias vakarines sukneles vaikui, as pratyliu. Kai tas pats zmogus man paskui aiskina apie tai, kad zmogu puosia rubu kuklumas ir parastumas, man kazkaip ir keista. Ypatingai kai vakariniu sukneliu pas mane lagamine nerasta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 05 06, 22:20)
drinks_cheers.gif
bet taupiausias buvo LaMeras... rolleyes.gif

jeigu turetum 11000 pinigu atostogoms, ka rinktumeisi ? Delfinus ar LaMera ?

Klausiu, nes pvz as turedamas 7000 pinigu niekada nesirinkciau taupiausios Daimos ax.gif kaip mes cia sakom: Turkija geriausiai atitinka kainos ir kokybes santyki. Tai jamkim dabar viesbucio ir kokybes santyki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2011 05 06, 14:18)
Mirtingiesiems turbut neimanoma tiesiogiai nusipirkti. Bet va mes atostogaujant viezbutyje susipazinom su moterim, kuri pirko tiesiai is tezu. Palyginus su mumis mokejo labai zema kaina, nes mokejo savikaina uz viska. Lektuve vietas rezervavo is anksto, o tada rinkosi viezbuti is paskutiniu minuciu pasiulymu. Ir ji sake visad taip perka keliones.  ax.gif
I kuri kurorta traukiat? Ir mes ta pacia diena skrendam  ax.gif

Mes i Kemera, Daima resort 4u.gif
O jus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gute73 @ 2011 05 06, 21:51)
Na bet labiausiai vis tiek del oro neramu  unsure.gif Ir kuo toliau, tuo neramiau. Per musu atostostogas zada taip, kad pas mus net silciau bus  blink.gif O dar kai pasiziuri i meteoprog.com, tai net jau visai nebejuokinga- sauleta tik pirma ir paskutine diena, kitas arba lis, arba debesys ryta vakara  blink.gif  blink.gif Ir oro temperatura 17-20... kibo vandeny reiks sedet, kad nesusalt  doh.gif Per kitur dar puse bedos, nu bet cia  blink.gif Viena kazkokia buvau atradus kur tai savaitei rode nakti 4-5 (gerai kad nors ne salcio), o diena max 14, tai staigiai isjungiau ir net nebeziurejau, kad nervu nesigadint  unsure.gif

gute73, galiu siek tiek nuraminti, pati antradieni is Turkijos grizau, oras tikrai siltesnis nei rodo visi tie internetiniai oru prognoziu puslapiai. Pati pries kelione puse savo nervu numarinau ziuredama oru prognozes, kurios buvo laaabai nemielos nei akiai, nei sirdziai, doh.gif o ten nuskride megavomes saule, kuri kepino kaip reikiant, grizom visi rudi, o paskutinem dienom jau stengemes ir sesely daugiau pabuti. Tiesa viena diena stiprokai lijo, tai ta diena oras ir atsales buvo, bet kita diena vel saulyte lepino. Tad nepergyvenkit, viskas bus gerai-oras taip pat! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
man klausimas iskilo - o kaip su vezimuku vaikui, kuriam sueje 2 metai? skrisim su novaturu... ar ji iskaiciuos i registruotu bagazo svori, o gal rankinio, o gal is viso neleis imti arba teks primoketi? gal kas susiduret? g.gif
Atsakyti