Įkraunama...
Įkraunama...

Išlikimas (survivor)

QUOTE(leplepas @ 2012 02 16, 06:59)
Sveiki, šiandien pasirodė naujas 24 sezonas, jį galite peržiūrėti Survivor.lt. Taip pat kiti sezonai, diskusijos ir naujienos

labai ačiū, o aš taip ieškojau kur pažiūrėti naują sezoną 4u.gif Bet čia kiek suprantu tai be vertimo, vaikams liūdna nes nesupras, o taip mėgsta žiūrėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linikė @ 2012 02 23, 17:46)
labai ačiū, o aš taip ieškojau kur pažiūrėti naują sezoną 4u.gif  Bet čia kiek suprantu tai be vertimo, vaikams liūdna nes nesupras, o taip mėgsta žiūrėti smile.gif

vertimo nera, nes laida buna ikeliama kelios valandos po parodymo amerikoje, senesni sezonai lietuviski
Atsakyti
nekabina dar kol kas naujasis sezonas. kažkokie nūdni veikėjai
Atsakyti
Oooo dabar kur rodo, tai lietuvis dalyvauja bigsmile.gif bigsmile.gif malaaaaaaaacius
Atsakyti
wub.gif
user posted image
Atsakyti
Geresnės laidos, realybes, dar nesu matęs.
Tibė - sutinku su tavim. Manęs kažkaip pirmos serijos VISŲ sezonų nelabai kabina, nes pripranti prie akstesnių žaidėju. Bet kai naujo sezono parodo kelias serijas, tai sunku atsitraukt O.O Bent man asmeniškai.
Nuo šio realybes šou labai suku atsitraukti ir tos begalinės reklamos laabai nervina :x

LEPLEPAS - ačiū už nuorodą. Labai geras tinklapis, tik trūksta nemažai sezonų sad.gif BET LABAI ŠAUNU KAD JAU YRA 24 SEZONAS. NUOSABU!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teddi_Bear @ 2012 03 13, 19:46)
Tibė - sutinku su tavim. Manęs kažkaip pirmos serijos VISŲ sezonų nelabai kabina, nes pripranti prie akstesnių žaidėju. Bet kai naujo sezono parodo kelias serijas, tai sunku atsitraukt O.O Bent man asmeniškai.
Nuo šio realybes šou labai suku atsitraukti ir tos begalinės reklamos laabai nervina :x

LEPLEPAS - ačiū už nuorodą. Labai geras tinklapis, tik trūksta nemažai sezonų sad.gif BET LABAI ŠAUNU KAD JAU YRA 24 SEZONAS. NUOSABU!!!!  4u.gif 4u.gif 4u.gif

su laiku bus visi sezonai
Atsakyti
QUOTE(Teddi_Bear @ 2012 03 13, 20:46)

aš kai internete žiūrau, tai reklamas pasidarau kada noriu biggrin.gif

Ir taip pat sutinku, kar reikia kelių serijų kad išsirinkčiau mylimą komandą ar žaidėją, nu bet dar šio nepavyko padaryti naujam sezone schmoll.gif
Atsakyti
O mano kai užkabino tai užkabino blink.gif dar ir B įsukau,tai pražiūrėjom visus lt nupirktus sezonus....daugiau nėra išverstų? teks angliškai žiūrėti ax.gif
Atsakyti
Dar kas nors žiūri? Per TV6 neseniai pradėjo rodyti 16 sezoną (Fans VS Favorites).
Atsakyti
Aš anksčiau žiūrėdavau, kai dešimtą ryto rodė. Dabar net laiko nežinau.
P.S gal kas prisimena seriją, kai vienas vyrukas turejo suvalgyti jaučio lyt. organą? Labai buvo šlykštu.
Atsakyti
Ziuriu smile.gif labai patinka!
Atsakyti