Įkraunama...
Įkraunama...

Išlikimas (survivor)

Julie is Survivor:Vanuatu(9 sezonas)
Atsakyti
[quote=Dzenete,2012 07 23, 07:23]
Žurnale Ji skaičiau straipsni apie laidos vedėją. 7 metus buvo susiburkaves su viena dalyve.. tik nelabai atsekau iš kurio čia sezono regis šito nemačiusi.

Oho, cia tai bent tongue.gif Pamenu, kad buvo ta mergina kazkokiam sezone, bet ji man neisimine biggrin.gif

As dabar ziuriu ir nervinuose del to trenerio doh.gif nezinau kaip Jums, bet man jis atrodo kaip bado kamuojamas - pasakoja kazkokias butas nebutas istorijas, kaip nurejo laukiniai suesti jo uzpakali lotuliukas.gif Man atrodo, kad jis per daug isijaute i pasakojimus prie lauzo biggrin.gif laukiu kada ji isbalsuos 4u.gif
Atsakyti
Jo tas treneris tai keistuolis biggrin.gif. O siandien taip pat gera taryba buvo, įdomus sezonas. J.T. ir Stephenas geri zaidejai, manau vienas is ju gali ir laimet. smile.gif
Atsakyti
Galit pasakyt kas šiandien iškrito? Nemačiau smile.gif
Atsakyti
Tysonas, tas irgi toks neblogas savimyla buvo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Super.LTU @ 2012 07 25, 22:53)
Tysonas, tas irgi toks neblogas savimyla buvo. biggrin.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
[quote=Arietė,2012 07 25, 15:26]
[quote=Dzenete,2012 07 23, 07:23]
As dabar ziuriu ir nervinuose del to trenerio doh.gif nezinau kaip Jums, bet man jis atrodo kaip bado kamuojamas - pasakoja kazkokias butas nebutas istorijas, kaip nurejo laukiniai suesti jo uzpakali lotuliukas.gif Man atrodo, kad jis per daug isijaute i pasakojimus prie lauzo biggrin.gif laukiu kada ji isbalsuos 4u.gif
[/quote]
Su vienu žmogumi teko dirbti pora mėnesių, tai panašių istorijų prisiklausydavome, kaip karevęs Vietname ir dar velnias žino kur. Kaip dykumoje n dienų praleides, puse pasaulio apkelevęs, bet dabar neturi nieko, teko ne tik kur gyventi surasti bet ir šaukštą su šakute parūpinti. doh.gif Na žodžiu labai panašus į Trenerį. Tikiuosi, kad jį kuo greičiau išmes. Aš tai kaip visada neištvėriau ir pasižiūrėjau kas laimės. blush2.gif
Visada palaikydavau moteriškias, bet šiame sezone vienintelė kuriai kažkiek simpatijos yra tai ta juodukė, kitos nepatinka man.
Įdomu ar iki rugpjūčio 1 baigsis šis sezonas, nelabai turbūt?
Atsakyti
Rugpjucio antra baigsis sezonas. As tai niekad neziuriu kas laimejo, paskui visas įdomumas dingsta. doh.gif manau dabar turetų vienas is Jalapalų ir laimet, laikysis kartu jie iki galo, bent jau link to viskas krypsta.

PS. Įdomu ar TV6 rodys islikima SAMOA? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man sis sezonas kazkoks keistas, kiti budavo idomesni, ar zmones kitokie, o gal del to, kad matyti po kelis kartus.
Dabar kazkokie tie zmones salti, pikti, keisti ir arogantiski. Man irgi Taja patinka, kitos tai kazkokios veidmaines, ypac ta Debe. Apie Treneri jau ner ko bepridurti lotuliukas.gif aaaaa...drakonu zudikas lotuliukas.gif Net Dzeimsas ziuri tokiu zvilgsniu per tarybas, kai Treneris kalba, tokiu, kuri maciau vieninteli karta, kai vienas dalyvis pamane, kad ji isimylejo kita mergina ir priesininku komandos, nors is tikro jis buvo ne taip suprates biggrin.gif
Man ir ta Sierra tokia normali atrode, nesupratau kodel jie ja sliundra vadino g.gif doh.gif
Atsakyti
Ar yra žiūrinčių naujausią 25 sezoną? Kaip jis jums?
Atsakyti
Prasidejo naujas sezonas Gvatemaloj, ar yra ziurinciu?
Atsakyti
QUOTE(Bjjanka @ 2013 02 01, 21:17)
Prasidejo naujas sezonas Gvatemaloj, ar yra ziurinciu?

kaip ir visus kitus sezonus-TAIP biggrin.gif 4u.gif aš jau palau sezonegalvojau kas tam bobiui džonui tokiom akim pažiūri kai pralaimi,nu nejauku net unsure.gif pirmadienio anonsas mano požiūrio į jį nepagerino schmoll.gif
Atsakyti