QUOTE(Orinta0523 @ 2012 06 25, 21:17)
merginos, koki dabar sezona rodo, gal zinot?? :]
Gabon
aš šito nemačius
QUOTE(Liepa^^ @ 2012 06 23, 14:43)
Sveiki, gal zinote kur galima internete paziureti ar nemokamai atsisiusti islikimo seriju (nuo 16 sezono)? buciau labai dekinga uz jusu atsakymus 
Filmai.in gali ziuret
Sveikos
ir as esu gerbeja Survivor, senuosius esu macius po kelis kartus, o stai Gabon ir dbaratinio naujojo nesu macius. Gabon man nelabai patiko-pasirode nuobodokas
o sis manau bus visai nieko, nors is pirmos serijos nelabai ka nuspresi
ir as esu gerbeja Survivor, senuosius esu macius po kelis kartus, o stai Gabon ir dbaratinio naujojo nesu macius. Gabon man nelabai patiko-pasirode nuobodokas
Kadangi lietingą vasarą nelabai randu ką veikt, irgi žiūriu Tocantins'o sezoną - kolkas tikrai neblogas atrodo, bent jau įdomesnis už praeitą (Gabonas) 
Taip pat labiau patinka Jalapalų gentis, bet labai džiaugiuos, jog išbalsavo Sidney - ji kažkodėl mane nervino
Po susijungimo turėtų prasidėt pats įdomumas
Taip pat labiau patinka Jalapalų gentis, bet labai džiaugiuos, jog išbalsavo Sidney - ji kažkodėl mane nervino
Po susijungimo turėtų prasidėt pats įdomumas
Prieš pora metų tai buvo mano mėgstamiausia laida, paskui pradėjau dirbti ir 16 val. pažiūrėti laidą man pasidarė misija neįmanoma. dabar per atostogas truputėli vėl prisiminiau šį šou, tik skaičiuoju dalyvius ir galvoju ar pavyks pabaigti pasižiūrėti iki galo.
Žurnale Ji skaičiau straipsni apie laidos vedėją. 7 metus buvo susiburkaves su viena dalyve.. tik nelabai atsekau iš kurio čia sezono regis šito nemačiusi.