Įkraunama...
Įkraunama...

Išlikimas (survivor)

[quote=žemuogė,2011 05 17, 21:47]
jūs man, durnei, paaiškinkit,ko tą Courtney prie visų kabinėjasi - ne vieną, tai kitą apsikabinus vaikšto g.gif vakar Todd'ą apkalbinėjo kaip geriausią aktorių, o šiandien jau susikibę vaikšto...
[/quote]

Iš pradžių man ji irgi nepatiko, net po to visai nieko, tai gaila, kad išbalsavo. O tas Tooda's tai apsukrus, melagėlis kažkoks, net nesusitarė su seserim, kiek laiko sesuo "buvo neščia" kai prarado vaiką.. tokiai dalykais juokauja, tai nežinau, nelabai man priimtina. schmoll.gif
[/quote]

O kodėl iškart apsimelavo? Jei išvyko tarkim 10 dienų prieš balsavimą, sesė tuomet laukėsi 2 mėnesį. Susitikimas su kita sese įvyko dar po mėnesio (viso jau apie 40 dienų po išvykimo). Tai Todd'as ir pasakė, kad trys mėnesiai, o sesė sakė, kad persileido iškart jam išvykus.
Atsakyti
Naujas sezonas!! Favorites:

user posted image

* 11 — Cirie Fields, 37, Survivor: Panama
* 12 — Jonathan Penner, 45, Survivor: Cook Islands
* 13 — Amanda Kimmel, 23, Survivor: China
* 14 — James Clement, 30, Survivor: China
* 15 — Ozzy Lusth, 26, Survivor: Cook Islands
* 16 — Yau-Man Chan, 55, Survivor: Fiji
* 17 — Eliza Orlins, 25, Survivor: Vanuatu
* 18 — Jon Dalton (aka Johnny Fairplay), 33, Survivor: Pearl Islands
* 19 — Parvati Shallow, 25, Survivor: Cook Islands
* 20 — Ami Cusack, 24, Survivor Pearl Islands

Ozzis wub.gif

Atsakyti
negi Ami 24 metai tikrai nemanau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 05 19, 19:14)
o čia ta reklamuojama vestuvėmis pasibaigusi meilės istorija kada buvo? kažkaip praleidau aš tas aistras g.gif

jaime ir erikas susituokė, 2009metais.

user posted image

ir su išlikimo dalyviais
user posted image
Atsakyti
Crystal 4u.gif jau su tais anonsais - galvojau paskutinėj laidoj piršis ax.gif

Liko vienintelis klausimas šiam sezone - o kur mašina? negi šįkart niekam nedovanos g.gif
Atsakyti
kitas sezonas labai geras bus good.gif
jau mačiau biggrin.gif
Atsakyti
Aras pasikeitęs. su broliu Vytu ir drauge (o kažkas dar sakė kad jis gėjus g.gif )
user posted image
lankėsi pietų afrikoje
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crystal: 21 gegužės 2011 - 18:58
regis irgi turite ji facebook'e smile.gif
Atsakyti
nea, iš čia ėmiau http://www.channel24...-in-SA-20110322 smile.gif
Atsakyti
Jaučiu , kad šis sezonas bus labai įdomus ir įpatingas. Jau nuo pirmos dienos favoritai strateguoja , Amanda su Parvati, gudrios žino , kad gali suvylioti stiprius vyrus ir taip ilgiau išlikti. Labai smagu kai tie senieji visi kartu , net nežinau už kurį "sirgti".Kaip pasakytu amerikonai I'm so excited.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile4u: 23 gegužės 2011 - 19:58
QUOTE(smile4u @ 2011 05 23, 20:57)
Jaučiu , kad šis sezonas bus labai įdomus ir įpatingas. Jau nuo pirmos dienos favoritai strateguoja , Amanda su Parvati, gudrios žino , kad gali suvylioti stiprius vyrus ir taip ilgiau išlikti. Labai smagu kai tie senieji visi kartu , net nežinau už kurį "sirgti".Kaip pasakytu amerikonai I'm so excited.

sveikinu visas gerbėjas su nauju sezonu 4u.gif atrodo tikrai neblogas turi būt...tik Jonny mane nuvylė, taip laukiau jo intrigų, o jis kažką "suvėlė" (pagalvojau,kad gal vien už dalyvavimą jam kažkiek pinigų pažadėjo,o nesutarė, kiek ilgai turi filmuotis g.gif )

o ryt jau ir meilės scenų gausim blush2.gif
Atsakyti
šitam sezone Ozziui ryškiai meilės trūks,tai su visom ten happy.gif
Atsakyti