Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2011 05 02, 16:34)

O tu gal kokį NT suvartok  bigsmile.gif
Papildyta:

SUVARTOTAS NT... ŠIUKŠLINĖJE JAU KELI LITAI. O mano hormonai, matyt, grybą pjauna. Užsiregizstravau ryte pas G.K. ketvirtadieniui, o paskui atsiminiau, kad aš turiu seminare nuo ryto iki vakaro sėdėt, tai koks man Kaunas ir koks gydytojas... Jau taip užknisa darbas pastaruoju metu bash.gif
Atsakyti
Ice Tea console.gif del tu durniavimu visu doh.gif o kada tau LP daryta?gal tikrai jau endo visai pas tave ten makarena soka? g.gif nes situacija pas tave ziuriu blogeja tik g.gif 4u.gif
Atsakyti
Ice tea, as ir pritariu kazkuriai mergaitei, kad jei tik pirma karta taip , tai nesinervink. Te tau 4u.gif
Gal tikrai tie papildai cia valo viska ir paumejimas pries pagerejima:)
Atsakyti
Ice tea, gal tu nueik pas gydytoją, kuris tau LP darė, pasikonsultuoti? Nes iš tikrųjų situacija nepavydėtinai skamba. Žinau, kad dar nuo polipų gali kraujuoti ciklo viduryje, bet 23 d. g.gif Abejoju, ar nuo papildų galėtų taip būt..
Atsakyti
su organzimo valymu reikia atsargiai, gali visko būti ir nuo papildų.

Mano fronte naujienos tokios, kad po poros savaičių laukia laporoskopija, jei tik iš darbo pavyks ištrūkt. Labai kažkaip netikėtai viskas, bet matyt pribrendau pagaliau rimtai kovai, užteks jau su KT žaisti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 02, 10:18)
Temą pradėsiu džiugia žinia iš Zirzos

2011.04.26 11.17 val po cp gime pana ir bachuriukas, abu apie 3 kg ir 49 cm.
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Stiprybės ir pieniuko  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinimai dideli dideli 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 05 02, 17:33)
Ice Tea console.gif del tu durniavimu visu o kada tau LP daryta?gal tikrai jau endo visai pas tave ten makarena soka?  nes situacija pas tave ziuriu blogeja tik

LP prieš metus daryta doh.gif Ei ei... situacija TIKRAI neblogėja, tiesiog negerėja doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Myllia @ 2011 05 02, 18:49)
Ice tea, as ir pritariu kazkuriai mergaitei, kad jei tik pirma karta taip , tai nesinervink. Te tau
Gal tikrai tie papildai cia valo viska ir paumejimas pries pagerejima:)

Pagyvensim pamatysim mirksiukas.gif Dar turiu du ciklus į orą mirksiukas.gif

QUOTE(Iride @ 2011 05 02, 20:29)
Ice tea, gal tu nueik pas gydytoją, kuris tau LP darė, pasikonsultuoti? Nes iš tikrųjų situacija nepavydėtinai skamba. Žinau, kad dar nuo polipų gali kraujuoti ciklo viduryje, bet 23 d.  g.gif Abejoju, ar nuo papildų galėtų taip būt..

Ir ką jis man pasakys blink.gif Ką ir kiekvieną kartą- "aš tau padėti negaliu, čia jau savo vyro prašyk doh.gif Pagal mano diagnozę- pastojimui problemų NĖRA"
Polipų NĖRA- žiūrėjom mirksiukas.gif

QUOTE(Glamour @ 2011 05 03, 00:31)
*su organzimo valymu reikia atsargiai, gali visko būti ir nuo papildų.

**Mano fronte naujienos tokios, kad po poros savaičių laukia laporoskopija, jei tik iš darbo pavyks ištrūkt. Labai kažkaip netikėtai viskas, bet matyt pribrendau pagaliau rimtai kovai, užteks jau su KT žaisti.

* va aš irgi tokio varianto neatmetu rolleyes.gif Reiks pasukti tai daktarei ir užklausti ax.gif
** super žinios thumbup.gif Laikysim kumštukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 02, 11:18)
Temą pradėsiu džiugia žinia iš Zirzos

Sveikinimai dideliausi wub.gif
Atsakyti
Ice tea, paskui parasyk ka sake ta gyd del papildu jei skambinsi.
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 05 03, 09:25)
Ice tea, paskui parasyk ka sake ta gyd del papildu jei skambinsi.

Jau jai parašiau biggrin.gif Aš labiau rašytoja, nei kalbėtoja doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kai sulauksiu atsakymo- pasidalinsiu ir su jumis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 03 gegužės 2011 - 08:34
QUOTE(Glamour @ 2011 05 03, 00:31)
su organzimo valymu reikia atsargiai, gali visko būti ir nuo papildų.

Mano fronte naujienos tokios, kad po poros savaičių laukia laporoskopija, jei tik iš darbo pavyks ištrūkt. Labai kažkaip netikėtai viskas, bet matyt pribrendau pagaliau rimtai kovai, užteks jau su KT žaisti. mirksiukas.gif

O po kiek laiko antra LP daraisi?Ir koks tavo stazas?

Atsakyti
Labas visoms, dideliausi sveikinimai Zirzai wub.gif wub.gif super mamytei,sveikatytes jums ir upeli pienuko mirksiukas.gif
Ice tea stiprybes ir kantrybes viska istverti mergyt group.gif
as irgi va BT mantuoju paskutini cikla,paskui darysiu pertrauka,bandysiu save gydyti zolemis,stiprinsiu organizma,o paskui jei D neatsius angeliuko ,tij jau MB prikalbinau kad dar po kurio laiko bandytume i Ryga.ir jis Paaaaagaliau sutiko thumbup.gif
Atsakyti