Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Panikuot pradedu... nepareina mm, ir išvis jokių išskyrų... pilvą maudžia, bet ne taip labai... mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 03, 14:56)
Panikuot pradedu... nepareina mm, ir išvis jokių išskyrų... pilvą maudžia, bet ne taip labai... mega_shok.gif

g.gif g.gif pagerk kmynų čefyro bigsmile.gif
O BT nematuoji g.gif Pasimatuok rytoj ax.gif Man kažkaip vis tiek viena mintis kirba blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 03, 16:31)
g.gif  g.gif pagerk kmynų čefyro  bigsmile.gif
O BT nematuoji  g.gif Pasimatuok rytoj  ax.gif Man kažkaip vis tiek viena mintis kirba  blush2.gif  doh.gif

o ką kmynai duos?
o man bloga nuojauta g.gif temperatūros aš nematuoju, nes antroj ciklo pusėj jaučiu ją ir taip, pakyla ne tik bazalinė. Būčiau bent pas Kazanavičių papuolusi, tai hormonų tyrimas ką nors rodytų, bet... dabar galėsiu pas jį tik gegužės II pusėj pakliūt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 03, 15:47)
*o ką kmynai duos?
**o man bloga nuojauta  g.gif temperatūros aš nematuoju, nes antroj ciklo pusėj jaučiu ją ir taip, pakyla ne tik bazalinė.

* kmynai mmm prišauks mirksiukas.gif
** mesk tą SAVO nuojautą tongue.gif PASIMATUOK dėl manęs, kad man ramiau PMS'as praeitų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 03, 16:51)
* kmynai mmm prišauks  mirksiukas.gif
** mesk tą SAVO nuojautą tongue.gif PASIMATUOK dėl manęs, kad man ramiau PMS'as praeitų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jei nepamiršiu, pasimatuosiu blush2.gif einu gert kmynų alc.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 03, 16:06)
einu gert kmynų alc.gif

Bet pasidaryk MOČNUS bigsmile.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Į 1 ltr užvirk 0,5 st kmynų ir truputį cukriuko thumbup.gif Skanaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 03 gegužės 2011 - 15:13
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 03, 17:13)
Bet pasidaryk MOČNUS  bigsmile.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Į 1 ltr užvirk 0,5 st kmynų ir truputį cukriuko  thumbup.gif Skanaus  drinks_cheers.gif

gerai, taip ir padarysiu. man skanu šitas gėrimas, tik kad nepraktikuoju kažkodėl
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 03, 14:56)

kiek dienu veluoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 05 03, 17:30)
kiek dienu veluoja? smile.gif

sunku pasakyti kiek...pastaraisiais mėnesiai ciklas buvo 20, 28, 27dienos. o dabar jau skaičiuoju 34. bijau klimakso, va kas blogiausia.
Atsakyti
sveikos, merginos 4u.gif

noriu ir as prisijungti prie jusu.
man 30, esu turejusi 2 LP - viena pries 5,5 metu, pasalinta 6 cm sokoladine cista kairej kiausidej, kita - pries pora savaiciu, pasalinta 8 cm sokoladine cista desinej kiausidej ir pora zidinuku ant pilvapleves. operavo Raudonam kryziuj, J.A. Dabar bandysiu pastoti. Pries puse metu turejau nesivystanti nestuma (kas bent reiskia, kad kiausintakiai praeinami).
Kadangi man gydymo hormonais neskyre, gal galite pasidalinti jums zinomais naturaliais budais stabdyti sia liga?
Turiu nusipirkusi Balvociutes arbata nuo endometriozes, esu girdejusi, kad zaliu bulviu sultys veikia profilaktiskai pries cistas.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 03, 12:02)
Paskambino ir sakė, kad TAIP TURI BŪTI  rolleyes.gif Būtų keista, jei jokio pokyčio nebūtų  ax.gif Sakė netgi gali atsirasti niežėjimas, skausmas išangėj tuštinantis....
Žodž- GYVENSIU  thumbup.gif Geriu toliau  mirksiukas.gif

Ufff karsta.gif

nu aciu D mirksiukas.gif bo jau isgasdinai mus tikrai blink.gif
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 03, 16:20)
gerai, taip ir padarysiu. man skanu šitas gėrimas, tik kad nepraktikuoju kažkodėl

bet zinok padeda bigsmile.gif mirksiukas.gif ir skanu mirksiukas.gif
QUOTE(malvina @ 2011 05 03, 18:27)
noriu ir as prisijungti prie jusu.
man 30, esu turejusi 2 LP - viena pries 5,5 metu, pasalinta 6 cm sokoladine cista kairej kiausidej, kita - pries pora savaiciu, pasalinta 8 cm sokoladine cista desinej kiausidej ir pora zidinuku ant pilvapleves. operavo Raudonam kryziuj, J.A. Dabar bandysiu pastoti. Pries puse metu turejau nesivystanti nestuma (kas bent reiskia, kad kiausintakiai praeinami).
Kadangi man gydymo hormonais neskyre, gal galite pasidalinti jums zinomais naturaliais budais stabdyti sia liga?
Turiu nusipirkusi Balvociutes arbata nuo endometriozes, esu girdejusi, kad zaliu bulviu sultys veikia profilaktiskai pries cistas.

sveika prisijungusi 4u.gif mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 03, 15:51)
* kmynai mmm prišauks  mirksiukas.gif
** mesk tą SAVO nuojautą tongue.gif PASIMATUOK dėl manęs, kad man ramiau PMS'as praeitų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ale pirma kart girdziu , kad kmynai mm prisaukia. Geeeras. Tai ko merginos tylejot kai man 9 d. velavo ir as is proto ejau?!!! lotuliukas.gif
Atsakyti