Panikuot pradedu... nepareina mm, ir išvis jokių išskyrų... pilvą maudžia, bet ne taip labai...

QUOTE(kristinuke @ 2011 05 03, 14:56)
Panikuot pradedu... nepareina mm, ir išvis jokių išskyrų... pilvą maudžia, bet ne taip labai... 

O BT nematuoji

QUOTE(Ice tea @ 2011 05 03, 16:31)

O BT nematuoji

o ką kmynai duos?
o man bloga nuojauta

QUOTE(kristinuke @ 2011 05 03, 15:47)
*o ką kmynai duos?
**o man bloga nuojauta
temperatūros aš nematuoju, nes antroj ciklo pusėj jaučiu ją ir taip, pakyla ne tik bazalinė.
**o man bloga nuojauta

* kmynai mmm prišauks

** mesk tą SAVO nuojautą

QUOTE(Ice tea @ 2011 05 03, 16:51)
* kmynai mmm prišauks
** mesk tą SAVO nuojautą
PASIMATUOK dėl manęs, kad man ramiau PMS'as praeitų

** mesk tą SAVO nuojautą

jei nepamiršiu, pasimatuosiu

QUOTE(kristinuke @ 2011 05 03, 16:06)
Bet pasidaryk MOČNUS

Į 1 ltr užvirk 0,5 st kmynų ir truputį cukriuko

QUOTE(Ice tea @ 2011 05 03, 17:13)
gerai, taip ir padarysiu. man skanu šitas gėrimas, tik kad nepraktikuoju kažkodėl
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 03, 14:56)

kiek dienu veluoja?

QUOTE(Myllia @ 2011 05 03, 17:30)
sunku pasakyti kiek...pastaraisiais mėnesiai ciklas buvo 20, 28, 27dienos. o dabar jau skaičiuoju 34. bijau klimakso, va kas blogiausia.
sveikos, merginos
noriu ir as prisijungti prie jusu.
man 30, esu turejusi 2 LP - viena pries 5,5 metu, pasalinta 6 cm sokoladine cista kairej kiausidej, kita - pries pora savaiciu, pasalinta 8 cm sokoladine cista desinej kiausidej ir pora zidinuku ant pilvapleves. operavo Raudonam kryziuj, J.A. Dabar bandysiu pastoti. Pries puse metu turejau nesivystanti nestuma (kas bent reiskia, kad kiausintakiai praeinami).
Kadangi man gydymo hormonais neskyre, gal galite pasidalinti jums zinomais naturaliais budais stabdyti sia liga?
Turiu nusipirkusi Balvociutes arbata nuo endometriozes, esu girdejusi, kad zaliu bulviu sultys veikia profilaktiskai pries cistas.

man 30, esu turejusi 2 LP - viena pries 5,5 metu, pasalinta 6 cm sokoladine cista kairej kiausidej, kita - pries pora savaiciu, pasalinta 8 cm sokoladine cista desinej kiausidej ir pora zidinuku ant pilvapleves. operavo Raudonam kryziuj, J.A. Dabar bandysiu pastoti. Pries puse metu turejau nesivystanti nestuma (kas bent reiskia, kad kiausintakiai praeinami).
Kadangi man gydymo hormonais neskyre, gal galite pasidalinti jums zinomais naturaliais budais stabdyti sia liga?
Turiu nusipirkusi Balvociutes arbata nuo endometriozes, esu girdejusi, kad zaliu bulviu sultys veikia profilaktiskai pries cistas.
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 03, 12:02)
Paskambino ir sakė, kad TAIP TURI BŪTI
Būtų keista, jei jokio pokyčio nebūtų
Sakė netgi gali atsirasti niežėjimas, skausmas išangėj tuštinantis....
Žodž- GYVENSIU
Geriu toliau
Ufff

Žodž- GYVENSIU

Ufff

nu aciu D

QUOTE(kristinuke @ 2011 05 03, 16:20)
gerai, taip ir padarysiu. man skanu šitas gėrimas, tik kad nepraktikuoju kažkodėl
bet zinok padeda

QUOTE(malvina @ 2011 05 03, 18:27)
sveika prisijungusi

QUOTE(Ice tea @ 2011 05 03, 15:51)
* kmynai mmm prišauks
** mesk tą SAVO nuojautą
PASIMATUOK dėl manęs, kad man ramiau PMS'as praeitų

** mesk tą SAVO nuojautą

Ale pirma kart girdziu , kad kmynai mm prisaukia. Geeeras. Tai ko merginos tylejot kai man 9 d. velavo ir as is proto ejau?!!!