Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Myllia @ 2011 06 03, 12:58)
Kazkodel taip ir pagalvojau:) nes man lygiai ta pati liepe daryt. O kiek pries diferilina dave laiko bandyt?

Papildyta:

DIEVAZI  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Cia ju tiek nemazai pas mus smile.gif

Tiksliai nepasake... bet manau, kad apie puse metu. Mat neaisku, kaip greitai endo ataugines.
Bandysiu kita savaite nueiti pas gine. Zinau, kad Vanagas padare viska ka galejo, nu bet kas pas ji buvo, tai zino kaip ten su jo ta iskalba hihihi.gif tai gal daugiau ka papasakos.
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 03, 12:55)
drinks_cheers.gif dar viena vanagaitė  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Reiks kada daryt vanagaičių suvažiavimą  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
as tik pas ji ir taikiau cool.gif Nors girdejau, kad ir jo kolega vyriskis irgi labai labai...
Papildyta:
QUOTE(Myllia @ 2011 06 03, 12:58)
Kazkodel taip ir pagalvojau:) nes man lygiai ta pati liepe daryt. O kiek pries diferilina dave laiko bandyt?

O kiek jau Jums laiko praejo? kokia pas Jus padetis su endo?
Atsakyti
kažkokia džiugi grauduma apėmė jus čia beskaitant....
nu tiek tikėjimo, tiek vilties, tiek džiugesio

taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 06 03, 13:13)
taip ir toliau  4u.gif

O kaip tu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 03, 13:29)
O kaip tu  bigsmile.gif

sako, kad kai klausia, kaip tu, reikia atsakyti "puikiai" biggrin.gif

viskas gerai. bent jau noriu tuo tikėti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 06 03, 13:51)
sako, kad kai klausia, kaip tu, reikia atsakyti "puikiai"  biggrin.gif

Žiūrint kas klausia mirksiukas.gif
Kadangi mūsų tema LABAI AIŠKI, tai ir klausiu būtent apie nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
Senokai nebuvau nosies įkišus.

Mergiotėms, kuriom šį ciklą nepasisekė 4u.gif

Va, atėjau pasigirti: šiandien važiuodama į darbą vienoje vietoje mačiau gal 30 gandrų thumbup.gif thumbup.gif mergiotės, man regis ten mūsiškiai prieš skrydį susirinkę buvo. Taip, kad kantrybės, raudonkojis transportas, su mūsų turteliais jau pakeliui wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 03, 13:52)
Žiūrint kas klausia  mirksiukas.gif
Kadangi mūsų tema LABAI AIŠKI, tai ir klausiu būtent apie  nestuke.gif  blush2.gif

na žinant, kad manieji kiaušintakiai tiū tiū, šiuo metu tručinuosi kt, tai būt naivu netyčia pastot biggrin.gif
ale jūsų paskaičius, pagavau save, kad užsisvajojau netyčiuko lotuliukas.gif
nu bet ką.... yra kaip yra.

o apie tolimesnius planus nėra ką ir kalbėt. nes jų kol kas ir nėra.

dėkui, kad nepamiršti. aš kasdien paskaitau, tik nevisad rašau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi laukiam laukiam, tų gandrų mes LAUKIAM drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

O kur lauraz5 dingus g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 06 03, 10:47)
Margumeli, o zinok NT ne visada tiesa rodo. Bet jei tu po LP, tai galbut cia ji kalta. Man pvz mmm po LP atejo kt diena, lygiai taip kaip ir turejo smile.gif

Ne, cia jau tas atvejis kai turetu rodyt jei kasnors yr, viskas suskaiciuota, sumatuota, belieka sulaukt tvano smile.gif

QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 03, 11:22)
Labukas mergaites 4u.gif
jungiuosi i Jusu bureli su po LP nustatyta 4 stadijos endo 4u.gif
Kol kas esu optimiste, o netrukus noreciau atsidurti sekmes saraselyje wub.gif

4u.gif net neabejoju kad atsidursi!

QUOTE(avvka @ 2011 06 03, 11:23)
Mergickos, siunciu visom visom po virusiuka ir labai labai lauksim rezultatu  wub.gif

imu wub.gif

QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 03, 11:30)
PASTOTI, nespastojus diferelinas 6 men. po to vel bandyti pastoti.
Dar nezinau kaip, bet as PASTOSIU 4u.gif

drinks_cheers.gif ir man tas pats scenarijus

QUOTE(Kuisis @ 2011 06 03, 14:08)
Va, atėjau pasigirti: šiandien važiuodama į darbą vienoje vietoje mačiau gal 30 gandrų thumbup.gif  thumbup.gif  mergiotės, man regis ten mūsiškiai prieš skrydį susirinkę buvo. Taip, kad kantrybės, raudonkojis transportas, su mūsų turteliais jau pakeliui wub.gif

bigsmile.gif nagi nagi, stojuos i eile, kad vieno is tu 30 sulaukt ax.gif
Atsakyti
Kadangi as darbo reikalais daug vazineju, tai ir gandru daug matau - ir skraidanciu, ir vaiksciojanciu, ir perinciu. Ale nieko... o kiap gi jiems prasibraut pro visas endo doh.gif

Vanagaites, pas kokias gines lankote Kaune? noriu labai geros ir rimtos rolleyes.gif lyg ir turiu rimta, bet tuputi abejoju...
Atsakyti
Vanagaites, pas kokias gines lankote Kaune? noriu labai geros ir rimtos rolleyes.gif lyg ir turiu rimta, bet tuputi abejoju...
[/quote]

Nors man ir ne Vanagas dare LP , bet klinkoj toj pacioj 4u.gif
As einu Kaune A-klinikoj pas Jakstiene ir kol kas ja visai patenkinta, nors dar buvau i Silainiu poliklinika nuvariusi pas kita gine , dar vienos nuomones tik niekaip neatsimenu jos pavardes g.gif doh.gif
Pas ka tu lankaisi?

O man dave tik 3men pastoti verysad.gif , o gal po 3men pas gine ateiti tik reikia, nebezinau jau pati doh.gif
Atsakyti
[quote=kokyte,2011 06 03, 20:38]
[/quote]

Nors man ir ne Vanagas dare LP , bet klinkoj toj pacioj 4u.gif
As einu Kaune A-klinikoj pas Jakstiene ir kol kas ja visai patenkinta, nors dar buvau i Silainiu poliklinika nuvariusi pas kita gine , dar vienos nuomones tik niekaip neatsimenu jos pavardes g.gif doh.gif
Pas ka tu lankaisi?

O man dave tik 3men pastoti verysad.gif , o gal po 3men pas gine ateiti tik reikia, nebezinau jau pati doh.gif

[/quote]
Gal pas Verbickiene?
nu man perdaug netikslino, nes endo atauginejo nevienodai, vienoms greiciau, kitoms ne...
O kelintos stadijos pas Jus? kaip su kiausintakiais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 03 birželio 2011 - 18:56