Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Siguliukas @ 2011 05 05, 20:19)
nu mano palaiminimas žinok dvi dienas tingi, du vakarus spardos, vieną naktį vyras užpakalį savo priglaudė prie pilvo-tai gavo spyrį šiknon  lotuliukas.gif  Dabar man pradėjo remtis į pilvo viršų  biggrin.gif  Kol gydyotja pimpaliuko nerado  lotuliukas.gif

kaip smagu skaityt tokias žinutes wub.gif

Siguliuk, o jau vardus galvojat? ax.gif
mano viena internetinė draugė laukiasi, šiandien buvo echo ir gydytoja matė kiaušiukus bigsmile.gif
ir man gal taip atrodo bet ir pati aprimus esi... hihihi.gif anksčiau tik kas, tuoj užsiplieskia kaip degtukas, o dabar tokia ... tingiai graži nėštukė. taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 05 05, 20:27)
Siguliuk, o jau vardus galvojat?  ax.gif
ir man gal taip atrodo bet ir pati aprimus esi...  hihihi.gif

*nu keletas yra, bet renkam abiem lytim ax.gif
**žinok šiaip dėl vaiko raminuosi visame kame, o tiesą pasakius aš dabar LABAI tingiu, net pykti
***Aš tik mąstau ta pasislėpusi tokia "sava" g.gif kuri čia pasikeitėt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 05 05, 21:05)
kristinuke, o testas rodo špygą?  unsure.gif
nu keistai pas tave...

čia jau mergikės sakė, kas padeda greičiau atsivilkt mėmėms... nebandei? pasikaitini karštoj vonioj, vyno (manau tinka ir kas kitas) normaliai, kad dūšia sušiltų ir karštas karštas diedas... kaip mat kitą dieną pramuša  bigsmile.gif
išbandyta  blush-anim-cl.gif

Aha, testas užvakar rodė špygą... Manau, kad mano hormonai didžiai susikniso. Tikiuosi, dar nuvysiu tą nelaimingą klimaksą, nes jis mano viso gyvenimo didžiausias košmaras.
Kmynus man siūlė gerti merginos, tai ir gėriau, bet šiandien mečiau biggrin.gif karšta vonia nepadės, nes turime tik "vertikalią" , t.y. dušą ax.gif Na, o vyro nemačiau nuo pirmadienio, nes pratybose (karys mat), tai jau ryt sugrįžus jamsiu ir vyno, ir vyro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 05 05, 20:19)
nu mano palaiminimas žinok dvi dienas tingi, du vakarus spardos, vieną naktį vyras užpakalį savo priglaudė prie pilvo-tai gavo spyrį šiknon  lotuliukas.gif  Dabar man pradėjo remtis į pilvo viršų  biggrin.gif  Kol gydyotja pimpaliuko nerado  lotuliukas.gif

cia sako as juokinu ane? lotuliukas.gif lotuliukas.gif pati nekiek neatsilieki lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kiek jau priaugai jei nepaslaptis blush2.gif viskas taip idomu bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 05, 20:34)
Na, o vyro nemačiau nuo pirmadienio, nes pratybose (karys mat), tai jau ryt sugrįžus jamsiu ir vyno, ir vyro  biggrin.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif maniskis irgi blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 05 05, 21:37)
cia sako as juokinu ane? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pati nekiek neatsilieki lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o kiek jau priaugai jei nepaslaptis blush2.gif viskas taip idomu bigsmile.gif  bigsmile.gif
Papildyta:

bigsmile.gif  bigsmile.gif maniskis irgi blush2.gif  blush2.gif

Tai gal dar ten pat ir šaudo gaudo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 05, 20:45)
Tai gal dar ten pat ir šaudo gaudo  bigsmile.gif

Rukloj vkr saude gaude visa diena snd dirba para blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 05 05, 21:50)
Rukloj vkr saude gaude visa diena snd dirba para blush2.gif

na, čia reikia atdžiau panagrinėti, yra sutampančių kordinačių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 05 05, 20:31)
*nu keletas yra, bet renkam abiem lytim  ax.gif
**žinok šiaip dėl vaiko raminuosi visame kame, o tiesą pasakius aš dabar LABAI tingiu, net pykti
***Aš tik mąstau ta pasislėpusi tokia "sava"  g.gif  kuri čia pasikeitėt?  bigsmile.gif

fain, dėl vardų. senai labai senai buvau sumąsčiusi ir aš vardus. dabar jau nebegalvoju. nu kai pilvas nosį rems tadu ir galvosiu. biggrin.gif

dėl ramumo, jėtus, kaip norėč aš taip nesinervint. nu niekaip nerandu "pofik" bėgio... niekaip.

ėm.... argi gali būt kitaip ? juk turiu tą pačią bjaurastį, kaip ir kitos šio skyrelio Damos.

QUOTE(kristinuke @ 2011 05 05, 20:34)
Aha, testas užvakar rodė špygą... Manau, kad mano hormonai didžiai susikniso. Tikiuosi, dar nuvysiu tą nelaimingą klimaksą, nes jis mano viso gyvenimo didžiausias košmaras.
Kmynus man  siūlė gerti merginos, tai ir gėriau, bet šiandien mečiau  biggrin.gif karšta vonia nepadės, nes turime tik "vertikalią" , t.y. dušą  ax.gif Na, o vyro nemačiau nuo pirmadienio, nes pratybose (karys mat), tai jau ryt sugrįžus jamsiu ir vyno, ir vyro  biggrin.gif

žinok, ir dušas padeda blush-anim-cl.gif

o ryt bus gerai... ryt penktadienis. vakare atsipalaiduosit. galit kartu po dušu pastovėt... nu ir t.t.

šį mėn. suvėliau kažką su kt. matyt kažkurią dieną išgėriau dvi tabletes lotuliukas.gif o mėmės tai neaišku kada bus. ryt? poryt? praeitą mėn, tai buvo tik trys dienas...
nu žo, abi laukiam "puskių" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 05 05, 21:54)

nu žo, abi laukiam "puskių"  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 05 05, 20:37)
cia sako as juokinu ane? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pati nekiek neatsilieki lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o kiek jau priaugai jei nepaslaptis blush2.gif viskas taip idomu bigsmile.gif 

*na aš čia jau iš savo realaus gyvenimo raportuoju pioneer.gif
**na kai NT pasidariau buvo 56kg, paskutinį kart pas ginę buvo 65kg (nors dieną prieš be rūbų 64kg) Suprantu kad didysis prieaugis tik prasidės, bet kol kas vis pagiria kad gražiai pilnėju, tai viliuosi nesutinti ten kur nereikia. nail.gif
***parašiau vakar dėl to spyrio ir nuėjau šildytis pas MB lovon,kad kad spardė vyrui į delną mažasis/oji lotuliukas.gif jis paskui net ramino vaiką glostydamas, bo manėm neis miegot blush2.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2011 05 05, 20:54)
senai labai senai buvau sumąsčiusi ir aš vardus.
dėl ramumo, jėtus, kaip norėč aš taip nesinervint.
ėm.... argi gali būt kitaip ? juk turiu tą pačią bjaurastį, kaip ir kitos šio skyrelio Damos.

*na o mūsų renkami visai nieko panašaus neturi su anais išsvajotais blush-anim-cl.gif Matyt branda savo daro
**Na kad bendro turim tai taip, bet aš tavo nick'o neprisimenu, o dušia kaip sava g.gif Ar čia nėštuminė sklerozė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 05 05, 19:29)
Ice Tea juk zinai, kad mano palaikyma jau turi uztikrintai mirksiukas.gif tiesiog as nepropaguoju visokiu ten metodu, bet neesu pries juos nusiteikusi ax.gif

mirksiukas.gif žinau mirksiukas.gif
tik norėjosi pasižodžiauti tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 05 05, 20:05)
ir karštas karštas diedas... kaip mat kitą dieną pramuša  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif ir mano išbandyta blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas mergytes, buvau pas homeopate vakar, tai israse zirniuku, ziuresim ar pades wub.gif
Atsakyti