Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kristinuke @ 2011 05 04, 15:01)
Na, tada aš jų per mažai geriu  doh.gif

Taip ir maniau mirksiukas.gif
Nu ką DABAR VISOS LINGUOJAM biggrin.gif
drinks_cheers.gif ir po stiklinę ir po normaliąąąą, ei, išgerkime draugaiiiiiii drinks_cheers.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pamatytumėt KOKIAIS juodais gabalais varau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2011 05 04, 00:05)
Aišu tikimybė yra, kad jos nebėra  biggrin.gif  Bet jie (airių gydytojai) jos nematė ir prieš dvi sav, o ją rado ir man ekrane rodė lietuvis ginekologas/echoskopuotojas po dviejų dienų po jų apžiūros, todėl neatmetam galimybės, kad jie vėl tiesiog nematė. Be to kai paskambinau tam lietuviui ginekologui pasakyt naujienų jis sakė kad visko galėjo būt, bet abejoja, nes cista buvo storais kraštais ir tirštu tamsiu vidumi, mažai šansų davė kad taip ėmė ir stebuklingai pasišalino  g.gif  o gal čia Duph'as taip stebuklingai suveikė  g.gif

Getter, visko gali but, kad echoskopu cistos ir nesimato. LP metu man pasalino dvi cistas nuo abieju kiausidziu, vienos is ju deja echoskopas nerode. Tad is tiesu as echoskopu 100% nepasitikeciau, juolab, kad darosi tokie dalykai kaip viena diena matosi, kita jau nebera.. O del cistu, kurios pacios stebuklingai pasisalina, pilnai sutikciau, jei tai butu ne endo cista. Bet endo cista su savo tirstu turiniu, pati NEPASISALINA!

QUOTE(Ice tea @ 2011 05 04, 14:03)

Pamatytumėt KOKIAIS juodais gabalais varau  doh.gif

verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 05 04, 15:19)
Bet endo cista su savo tirstu turiniu, pati NEPASISALINA!

Pasišalina, tik čia jau vadinasi sprogsta ir tada reikia SKUBIOS operacijos verysad.gif

QUOTE(avvka @ 2011 05 04, 15:19)

Ei, viskas gerai bigsmile.gif mirksiukas.gif Aš žinau ir TIKIU, jog VALOSI su visam ax.gif

Naiviai mąstau g.gif g.gif flirt.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 04 gegužės 2011 - 14:39
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 04, 12:35)
Taip ir bus  mirksiukas.gif Tik TINKAMU laiku nepamiršk savo asmeninio "daktariuko" prisileisti ir įsileisti  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pralinksminai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 04, 16:24)
Aš žinau ir TIKIU, jog VALOSI su visam  ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 05 03, 19:40)
Ale pirma kart girdziu , kad kmynai mm prisaukia. Geeeras. Tai ko merginos tylejot kai man 9 d. velavo ir as is proto ejau?!!!

blush2.gif blush2.gif blush2.gif nepyk, matyt pamirsom blush2.gif 4u.gif
QUOTE(malvina @ 2011 05 03, 21:45)
pas mane nei vienam israse nera nurodytos stadijos  blush2.gif  o kai po pirmos operacijos paklausiau, kazkaip gydytojas nutese, kad ta stadija ne viska parodo ir nepasake konkreciai...

stadija dar galima spresti pgl balu skaiciu pas vienas juos raso pas kitas ne galbut pas tave balai surasyti g.gif ?
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 04, 15:03)
* drinks_cheers.gif ir po stiklinę ir po normaliąąąą, ei, išgerkime draugaiiiiiii
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
**Pamatytumėt KOKIAIS juodais gabalais varau 

man irgi stiklines uzteko, tokios stiprios kad turini pro dantis teko prasikosti lotuliukas.gif lotuliukas.gif -padejo thumbup.gif
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 04, 15:24)
Naiviai mąstau  g.gif

cia tik mano nuomone, bet tikriausiai kad tikrai naiviai ax.gif blush2.gif blush2.gif as cia tokia zinai visokiu alternatyviu gydymo budu nepalaikytoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 05 04, 19:50)

man irgi stiklines uzteko, tokios stiprios kad turini pro dantis teko prasikosti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif -padejo thumbup.gif

Man tie kmynai jau darosi nebeskanūs wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 04, 19:18)
Man tie kmynai jau darosi nebeskanūs  wacko.gif

console.gif
varge vargeli console.gif
kada gi D pabaigs Jusu seimynele kankinti...kaip noreciau, kad bent tas ciklas pas tave susitvarkytu pagaliau....tai per ilgas tai per trumpas doh.gif blink.gif duok D tau sveikateles....tikrai nuosirdziai to linkiu ir tikrai nuosirdziai palaikau console.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 05 04, 19:50)
stadija dar galima spresti pgl balu skaiciu pas vienas juos raso pas kitas ne galbut pas tave balai surasyti g.gif ?

israse nera jokiu balu g.gif matyt Raudonam Kryziuj ju neraso g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 04, 19:18)
Man tie kmynai jau darosi nebeskanūs  wacko.gif

Nebegerk, ateis pacios smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 04, 15:24)
Pasišalina, tik čia jau vadinasi sprogsta ir tada reikia SKUBIOS operacijos  verysad.gif
Ei, viskas gerai  bigsmile.gif  mirksiukas.gif Aš žinau ir TIKIU, jog VALOSI su visam  ax.gif

Naiviai mąstau  g.gif  g.gif  flirt.gif doh.gif

Aisku, kad valosi! Jei ne visam , tai bent kuriam laikui smile.gif Jau geriau pozityviai mastyt, nes kitaip net neverta imtis kazko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(malvina @ 2011 05 04, 21:02)
israse nera jokiu balu  g.gif matyt Raudonam Kryziuj ju neraso  g.gif

hm.. g.gif o bent nupasakojo kokia situacija pas tave?
Atsakyti
Lauraz, atėjau ir vėl galvoju ar pūslė atlaikys... lotuliukas.gif Vaiks vėl ant jos atsisėdo o dar tavo katins doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 05 04, 22:19)
Papildyta:

Papildyta:

hm.. g.gif  o bent nupasakojo kokia situacija pas tave?

taip, nupasakojo: desine kiauside (kur buvo didziule cista) pavyko issaugoti, kaire kiauside atrodo gerai, matosi folikulai, kiausintakiai ok, rasta keletas endo zidinuku ant pilvapleves. sake, kad zidinukai salyginai nebuvo dideli. itariu, kad gydytojas geras psichologas ir samoningai man nesake tos stadijos, nes ji ne per geriausia turbut smile.gif bet as tikiu, kad viskas bus ok. smile.gif
mano sese atsirado del to, kad gydytojai mano mamai kazkada pasake, kad jos endo tiek pazengusi, kad ji nevaisinga lotuliukas.gif
mums visoms viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 05 03, 09:35)
O po kiek laiko antra LP daraisi?Ir koks tavo stazas?

Jau darbe palaiminimą gavau, dabar tik tyrimai svarbu, kad būtų geri. Šiek tiek baimių turiu dėl tepinėlio ir kraujo tyrimo.
Lygiai du metai po pirmosios laparoskopijos. Dakatarai nuo to laiko mano nepastojimo stažą skaičiuoja, o aš pusmečiu anksčiau, nes nuo tada nesisaugojom, bet rado cistą ir buvo pradėtas gydymas, po to tik laparoskopija. Bet mūsų situaciją apsunkina MB rodikliai sad.gif
Atsakyti