Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

paskutinė tema čia http://www.supermama...howtopic=300970

dar vienas klausimas del Sostines m-klos. O ten nera eiliu vairavimui, nereikia ilgai laukti?
Gosh kiek laiko jums uztruko visas procesas?
Atsakyti
Bent pernai nebuvo eilių, šiemet nežinau. Su papildomom pamokom man vairavimo pamokos apie porą mėnesių užtrūko. O dabar juk kitaip kursuose, daugiau pamokų prisideda, tai nepasakysiu kaip ten eilės po visų pasikeitimų smile.gif
Atsakyti
kazkaip nesiseka man, jau apsisprendziau, kad eisiu ten mokytis, bet suzinojau, kad pas juos paskutinis vairavimas yra 16:00, o as tik iki 16 dirbu :/ nu siaubas :/ ka daryti, kur eiti jau nezinau sad.gif
Atsakyti
O pirmutinis kelintą? Netinka imti rytinio, ar per pietų pertrauką? 45 min vienas važiavimas, gal spėtumėt? O šiaip, Paperdoll, dabar išsilaikykite eksternu teoriją, nėr ten taip sunku kaip atrodo iš šono, o po teorijos sau ramiai susirasite kokį instruktorių bet kokioj mokykloj smile.gif
Atsakyti
Gosh ne.. as dirbu nuo 7:30 iki 16:00.. pirmutinis 07 val.. kazkoks idijotizmas.. o eksternu man netinka, as toks zmogus, kuriam reikia pamoku, savarankiskai as ruostis nemoku, tiesa pasakius sad.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 05 02, 13:20)
Gosh ne.. as dirbu nuo 7:30 iki 16:00.. pirmutinis 07 val.. kazkoks idijotizmas.. o eksternu man netinka, as toks zmogus, kuriam reikia pamoku, savarankiskai as ruostis nemoku, tiesa pasakius sad.gif

Tai gal bandyk Dorkane g.gif kur randasi antakalni blush2.gif ,ten paskutinis vairavimas 18val mirksiukas.gif .bent kai aš mokiausi ,tai ten važinejo ir šeštadieniais rolleyes.gif
Atsakyti
tapse na aš su malonumu, bet man per brangu, dabar daug kur akcijos, bet nei dorkanas nei jasutis akcijų nedaro sad.gif

Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 05 03, 09:39)
tapse na aš su malonumu, bet man per brangu, dabar daug kur akcijos, bet nei dorkanas nei jasutis akcijų nedaro sad.gif

Dažniausiai geros mokyklos ir be akcijų turi klientų. ax.gif
Atsakyti
raidele visiškai sutinku, tik deja šiuo metu negaliu sau leisti brangesnės mokyklos, todėl tikiuosi rasti pigiau sad.gif

o ką galit pasakyti apie Autoklasė Naugarduko g. ?
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 05 03, 10:57)
raidele visiškai sutinku, tik deja šiuo metu negaliu sau leisti brangesnės mokyklos, todėl tikiuosi rasti pigiau sad.gif

Tikrai Jus suprantu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 05 03, 09:57)

o ką galit pasakyti apie Autoklasė Naugarduko g. ?

Autoklase yra stipri mokykla, bet ....nera pigi. Nezinau del ko, bet labai darznai ten keiciasi administratores, instruktopriai.... Tai rodo, kad nelabai geri reikaliukai pacioje mokykloje. Bet kai tokie sunkus laikai, tai gal ir nieko keisto.

Mokyklos, kurios musa kursu kainas (nebutinai visose, bet daugumoje), jos surenka dideles grupes, bet kai prasideda praktinis vairavimas... Eiles nerealios, grafikai-nepasirinksi. Instruktoriai apkrauti tiek, kad neilysi taip paprastai. Dziaugsies bet kokia pamoka gaves. Cia yra minusas, nes ilgai gaunasi. Kol 10 privalomu pravaziuosi-tikrai dar 10 papildomu reikes. Patariu viska labai gerai issiaiskinti. Ziureti i prieki taip sakant. mirksiukas.gif
Atsakyti
1juraciukas aciu uz nuomone! 4u.gif Autoklaseje dabar nuolaida, jau beveik apsisprendžiau, kad einu ten. Tiesiog jau tiek nervu man kainavo issirinkti mokykla, tai ten tas tai sitas netinka, cia netinka tik teorijos pamoku laikas, noretusi anksciau, kad po darbo laukti nereiketu, bet nieko tokio, neturiu tiesiog jegu daugiau rinktis. doh.gif smile.gif
Atsakyti