QUOTE(Darlingkrbe @ 2006 03 10, 11:40)
Padange, o kokius pakeitimus konkreciai nori daryti su virtuve? kurioje buto vietoje?
Nes as tai noriu is virtuves 10.14 kv.m daryti miegamaji, o svetaineje 17.86 kv.m pasidaryti dar ir virtuve. O siena svetaines ir vonios ribojasi, tai galvoju tik dar prasivesti ventiliacija ir vandeni. Tai nesuprantu ar tam irgi reikia architekto?
aš kaip ir tu, iš virtuvės darau miegamąjį, o virtuvės zoną perkeliu prie vonios sienos

tas ir yra, na bent kaip man aiškino, kad įsirengti privaloma pagal Luido pateiktą projektą, ir jie privalo taip priduoti namą. Paskui gal ir galima daryti pakeitimus, bet problema gali iškilti su ventiliacija ir pan.. Ir papildomos išlaidos, pirmiausia įsirengi viską kur reikia, lauki pridavimo, o paskui kur nori...
Aš irgi neisivaizduoju kokia sąskaita bus man pateikta už pakeitimus, nes architektas pasiūlė, iš miegamojo daryti į balkoną išėjimą, o nepalikti pagal projektą virtuvinį langą ir kitų smulkiu pakeitimu.
II etame Luide ir dabar paskesniuose kitų firmų projektuose bus ir tokių, kaip mes pageidaujame buto projektų, t.y. pagal paklausą bus ir pasiūla, ir jiems neteks nieko primokėti. Vienintelė paguoda, kad mūsų namai bus anksčiau pastatyti.
Beje kuris tavo namas...?