Sveika, Padange
ideja su isejimu i balsona superine! Na neveltui jis architektas:)
Mano namas 43 (B1). O tavo?
Bet juk dar bus daroma inventorizacine byla ir joje bus tikslus buto planas. Ir kieno tik paklausiu, tai sako maziau tu cia klausyk kas ka sako:)Nes as tai galvoju atsivesti ventiliacija kaip sakiau ir vandeni iki tos sienos.Negi man tai kas gali uzdrausti? nera sutartyje juk parasyta, kad kambaryje negaliu tureti kriaukles ir dar vienos ventiliacines angos:) o virtuveje gali viskas likti, nes ten nei tu vamzdziu nei ventiliacines angos juk nesimato akivaizdziai - buvau pas drauge bute ir maciau. Dar sake, kad kai ateina priimineti buto, tai jie tik ziuri, kad butu tam tikra kvadratura gyvenamojo ploto ir tiek. As tai nematau, kame cia problemos ir kodel jie toki kvaila punkta irase. Susirasysime antradieni, nes namie neturiu interneto:( geru iseiginiu ir sekmes kuriant interjera, kol kas mintyse:)
Jau yra elektros prietaisu isdetymo planai Luide. Radau sia info ju internetiniame psl. Kaip jie cia greitai. Bet kaip noresim isdestyti, tai juk turbut reikes pasakyti, kai jau bus namas pastatytas ir galesi i buta ieiti, ane?
Jo, projekto pakeitimas apie 1000 lt
. Buvau pasisneketi ir as su architektu, del
projekto pakeitimo. Mes taip pat noretum perkelti virtuve i kita buto gala, bet ar tai imanoma zinosim po savaites, nes architekciokas turi pasiziureti ar ventiliacija bus galima perkelti. Dar planuojam pasididinti vonia ir i ja perkelti toaleta. Su siuo lyg problemu nebus. Ai, nezinau kaip jus, bet as paprasiau LUIDO buto breziniu, kad man duotu pasiprojektuoti, ir dave. Turiu AutoCad-a, tai sau vakarais delioju pertvaras.
Tai tiek ziniu siai dienai. Sekmes visiems

projekto pakeitimo. Mes taip pat noretum perkelti virtuve i kita buto gala, bet ar tai imanoma zinosim po savaites, nes architekciokas turi pasiziureti ar ventiliacija bus galima perkelti. Dar planuojam pasididinti vonia ir i ja perkelti toaleta. Su siuo lyg problemu nebus. Ai, nezinau kaip jus, bet as paprasiau LUIDO buto breziniu, kad man duotu pasiprojektuoti, ir dave. Turiu AutoCad-a, tai sau vakarais delioju pertvaras.
Tai tiek ziniu siai dienai. Sekmes visiems

mes nusprendėm nieko nekeisti
Man įdomu kodėl reikia mokėti už projekto pakeitimus

Man įdomu kodėl reikia mokėti už projekto pakeitimus

Labas rytas,
o kur tas architektas sedi?
kurioje vilniaus vietoje? ir kaip jis kaip zmogus?
Papildyta:
uz pakeitimus reikia moketi, nes tokia sutarti pasiraseme:)
o jus viskas tenkina del isplanavimo? jei taip, tai labai saunu !
Papildyta:
QUOTE(Darlingkrbe @ 2006 03 16, 08:21)
Labas rytas,
Papildyta:
Papildyta:
mano butas name C1.
o architektas labai interesnas žmogeliukas

Cia kas bus, jei savavaliausime savo butukuose:)
CK 4.103 straipsnis. Normatyvinių statybos techninių dokumentų pažeidimo civilinės teisinės pasekmės
1. Fiziniai ar juridiniai asmenys, kurie pasistatė, statosi arba rekonstruoja statinį neturėdami nustatyto leidimo, reikiamai suderinto ir patvirtinto projekto arba tai daro su esminiais nukrypimais nuo statinio projekto, arba šiurkščiai pažeisdami pagrindinius normatyvinius statybos techninius dokumentus, arba turėdami neteisėtai išduotą leidimą, neturi teisės tokiu statiniu naudotis ar disponuoti (parduoti, padovanoti, išnuomoti ir pan.).
CK 4.103 straipsnis. Normatyvinių statybos techninių dokumentų pažeidimo civilinės teisinės pasekmės
1. Fiziniai ar juridiniai asmenys, kurie pasistatė, statosi arba rekonstruoja statinį neturėdami nustatyto leidimo, reikiamai suderinto ir patvirtinto projekto arba tai daro su esminiais nukrypimais nuo statinio projekto, arba šiurkščiai pažeisdami pagrindinius normatyvinius statybos techninius dokumentus, arba turėdami neteisėtai išduotą leidimą, neturi teisės tokiu statiniu naudotis ar disponuoti (parduoti, padovanoti, išnuomoti ir pan.).
Mačiau Luidas pakėlė kvadrato kainą

Bet mums jau tai negalioja?
Cia likusiems neparduotiems butams, ane?
Cia likusiems neparduotiems butams, ane?
Tai jau mes kokią susitarėm, tokia ir bus
Čia pastebėjimas, kad kainos vis kyla ir kyla...

Siandien ryte vaziuodama i darba pagalvojau, kiek gi reikes meistru, kad visiems vienu metu per 4 men remonta padarytu ... Baisu net pagalvoti, kai reikes ju ieskoti ...
QUOTE(Darlingkrbe @ 2006 03 27, 09:43)
Siandien ryte vaziuodama i darba pagalvojau, kiek gi reikes meistru, kad visiems vienu metu per 4 men remonta padarytu ... Baisu net pagalvoti, kai reikes ju ieskoti ...
A ju ieskoti jau ir dabar baisu. Pardavineja medziagas, geria, paskui girti kreivai daro. Ir cia jau skaitosi geri meistrai, nes daugelis net neateina, susitaria, ir neateina.
Mes su zmona tik grindis deti samdysime ka nors, o lubas ir sienas padarysime patys. Iskaitant santechnika bei elektra. Nes nepasitikiu niekuo. Pakinkysim josios seseris ir mano broli ir varysim 5'iese, manau tikrai bus daugiau efekto 5 savi per isieigines, nei 2 nepriziurimi darbininkai per visa savaite.