Įkraunama...
Įkraunama...

Linksmasis kvartalas

QUOTE(Darlingkrbe @ 2006 04 06, 12:14)
Sveika, Padange
tai ar dareisi projekto pasikeitimus?

labutis smile.gif buvau aplęidus tą reikalą, tai vakar vėl priminiau architektui apie save, sakėk susikambinsim po švenčių. O tu nedarysi pakeitimo..?
Atsakyti
kaimynu forumas ax.gif

http://www.biteplius...3.1-=(104191370
Atsakyti
Na, tai kur dingo būsimieji "Linksmojo kvartalo" gyventojai? bigsmile.gif Perbėgo į bitę? biggrin.gif Ar užsiėmę įsirenginėjimo planais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniokas: 16 gegužės 2006 - 08:01
Tai jau taip, atrodo visi isejo i Bite:)) bet ir ten kazkaip ramu, niekas ispudziaisi nesidalina:)
Atsakyti
Tai kad dabar toks ramus periodas tongue.gif Preliminarias visi pasirašę, kas ką norėjo pakeisti - jau pasiderino. Kaip ir nėra apie ką diskutuot tongue.gif Dygsta namukai po truputį ir tiek. Anądien teko buvoti toj pusėj, tai iš tolo pasidairiau, ale kaip arti žiedo man pasirodė, vos ne po langais trulikai stovės g.gif Žemėlapy kažkaip atstumas lyg ir didesnis buvo.

Gal jau kur ir buvo, o gal dar kas ir nematė tongue.gif
Apdaila
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniokas: 27 gegužės 2006 - 08:56
QUOTE(Darlingkrbe @ 2006 05 22, 15:47)
Tai jau taip, atrodo visi isejo i Bite:)) bet ir ten kazkaip ramu, niekas ispudziaisi nesidalina:)

O, super psl. manau. Aciu:)
Man tai nepasirode, kad trulikai po langu stoves. Na ziuresim... Visgi ne Valakampiuose gyvensime:) o kuris tavo namas?
Atsakyti
Mano C2 ax.gif Nu aš iš tolo užmečiau akį, gal tik taip atrodo...
Atsakyti
Luido tinklapy parašyta, kad apie pertverų pakeitimus reik pranešt iki 06.16 (bent jau C1, C2 namams). O apie rozetes irgi? ar čia vėliau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2006 06 06, 16:35)
Luido tinklapy parašyta, kad apie pertverų pakeitimus reik pranešt iki 06.16 (bent jau C1, C2 namams). O apie rozetes irgi? ar čia vėliau? ax.gif

Kadangi musu korpusas D1 tai mes pertvaru pakeitimus parasem jau praeita men, o del rozeciu tai Ugne sake, kad kai bus namas pastatytas bus tada ir reikes rasyti pakeitimus, bet cia jau reikes tartis su darbu vadovu
Atsakyti
aišku 4u.gif Tai laiko dar yra ax.gif
Atsakyti
O mes nusiziurejom butuka linksmajame kvartale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erkyte @ 2006 09 18, 20:59)
O mes nusiziurejom butuka linksmajame kvartale  smile.gif

Sveika kaimyne, tai kokiam name ir kiek mokesit uz kvadrata jei ne paslaptis....
Atsakyti