Įkraunama...
Įkraunama...

Jie atėjo per anksti, mūsų mažulėliai...,

Labuka,
as su naujienom smile.gif Sodas bet kuri savaitgali musu thumbup.gif Tik dabar belieka pasiderinti kad visoms tiktu data. Turbut planuojam birzelio kazkuriam savaitgaliui?Laukiu jusu nuomoniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riduto @ 2011 05 23, 13:20)
Labuka,
as su naujienom  smile.gif Sodas bet kuri savaitgali musu  thumbup.gif Tik dabar belieka pasiderinti kad visoms tiktu data. Turbut planuojam birzelio kazkuriam savaitgaliui?Laukiu jusu nuomoniu  ax.gif

thumbup.gif Manau bet kada tik ne Joniniu savaitgali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2011 05 23, 18:39)
thumbup.gif  Manau bet kada tik ne Joniniu savaitgali  ax.gif

drinks_cheers.gif Ir dar turbut Tevo dienos savaitgalis nelabai tiktu ax.gif O mes sestadieni darytume, ar ne?
Atsakyti
Tai tuomet atmetant sventinius savaitgalius, renkames is birzelio 11d arba birzelio 18d.
Floridija, galima ir sekmadieni, jei kitoms tiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riduto @ 2011 05 24, 22:24)
Tai tuomet atmetant sventinius savaitgalius, renkames is birzelio 11d arba birzelio 18d.
Floridija, galima ir sekmadieni, jei kitoms tiktu  4u.gif

Tada mes uz birzelio 11 d, sestadienis tinka puikiai!
Atsakyti
Galime planuoti birzelio 11 d. o jei matysim, kad prasti orai, nukelsim 18 d. 4u.gif
Tik tada reikia apsitarti kaip del kokiu uzkandziu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2011 05 26, 12:23)
Galime planuoti birzelio 11 d. o jei matysim, kad prasti orai, nukelsim 18 d.  4u.gif
Tik tada reikia apsitarti kaip del kokiu uzkandziu ir pan.

drinks_cheers.gif Tai tada laukiam kitu merginu pasisakymu ir galesim toliau tartis del uzkandziu ir visa kita ax.gif
Atsakyti
Aha, kur kitos dingusios?As lyg Zanetos turiu emaila pabandysiu parasyti, o kitu kontaktu neturiu.
Atsakyti
Labas mamytes. bigsmile.gif

Man sesija, tai uzsikasus negyvai doh.gif unsure.gif

Ziuriu meetas planuojamas unsure.gif O as nieko tiksliai negaliu pasakyti doh.gif Nes pati nezinau kada galesiu, tiek baliu suplanuota, kad man silpna jau dabar pagalvojus, birzeli grizta 3 zmones is uzsienio, ir su visais yra sutarta susitikti. rolleyes.gif Kaip cia dar su jumis suderinti, ot galvojimo turesiu dabar. unsure.gif
Atsakyti
sveikos......meeetukas ax.gif ...
ramce ir man taip pat,pilna darbeliu ir susitikimu doh.gif
mano skype pandukai o tel ir tel nr yra blush2.gif jei ka....

seip turim 15 dantuku...zyziam jau savaite visa,naktys be miego.... Seip viskas tvarkoje ir dar mergaites faceboke jei esat pasikvieskite jugita andrikonyte mano kontaktai kaip ir baigti...
na turiu lekti labai pasiilgom plepalu ,bet deja sad.gif man su koja bedos,tromba rado tai tirtis reik ar nereik operuot doh.gif zodziu doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites ,

As tokia nenaudele ,kad prazioplinau nauja temuke ,ogi uzmirsau ,kad uzsiprenumeruot per nauja reik...ir ka galvoju ,kad visos dingusios ,niekas nekalba ,o cia temos tik verda mirksiukas.gif
Pasiilgau visu smile.gif galvojau vasara prasidejo ir padare visos dingau biggrin.gif Na mes gyvenam gerai ,jau daug Gabija sneka ,sakiniais dar nevisai is dvieju ,triju zodziu biski dar savo prideda ,bet jau labai smagu thumbup.gif Puodas dar su mumis nedraugauja biggrin.gif Visada stengiuos pasodinti ,bet jei as pamirstu tai buna dazniausia velu biggrin.gif nors buna ir pasipraso .Sveria apie 12 mazdaug ant musu svarstykliu ,o mamyciuke tai ziauri ..vis maama ir mama ,paskutiniu metu tokia zyziakle mamyciuke pasidare biggrin.gif
Labai faina ,kad ritudo sugalvojo surink mamytes thumbup.gif tad jei nebijot teveliu pensininku tai prisijungsim jei tik galesim butinai ir 11 diena musu butu kaip ir laisva jei neisleksim i pajuri .Labai noreciau pamatyt mazkes ir aisku susipazint gyvai biggrin.gif Butu saunu thumbup.gif Gerai zinot nors pries savaitele kada nuspresit ir kur?

Na ir ka visoms linkejimai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labuka,
tai ka mergaites ar bandom organizuotis 11d. ?Nes jau kelios saaiteles beliko smile.gif
Tikiuosi kad orai bus neblogi.
Zaneta, baik tu ia su tais pensininkais. Labai lauksim 4u.gif
Ramce, ar tu galesi prisijungti? Padruske o kai tu? Volkiene ir Floridija matau gali thumbup.gif
Atsakyti