Įkraunama...
Įkraunama...

POLICISTUKIŲ NAMUČIAI - kartu lengviau

Apklausa: Sekantis II (26 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ievokslis @ 2011 06 02, 09:40)
Deja  verysad.gif Toks riebus ir aiskus I. Ir jokiu vaiduokliuku  verysad.gif O kazkodel buvau isitikinusi, jauciau sirdyje.. 4 stimuliacija veltui. Tokia pritrenkta jauciuosi.
Lauksiu mmm ir kol kas nezinau ka darysiu su kitu ciklu.

O gal dar per anksti? g.gif Kol dar nera mmm, tol yra vilties! mirksiukas.gif Linkiu, kad jos neateitu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 06 01, 16:50)
Geras,neitiketina blink.gif Gal apkuni labai?

Ne, jinai buvo visai normali, bet tuo metu, kai sužinojo, kad laukiasi, pilvukas jau buvo išlindęs, galvojo, kad grįžus iš Anglijos per kelis mėn. pas save kaime per daug tėvai primaitino biggrin.gif O aš tai iškart įtariau, kad ji laukiasi, nes tas pilvas toks atsikišęs į priekį, o kojos plonos biggrin.gif
Atsipūtus jinai tokia, neėmė į galvą matyt lotuliukas.gif

tildushka, kiek tau dpo?
būtų be galo smagu, kad abi su Ramune augintumėt pilvelius nestuke.gif pala, dar ir Keberiokst tas pats laukia bigsmile.gif

ievoksli, labai suprantu tave console.gif bet dar mežytė viltis tegul būna 4u.gif
Aš prieš pastodama irgi buvau pradėjusi labai dažnai sapnuoti, kad gimdau, arba būnu ką tik pagimdžiusi, labai aiškiai matydavau mergytę savo sapnuose wub.gif
ir daug kas man sakė, kad vaikelis jau nebetoli. pamatysi, ir tau taip pat bus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regata: 02 birželio 2011 - 10:14
QUOTE(regata @ 2011 06 02, 10:14)
būtų be galo smagu, kad abi su Ramune augintumėt pilvelius  nestuke.gif  pala, dar ir Keberiokst tas pats laukia  bigsmile.gif

Oi aciu aciu, butu labai smagu smile.gif siandien vakare leisiuosi Ovitreli ir lauksiu smile.gif vakar norejau pasinaudoti tavo patarimu del vyno, bet neisdrisau isgerti, nes jau nuo pirmadienio jauciu sirdies permusimus... sirdele sustreikavo verysad.gif nusipirkau sirdies lasu ir kalio, nes vaistininke sake, kad del jo trukumo taip buna. Tai siandien jau viskas gerai kol kas, bet dar ikalsiu kelis lasiukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2011 06 02, 08:48)
O va dėl to ir nenoriu skubėt, nes paskui bus labai liūdna, net jei ir per anksti dar NT. Noriu sulaukti sekmadienio, bet nežinau ar išlauksiu.

HCG interpretacijoms vietos nepalieka dazniausiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2011 06 02, 11:14)
tildushka, kiek tau dpo?
būtų be galo smagu, kad abi su Ramune augintumėt pilvelius  nestuke.gif  pala, dar ir Keberiokst tas pats laukia  bigsmile.gif

Dar labai mažai: ryt bus 10 DPO. Man irgi būtų smagu ax.gif

QUOTE(Ramune! @ 2011 06 02, 11:20)
Oi aciu aciu, butu labai smagu  smile.gif  siandien vakare leisiuosi Ovitreli ir lauksiu smile.gif vakar norejau pasinaudoti tavo patarimu del vyno, bet neisdrisau isgerti, nes jau nuo pirmadienio jauciu sirdies permusimus... sirdele sustreikavo  verysad.gif  nusipirkau sirdies lasu ir kalio, nes vaistininke sake, kad del jo trukumo taip buna. Tai siandien jau viskas gerai kol kas, bet dar ikalsiu kelis lasiukus  smile.gif

Na problemėlių su permušimais padaugėja, kai atšyla orai, nes daug mineralų išprakaituojam, neišgeriam reikiamo kiekio vandens (tirštėja kraujas) ir pan. Sveikatėlės tau 4u.gif Laikysiu kumštukus, kad pasisektų wink.gif

QUOTE(gretusiu @ 2011 06 02, 12:10)
HCG interpretacijoms vietos nepalieka dazniausiai doh.gif

ax.gif Bet papildomos išlaidos tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaiciukes. Paskaitau paskaitau ka rasot, o pati neturiu ka pasakyt, nes realiai stimuliacija tik nuo kito ciklo. Ryt einu priduot kraujuka.
man tik labai keista, kad pagal BT ganetinai ankstyva si cikla O. Ar galejo tai itakoti metforminas? g.gif , kad svoris nuo jo krenta tai pastebejau 4 kg pameciau, o va kaip cia su ta O g.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2011 06 02, 12:00)
Na problemėlių su permušimais padaugėja, kai atšyla orai, nes daug mineralų išprakaituojam, neišgeriam reikiamo kiekio vandens (tirštėja kraujas) ir pan. Sveikatėlės tau 4u.gif Laikysiu kumštukus, kad pasisektų wink.gif

Skysciu tai as labai mazai geriu, bet mazai ir prakaituoju. Mano organizmas issekes, mazakraujyste nuo mazens, todel visos ligos puola. Labai bijau, kad dar ir sita beda nepakenktu pastojimui. Nors as labai stengiuosi valgyti kuo daugiau svieziu vaisiu, darzoviu. Juos ir megstu labai, tik vitaminu kazkaip neprisiverciu gerti. Man kur tabletes, tai labai nesinori... tokia chemija atrodo. Bet vis del to foli geriu. Cia del busimo maziuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2011 06 02, 12:00)
ax.gif Bet papildomos išlaidos tongue.gif

Ir kelios lycnos dienos pasvaigti ir kaip nesciai pavadovauti diedui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 06 02, 13:07)
Skysciu tai as labai mazai geriu, bet mazai ir prakaituoju. Mano organizmas issekes, mazakraujyste nuo mazens, todel visos ligos puola. Labai bijau, kad dar ir sita beda nepakenktu pastojimui. Nors as labai stengiuosi valgyti kuo daugiau svieziu vaisiu, darzoviu. Juos ir megstu labai, tik vitaminu kazkaip neprisiverciu gerti. Man kur tabletes, tai labai nesinori... tokia chemija atrodo. Bet vis del to foli geriu. Cia del busimo maziuko  ax.gif

Iš tikro, kad ir mažai prakaituoji, bet vis tiek daug skysčių pasišalina. Bent porą litrų skysčių per dieną būtų gerai išgert.

QUOTE(gretusiu @ 2011 06 02, 13:10)
Ir kelios lycnos dienos pasvaigti ir kaip nesciai pavadovauti diedui  lotuliukas.gif

Nu lotuliukas.gif O taip tai visai į mane dėmesio nekreipia lotuliukas.gif
Atsakyti
Ramune, privalai gerti daug vandens! Ypač jis reikalingas vartojant clost, nes dėl jo ir gali streikuoti širdelė. Man tai akyse raibuliuodavo, visa tokia išdžiūvusi jausdavausi, nors išgerdavau daugiau nei 2 l vandens. Žinok, be vandens organizme daug prasčiau viskas funkcionuoja, o tai ypač aktualu, norint pastoti. Clost'as labai išdžiovina organizmą. Tad pasistatyk 2 - 3 l vandens, ir išgerk per dieną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2011 06 02, 18:57)
Ramune, privalai gerti daug vandens! Ypač jis reikalingas vartojant clost, nes dėl jo ir gali streikuoti širdelė. Man tai akyse raibuliuodavo, visa tokia išdžiūvusi jausdavausi, nors išgerdavau daugiau nei 2 l vandens. Žinok, be vandens organizme daug prasčiau viskas funkcionuoja, o tai ypač aktualu, norint pastoti. Clost'as labai išdžiovina organizmą. Tad pasistatyk 2 - 3 l vandens, ir išgerk per dieną 4u.gif

Oj ojoj cia man didelis issukis biggrin.gif jau kartais kai prisimenu, tai sedziu darbe ir gurksnoju vandenuka, bet daugiausiai tik koki 1 l isgeriu. O paskui vel uzsimirstu koki menesi. Bet dabar jau sunerimau del sirdeles (nors ir siaip puikiai zinau, kad reikia gerti), tai bandysiu nepamirsti ir prisiversti smile.gif
Ka tik suleido Ovitreli, tai jau iskart norisi daryti OT. Nors siandien jau 2 sugadinau blush2.gif lotuliukas.gif Bet kiek zinau, tai O buna po keliolikos valandu, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 06 02, 21:49)
Ka tik suleido Ovitreli, tai jau iskart norisi daryti OT. Nors siandien jau 2 sugadinau  blush2.gif  lotuliukas.gif  Bet kiek zinau, tai  O buna po keliolikos valandu, ar ne?

Reikia daryti ne OT,o ND biggrin.gif

Dazniausiai O buna po 24-36val. po ovitrelle,bet pasitaiko ir anksciau ar veliau,tai geriau dabar ND padarykit ir pakartokit po 24, ir dar karta po 36val. (skaiciuojant nuo injekcijos) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 02 birželio 2011 - 21:36