Įkraunama...
Įkraunama...

POLICISTUKIŲ NAMUČIAI - kartu lengviau

Apklausa: Sekantis II (26 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(gretusiu @ 2011 05 05, 11:13)
Beje, ruosiuos daiginti kviecius - turit patarimu/komentaru?

Komentaru turiu hihihi.gif man niekas nesigavo eme pelyti nepradeje dygti grudai, patarimu deja nebus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 05 05, 09:41)
Nagi nagi,prasom smulkiau bigsmile.gif

Na, reik dabar prisiminti biggrin.gif dar mociutes receptas, tuos sausainius visada Kaledoms kepam, tai dabar net nesuku galvos ir nieko naujo nebandau biggrin.gif
1 bonkute majonezo (man vis dar mistika, kiek tai yra majonezo?? blink.gif ) Nes, galvoju, receptas gi senas, kas zino, kokios tada budavo talpos tie indeliai? Tai visada dedu is akies, mazdaug 200 ml?
200 g margarino,
1 kiausias,
kepimo milteliu (anksciau soda dedavom..) tai gal 0.5-1 saukstelis
1 st cukraus
miltu parasyta 2 st, bet man visada prireikia daugiau, kad tesla butu pakankamai kieta po to sausainius formuoti.. Gal tai susije su majonezo proporcijom? g.gif ai, bet vistiek gerai gaunasi biggrin.gif
biski druskos, vaniles galima smile.gif
nu ir po to pagal sena tradicija reik sutarkuoti margarina, gerai ji issukti su cukrumi, ideti kiausa, majoneza, gerai ismaisyti ir tada jau miltus berti, ziureti pagal teslos konsitencija, kiek jau uzteks biggrin.gif vistiek ant galo pereina i minkyma smile.gif
pasaldau saldytuve kuri laika ir tada per mesmale su formelem suku biggrin.gif
Atrodo nieko nepamirsau ir nepripainiojau blush2.gif

QUOTE(*July* @ 2011 05 05, 10:42)
O del suknuciu, tai zinok, as jau kai NT teigiama pamaciau begau pirkti sukneliu, nes kelnes sunkiai susegiau - pilvas issipute is karto  biggrin.gif Bet tada buvo ziema, tai nusipirkau 5 siltas sukneles  biggrin.gif

jo jo... as irgi i vienas kelnes lendu - nesueina, i kitas, mano supratimu jau laisvesnes - nesueina!! Tai dar turejau tokias, kurios be dirzo smukdavo - kol kas kaip tik biggrin.gif
Suknia turiu silta ziemine, bet vasara manau su ja ne kas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes!

Aciu uz palaikyma del giminaiciu thumbup.gif

Keberiokst, valerie su pilvukais ar be, su nuotaika ar be visada mylim ir laukiam jusu wub.gif stebim jusu naujienas, sergam, palaikom ir mums viskas idomu nesvarbu ar vyksta kas nors planavimo linkme ar ne group.gif

July as nerizikuociau su nerta suknele, nes sugadinsi labai daug nervu, nes laikas ant ribos o kas gausis neaisku.... taikad uzrezervuok sau gera suknele, o nerta suknele galima kitai progai pasigaminti ax.gif

QUOTE(*Mila* @ 2011 05 05, 08:11)
Lynete bigsmile.gif kooks fainuolis D bigsmile.gif  wub.gif Ir tu kaip graziai atroidai, nepasakyciau, kad vargsti ax.gif Plaukai labai grazus!
O jau kaip fainai vonele sumastet pastatyt thumbup.gif Katinas nepriestarauja? laugh.gif
Vezimas thumbup.gif

Aciu wub.gif Kazkaip su D atsiradimu labai daznai sipsausi, jauciu PACIA TIKRIAUSIA laime, nuo to kartais pastebiu net veido bruozai keiciasi blush2.gif Na katino niekas neatsiklause, jis isvis dabar i antra plana isstumtas rolleyes.gif

July meginau bet vistiek sis bei tas nesigauna, bet apie tai kitam skyrelyje rasau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lynete: 05 gegužės 2011 - 11:39
QUOTE(*July* @ 2011 05 05, 10:42)
Sveikutes 
Siandien taip fainiai atsikeliau.
MB kelesi i darba, grizes i kambari pamate, kad L nemiega  Pasieme ja, pakeite pamperi ir atnese i lova. Pramerkiu akis ir ziuriu, kaip Liepukas graziai i mane ziuri, laukia, kol atsimerksiu

Ramune, Mila, nebloga ideja del dvieju sukneliu, ziuresim. Bet dabar reikia pirmiausia prisiruost nusigaut iki kokio salono, kad nors viena tureciau... 
Sekmes, super mama  Bet jei rimtai, tai man is fantastikos srities atrodo, kad gali duoti (.) ir tuo paciu rasyti kompu
Jo, orelis atsalo. Tikekimes siandien nelis, gal islisim i miesta

O del suknuciu, tai zinok, as jau kai NT teigiama pamaciau begau pirkti sukneliu, nes kelnes sunkiai susegiau - pilvas issipute is karto  Bet tada buvo ziema, tai nusipirkau 5 siltas sukneles 

Kokia as super mama - cia puse musu tik taip gali sm pasedet, kitaip gi vis ner kada biggrin.gif
Kas del ryto jusu wub.gif Musu visi tokie, nes Braske 2 nakties puse i musu lova atsliauzia ir susirango vidury wub.gif
Sukneles yra geris, slepia ir per dideli ir per maza kg kieki thumbup.gif

QUOTE(gretusiu @ 2011 05 05, 11:13)
Pirmą naktį per kokį pusmetį išsimiegojau be nugaros skausmo - REKOMENDUOJU kaunietems savo masažistę!!!!! Miglytei karkaliukus ismuse, nugaryte pamoke kaip stiprinti... Skraidau kaip ant sparnu...

Tinginys nesustingo - mat ji sunes, kabinsim saukstais  Lesiu misraine su sviezia duona su moliugu seklom ir sviesteliu dingo akyse... Primaisiau savo augintu pipirniu - matyt, suveike

Beje, ruosiuos daiginti kviecius - turit patarimu/komentaru?

Pavyyyydziu biggrin.gif ir as taip noriu, issimiegoti..nugara jauciu irgi pareina, bet ner kadu laugh.gif
tiesa, mamdienio proga gavau ceki vienam salone, ten galima pasidaryt masaza arba pedikiura, tai as pirmaji varianta jamsiu lotuliukas.gif masazui MB idarbinsiu biggrin.gif
Kviecius daiginau, i loveli durpiu, pabaistai kvieciu seklas, ubarstai ant virsaus ciur ciut zemeliu, palaisitai i ant palanges, laistai kas 2 dienas, kai sudygsta mazuliukai daigeliai nebelaistai o purski is purkstuvo, kad nepriploti ju, paskui kai praaugs vel galesi laistyt - ir kalbink juos kad augtu dideli ir sveiki tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(MildukasK @ 2011 05 05, 11:33)
Na, reik dabar prisiminti  dar mociutes receptas, tuos sausainius visada Kaledoms kepam, tai dabar net nesuku galvos ir nieko naujo nebandau
1 bonkute majonezo (man vis dar mistika, kiek tai yra majonezo??  Nes, galvoju, receptas gi senas, kas zino, kokios tada budavo talpos tie indeliai? Tai visada dedu is akies, mazdaug 200 ml?
200 g margarino,
1 kiausias,
kepimo milteliu (anksciau soda dedavom..) tai gal 0.5-1 saukstelis
1 st cukraus
miltu parasyta 2 st, bet man visada prireikia daugiau, kad tesla butu pakankamai kieta po to sausainius formuoti.. Gal tai susije su majonezo proporcijom?  g.gif ai, bet vistiek gerai gaunasi
biski druskos, vaniles galima 
nu ir po to pagal sena tradicija reik sutarkuoti margarina, gerai ji issukti su cukrumi, ideti kiausa, majoneza, gerai ismaisyti ir tada jau miltus berti, ziureti pagal teslos konsitencija, kiek jau uzteks  vistiek ant galo pereina i minkyma
pasaldau saldytuve kuri laika ir tada per mesmale su formelem suku 
Atrodo nieko nepamirsau ir nepripainiojau 
jo jo... as irgi i vienas kelnes lendu - nesueina, i kitas, mano supratimu jau laisvesnes - nesueina!! Tai dar turejau tokias, kurios be dirzo smukdavo - kol kas kaip tik
Suknia turiu silta ziemine, bet vasara manau su ja ne kas

Rekomenduoju suknia cool.gif 4u.gif

QUOTE(Lynete @ 2011 05 05, 12:39)
Sveikutes!

Aciu uz palaikyma del giminaiciu

Keberiokst, valerie su pilvukais ar be, su nuotaika ar be visada mylim ir laukiam jusu  stebim jusu naujienas, sergam, palaikom ir mums viskas idomu nesvarbu ar vyksta kas nors planavimo linkme ar ne

July as nerizikuociau su nerta suknele, nes sugadinsi labai daug nervu, nes laikas ant ribos o kas gausis neaisku.... taikad uzrezervuok sau gera suknele, o nerta suknele galima kitai progai pasigaminti 
Aciu  wub.gif Kazkaip su D atsiradimu labai daznai sipsausi, jauciu PACIA TIKRIAUSIA laime, nuo to kartais pastebiu net veido bruozai keiciasi  Na katino niekas neatsiklause, jis isvis dabar i antra plana isstumtas 

July meginau bet vistiek sis bei tas nesigauna, bet apie tai kitam skyrelyje rasau

wub.gif wub.gif wub.gif mamuuukas, tu esi mamuuuukas biggrin.gif
va ir bruozai keiciasi ir viskas keiciasi!
o dar plius maitini - tas itakoja mirksiukas.gif
einu skaityt kita skyreli cool.gif
Atsakyti
Mila, Milduk,uz receptukus labai dekui 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,,,

vakar lyg gerkle maudeno, siandien nubudau su nemaloniu jausmu gerkleje/kvepavimo takuose,,,atsikeliau, ruosiausi i dusa, tik jauciu silpna,,,bandau iki lovos nusikabarot, akyse aptemo, prie lovos ir susileidau doh.gif mb i lova ikele (sake atsimerkiau norejau tau kazka sakyt, o tu taip ir nukritai),,,siaip ne taip atsigavau, koja nusibaladojau, ranka skauda, kai kritau buvo jausmas kad ir veida uzsigavau, bet ne,,,MB nepaleido is akiu kur nusimaudziau, nulekem pas daktara, isdeste visa plana, dave popieriu visokiu, uzrase kaip nestuke, prirase tyrimu ir liepe kai priduosiu krauja, uzsukti i greitosios kambari pasitikrinti ar neturiu kokios virusines infekcijos,,,nuvaziavom priduot krauja, ties 6 buteliuku nelabai kas jau bego, man akyse vel tamsu pasidare, pasiprasiau kad paguldytu, tai is ten su vezimeliu isiveze i greitosios priemima,,,,deje, nieko nerado doh.gif na tik spaudimas nukrites buvo iki 87/47,,,idave man kraujo testo rezultatus iseinant, bet kad leukocitu skaicius per didelis, o hemoglobino per mazas. Lauksiu ka is daktaro ofiso paskambins ir pasakys,,,siandien lovos rezimas, MB labai bijojo kaip as cia viena liksiu namie, bet lyg ir jauciuosi geriau.
Pasukau vaisingumo ofisa del progesterono, tai sake nebereik jo daugiau nes placenta perima nuo 8sav.
31d uzrase spec kraujo tyrimams ir ultragarsui genetiniams sutrikimas nustatyti,,,reik tik isiaiskinti su draudimu ar dengia,,,

QUOTE(MildukasK @ 2011 05 05, 04:33)
Na, reik dabar prisiminti biggrin.gif dar mociutes receptas,

Mano mociute irgi situs kepdavo visoms progoms,,,"per masinka" mes juos vadinom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2011 05 05, 22:41)
Laba diena,,,

vakar lyg gerkle maudeno, siandien nubudau su nemaloniu jausmu gerkleje/kvepavimo takuose,,,atsikeliau, ruosiausi i dusa, tik jauciu silpna,,,bandau iki lovos nusikabarot, akyse aptemo, prie lovos ir susileidau doh.gif mb i lova ikele (sake atsimerkiau norejau tau kazka sakyt, o tu taip ir nukritai),,,siaip ne taip atsigavau, koja nusibaladojau, ranka skauda, kai kritau buvo jausmas kad ir veida uzsigavau, bet ne,,,MB nepaleido is akiu kur nusimaudziau, nulekem pas daktara, isdeste visa plana, dave popieriu visokiu, uzrase kaip nestuke, prirase tyrimu ir liepe kai priduosiu krauja, uzsukti i greitosios kambari pasitikrinti ar neturiu kokios virusines infekcijos,,,nuvaziavom priduot krauja, ties 6 buteliuku nelabai kas jau bego, man akyse vel tamsu pasidare, pasiprasiau kad paguldytu, tai is ten su vezimeliu isiveze i greitosios priemima,,,,deje, nieko nerado doh.gif na tik spaudimas nukrites buvo iki 87/47,,,idave man kraujo testo rezultatus iseinant, bet kad leukocitu skaicius per didelis, o hemoglobino per mazas. Lauksiu ka is daktaro ofiso paskambins ir pasakys,,,siandien lovos rezimas, MB labai bijojo kaip as cia viena liksiu namie, bet lyg ir jauciuosi geriau.
Pasukau vaisingumo ofisa del progesterono, tai sake nebereik jo daugiau nes placenta perima nuo 8sav.

Na va,tikra nestuke - silpna,alpsta, spaudimo nerasta biggrin.gif Tik tie laukocitai tegu nedideja ax.gif O hb,tai pasikelsi smile.gif Beje,tu kazkokius vitaminus nestuke.gif geri ar tik foline r.?
Matyt,dabar jau nauja teorija,kad placenta nuo 8sav.perima g.gif
Atsakyti
Na as supratau, kad pradeda perimti apie 8 savaite ir ties 12 buna pilnai,,,turiu 14 zvakuciu,,,iki sekmadienio naudosiu po dvi, o tada po viena,,,
Geriu as vitaminus nestukems, ten visko yra,,,visgi imunitetas silpnas, tai speju persalimas savo daro, jau pradejau ir sloguoti,,,skalauju druska ir tylenol geriu, ryt i darba neisiu, o toliau ziuresim,,,

Isiaiskinau su draudimu, turi dengti genetini kraujo tyrima ir ultrasaunda plius genetine konsultacija. Uzregistravo geguzes 31d,,,bus daug ultrasaundu man 4/27. 5/23, 5/31
Atsakyti
joo.. su tuo imunitetu jau taip.. as gi tada irgi vos suzinojus, kad nescia sav ligojausi, vaistukus geriau, drauge isvis iki sinusito buvo daejus doh.gif
O del alpimu tai kaip tik pries pora dienu MV sako - o kodel tu niekada nealpai kaip filmuose? g.gif Mazdaug pirmas pozymis - nualpimas lotuliukas.gif Matyt spaudimas tiek nekrito, kaip tau... Valgyk hematogeno batonelius, biski gal pasikelsi hb.. smile.gif As turiu jo tasej, jei kada mirtinas badas uzeina, o nieko po ranka nera biggrin.gif
del placentos nuo 8 sav. tai idomi teorija.. Ot kaip skirtingai du pasauliai interpretuoja g.gif

O apie ta genetini tyr. as galvojau galvojau ir visgi nusprendziau nesidaryti.. nes jei kazkas negerai (t.y. tikimybe tik) nzn ar ryzciausi "abortuoti" nestuma, o jei viskas gerai, tai ir taip suzinosiu smile.gif Nors pries tai galvojau, kad butinai darysiu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MildukasK: 06 gegužės 2011 - 07:24
Labas rytas,

Hip, o tu sakei, kad kol kas nieko iš nėštumo požymių nejauti ax.gif O TB koks rūpestingas, dabar visą nėštumą paskui tave vaikščios, rūpinsis thumbup.gif O kaip šiaip savojauta? Nepykina?

O jei mano spaudimas irgi žemas, kartais alpstu, tai per nėštumą dar labiau nukris blink.gif

MildukasK, na nėra visiškai du atskiri pasauliai, tiesiog vieni gydytojai seka naujausius mokslinius tyrimus, o kiti pagal senus vadovėlius gydo, nes bijo pakenkt.
Atsakyti
Hip, paskaiciau apie tavo nuotykius ir irgi kaip Mildukas pagalvojau apie serialus smile.gif Ten gi alpimas - pirmas nestumo pozymis biggrin.gif
O jei rimtai, tai tikiuosi tie alpinejimai nebesikartos 4u.gif Sveikatytes 4u.gif

O del ultragarsu tai jo, nemazai, bet ka darysi. Man pradzioj vos ne kas savaite - kas dvi dare.
Atsakyti
Lynete, fainuolis tavo bernuzelis wub.gif ir tu pati - labai grazi jauna mamyte wub.gif

O man toks klausimas kilo, kam ta medziagyte voneleje? Kad neslystu?

Na ka, begu namu kuoptis, nes vakare tevai atvaro...
Papildyta:

Kazin kaip Angeloangel g.gif Gal jau gime jos maziukas/-e?
Atsakyti