Maja, pirmiausiai, labai aciu uz atviruma, sazininga ir manau, kad teisinga nuomone.
Issakei tai, kas jau kuri laika buvo mano galvoje.
Su daugeliu minciu sutinku visiskai.
Kai as prisijungiau prie PKS namuciu, besilaukianciu buvo vienetai, planuojanciu-desimtys.
Kasdiena kalbejome apie ciklo dienas, pamaudenimus, savijautas, PKS, daktarus ir vizitus. Gyvenau siuo skyreliu.
Turiu buti dekinga, o ir esu labai dekinga daugeliui senbuviu merginu, kurios mane siltai prieme, palaike ir buvo su manim kasdiena dziaugsme ir liudesy, visuose atvejuose mane palaikydamos.
Tikriausiai del sios priezasties besilaukdama ir jau susilaukusi Braskytes nebenorejau iseiti is siu namuciu.
O turejau.
Todel dabar, gal kiek ir paveluotai, sakau "iki" PKS planiukiu namuciams, tikriausiai, man cia nebe vieta, ir palieku juos musu "ipedinems", toms, kuriu ta laime dar tik laukia, bet tikiu ir nuosirdziai linkiu, kad netrukus aplankytu!
Greiciausiai, kai jau imsimes rimtu darbu vel saukiantis gandru, cia sugrysiu, bet kol kas manau, kad man vieta kitur

Seniai reikejo tai padaryti..
Visos, kas sutinka, esat mielai kvieciamos i naujus namucius. Gal, kaip Maja sako, ir sie kelis menesius bus tustoki, kol iprasim, o gal jie isnyks, taip ir neigave aktualumo, kas zino.
Bet man atrodo, kad tai butu siuo atveju teisingiausia