Įkraunama...
Įkraunama...

Nei vardas, nei pavardė

QUOTE (nerile @ 2004 09 14, 15:27)
Rusne, kazin ar ne apie tuos pacius Kirvelius kalbame? Ar tas Dobilas ne is Siauliu?

kad is vilniaus wink.gif ir gal net seime sedi g.gif
Atsakyti
vardas pavarde:

Van Vu blink.gif blink.gif arba Vu Van blink.gif blink.gif

kaip kam labiau patinka laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
O kaip junginys - Lukas Liulys? g.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (nikitta @ 2004 06 22, 14:02)
o kaip jum Rašidas Deimantas ? tiesa sakant, as dar neikirtau, kuris vardas, kuris pavarde...

Ar jis kartais ne klaipėdietis?
Atsakyti
Pažinojau tokį Bogdaną. Tai visada galvojau, jog čia jo pavardė. Pasirodo klydau.
Atsakyti
jo buna isgirsti kokia pavarde ir varda, nzn kaip vadinti. su bernais ;lengviau, kaip pavadinsi, taip nepagadinsi biggrin.gif nors panu kazi ar buna?.. g.gif tongue.gif laugh.gif
Atsakyti
Nu ir prisijuokiau iki ašarų, ko tik neprigalvoja tėvai savo vaikams biggrin.gif Tik va įdomu ar jie po to tuom labai džiaugiasi blink.gif
Man teko susidurt su Vasariu Gaidžiu, jis buvo gimęs vasario 16 d., tai tėvai turbūt tokios įžymios datos proga pasistengė rolleyes.gif
Atsakyti
As turejau klasioka - Jonas Pupius, klasioke Birute Kedyte (tai taburete vadinom) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Po to maciau , yra kazkoks gydytojas Salyga, Makštutis ir t.t g.gif biggrin.gif ....toks vaizdas, kad su tokiom pavardem zmones yra tiesiog priversti pasiekti gyvenime kazko daugiau, nei paprastai...tarsi tai ipareigoja juos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 05 gegužės 2010 - 18:27
Man kažkaip retai pasitaiko keistai suderinti vardai smile.gif Tik tetos vyras, va, Vytautas Bytautas biggrin.gif Vos viena raide vardas nuo pavardės skirias, ir rimuojas, kaip juokingai biggrin.gif Ir tik skaitydama šią temą staiga suvokiau, kad su vyro pavarde be galūnės -ienė būčiau Ramunė Strazdas biggrin.gif Taip sakant, gėlė
- paukštis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (nouvelle @ 2004 06 22, 12:45)
As tai esu girdejus is giminaiciu Stasys Dalius. Turbut geriausia butu pavadinti Stasys Stasys arba Dalius Dalius smile.gif
O kaip jums tokie "suderinti" variantai Tauras Stumbrys, Skaidrius Kristalinis, Bite Vabalaite? biggrin.gif

o sian liudna zinia buvo apie ta Taura Stumbri...gaila,bet sitas derinys bus ant antkapio sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Ramunita @ 2004 10 16, 21:33)
QUOTE (nouvelle @ 2004 06 22, 12:45)
As tai esu girdejus is giminaiciu Stasys Dalius. Turbut geriausia butu pavadinti Stasys Stasys arba Dalius Dalius smile.gif
O kaip jums tokie "suderinti" variantai Tauras Stumbrys, Skaidrius Kristalinis, Bite Vabalaite? biggrin.gif

o sian liudna zinia buvo apie ta Taura Stumbri...gaila,bet sitas derinys bus ant antkapio sad.gif

Gaila, toks jaunas, o jau...Užuojauta jo šeimai.
Atsakyti
biggrin.gif na pas mane vidurinėje buvo klasiokas vardu Baltrus,aš niekaip negalėdavau pirmom dienom suprasti tai jo vardas ar pavardė rolleyes.gif tongue.gif pasirodo tai jo vardas,tik gaila kad jau pavardės nebepamenu tongue.gif
Atsakyti