O MAN CIA JOKIA PROBLEMA, NORS MANO VAIKU VARDUS VISADA SU PAVARDE PAINIOJA...

QUOTE (Pipone @ 2004 06 22, 12:23) |
O geriausia buvo kai mano brolis, jau budamas antrakursis grizo rugsejo pirmaja ir sako..... Antrasis- Zydrunas Gaidys ![]() ![]() |
VAT AS IRGI APIE TA PAT NOREJAU PARASYT. TURBUT MES SU AVO BROLIU KARTO MOKEMES:) KTU, ANE?

Turejau grupioka - Raimondas Rimas, tai visi Rimu ir vadinome... nors tai jo pavarde, bet kadangi trumpesne tai labiau prilipo, jis visai nepriestaravo

Pazinojau Žymantą Paulių- pirmas žodis vardas, antras- pavardė

QUOTE (Racegirl @ 2004 08 19, 10:30) | ||
VAT AS IRGI APIE TA PAT NOREJAU PARASYT. TURBUT MES SU AVO BROLIU KARTO MOKEMES:) KTU, ANE? ![]() |
Taip taip.... KTU

Jusu teismui:
Ringys Kirvelis...
Ringys Kirvelis...
Na o man tai juokingiausi vardai-pavardės yra 2 užsienio lietuvių (kažkokie diplomatai lygtai buvo), ir vieno čionykščio.
Tie kur iš užsienio (pavardes girdėjau per žinias) - Aristidas Pėstininkas ir Narcizas Prielaida. Nu virsk iš koto. Jei jau pavardė juokinga, tai tėvai bent jau vardus kokius neutralius, nekrintančius į akis galėjo duoti.
Bet va vieno kunigo vardo ir pavardės derinys tai visai "pribaigė" - Laimingas Blynas. Laimingas - tai vardas, o Blynas - pavardė. Nežinau, gal tėvai savo mažyliui keršijo už ką nors, ar kaip
Tie kur iš užsienio (pavardes girdėjau per žinias) - Aristidas Pėstininkas ir Narcizas Prielaida. Nu virsk iš koto. Jei jau pavardė juokinga, tai tėvai bent jau vardus kokius neutralius, nekrintančius į akis galėjo duoti.
Bet va vieno kunigo vardo ir pavardės derinys tai visai "pribaigė" - Laimingas Blynas. Laimingas - tai vardas, o Blynas - pavardė. Nežinau, gal tėvai savo mažyliui keršijo už ką nors, ar kaip

Na o kaip jums Ramūnas Kiškiūnas, arba Linas Eimutis.
Yra ir daugiau panašių.
Yra ir daugiau panašių.

Rusne, kazin ar ne apie tuos pacius Kirvelius kalbame? Ar tas Dobilas ne is Siauliu?
Turejau klasioką Šliužą

QUOTE (Mera @ 2004 09 14, 15:28) |
Turejau klasioką Šliužą ![]() |
.....O tai cia pavarde turbut