Įkraunama...
Įkraunama...

Nei vardas, nei pavardė

pažinojau tokį Roką Liutaurą, bet galvoju dabar ar tik ne Liutauras Rokas jis buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE (cipliukas @ 2004 07 14, 12:42)
O kaip jums solidaus vyriskio vardas ir pavarde - Narcizas Roze?! blink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tikras kvietkas, taip sakant !!! thumbup.gif

thumbup.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (cipliukas @ 2004 07 14, 11:42)
O kaip jums solidaus vyriskio vardas ir pavarde - Narcizas Roze?! blink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tikras kvietkas, taip sakant !!! thumbup.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
atsiprašau, bet jo tėvai tikrai gerokai trenkti doh.gif
Nors nušaukit, neįsivaizduoju solidaus, rimto, dalykiško vyro tokiu vardu ir pavarde. cool.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (nouvelle @ 2004 06 29, 07:33)
QUOTE (Dvyma @ 2004 06 25, 13:33)
Kurioj giminej tu toki girdejai?
As toki irgi tarp giminiu turiu tongue.gif

Nee, jis ne giminaitis, tik aptartas buvo. Chebryte, beje tokia pacia tema gvildeno. Pazistamas kokis tai smile.gif . Reiks prie progos paklaust.

Geriau neklausk as jo nepasiilgau wink.gif
Atsakyti
vardo+ pavardes kombinacija: TADAS BADAS ohmy.gif Mes dar del ivairoves ji vadindavome BLeDAS. Ovyrux tikrai nieko sau buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (nouvelle @ 2004 06 22, 11:45)
As tai esu girdejus is giminaiciu Stasys Dalius. Turbut geriausia butu pavadinti Stasys Stasys arba Dalius Dalius smile.gif
O kaip jums tokie "suderinti" variantai Tauras Stumbrys, Skaidrius Kristalinis, Bite Vabalaite? biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvyma: 29 liepos 2004 - 20:18
Pamatytumėt, kokių kuriozų prisižiūri, kai dirbi mokykloje Vieno mokinio pavardė - Regina

Tokia pavarde turejo mokykloj klasiokes tetis, bet tyk dukras turejo, tai nieko ir skamba. biggrin.gif
Atsakyti
Aš pažįstu Augustą Liudvikauską.Tai vis Liudviku vadinu
Atsakyti
na man labai idomu kokios jusu pavardes? nors pati prisizvengiau iki asaru skaitydama, bet mano pavarde irgi ziauriai juokinga, bet as del to ne kiek neimu i galva...man patinka...tik va vaiku gaila g.gif
nagi, prisistatom
Atsakyti
o as pazystu rokas kvailelis biggrin.gif
Atsakyti
pzystu Luka Barskuti laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Mano kolega Saulius Andrius blink.gif
O kai mokiausi mokykloje tai turejau klasioke Kedaite issivaizduoju kaip jos teciui buvo liuk thumbup.gif Kedas laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti