pažinojau tokį Roką Liutaurą, bet galvoju dabar ar tik ne Liutauras Rokas jis buvo

QUOTE (cipliukas @ 2004 07 14, 12:42) |
O kaip jums solidaus vyriskio vardas ir pavarde - Narcizas Roze?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

QUOTE (cipliukas @ 2004 07 14, 11:42) |
O kaip jums solidaus vyriskio vardas ir pavarde - Narcizas Roze?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

atsiprašau, bet jo tėvai tikrai gerokai trenkti

Nors nušaukit, neįsivaizduoju solidaus, rimto, dalykiško vyro tokiu vardu ir pavarde.

QUOTE (nouvelle @ 2004 06 29, 07:33) | ||
Nee, jis ne giminaitis, tik aptartas buvo. Chebryte, beje tokia pacia tema gvildeno. Pazistamas kokis tai ![]() |
Geriau neklausk as jo nepasiilgau

vardo+ pavardes kombinacija: TADAS BADAS
Mes dar del ivairoves ji vadindavome BLeDAS. Ovyrux tikrai nieko sau buvo

QUOTE (nouvelle @ 2004 06 22, 11:45) |
As tai esu girdejus is giminaiciu Stasys Dalius. Turbut geriausia butu pavadinti Stasys Stasys arba Dalius Dalius ![]() O kaip jums tokie "suderinti" variantai Tauras Stumbrys, Skaidrius Kristalinis, Bite Vabalaite? ![]() |
Pamatytumėt, kokių kuriozų prisižiūri, kai dirbi mokykloje Vieno mokinio pavardė - Regina
Tokia pavarde turejo mokykloj klasiokes tetis, bet tyk dukras turejo, tai nieko ir skamba.
Tokia pavarde turejo mokykloj klasiokes tetis, bet tyk dukras turejo, tai nieko ir skamba.

Aš pažįstu Augustą Liudvikauską.Tai vis Liudviku vadinu
na man labai idomu kokios jusu pavardes? nors pati prisizvengiau iki asaru skaitydama, bet mano pavarde irgi ziauriai juokinga, bet as del to ne kiek neimu i galva...man patinka...tik va vaiku gaila
nagi, prisistatom

nagi, prisistatom
o as pazystu rokas kvailelis

pzystu Luka Barskuti

Mano kolega Saulius Andrius
O kai mokiausi mokykloje tai turejau klasioke Kedaite issivaizduoju kaip jos teciui buvo liuk
Kedas

O kai mokiausi mokykloje tai turejau klasioke Kedaite issivaizduoju kaip jos teciui buvo liuk