Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikštynoms

rimvyda1 tikrai faina mintis su ta dėžute, kad turėtų kur dantukus laikyti. ir angeliukas labai jau gražus ant dėžutės.
Atsakyti
Ar kas nors dovanu perkat krikstateviams?
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2006 08 11, 09:30)
o as tai galvoju nupirkti krikstadukrai medaliona, kur isideda nuotraukytes, ji isgraviruoti ir ideti jos teveliu nuotraukas.... tik visa beda kad nerandu ju niekur pirkti  doh.gif
gal merginos zinote kur tokiu daikciuku Kaune buna?  4u.gif

Tokį medalioną padovanojo mūsų mažutei, mano sesuo. Pirko kažkur Kaune. jei reik, galiu paklausti kur tiksliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2006 07 29, 18:14)
GERIAUSA VAIKUI DOVANA - INVESTCNIS GYVYBES DRAUDMAS.  4u.gif

gal gali placiau papasakoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirta @ 2006 08 21, 19:21)
Tokį medalioną padovanojo mūsų mažutei, mano sesuo. Pirko kažkur Kaune. jei reik, galiu paklausti kur tiksliai mirksiukas.gif

Buk gera, Flirta, paklausk pas sesute kur pirko ji ta daikciuka.....
As Mole maciau, bet ten labai mazyciai, ne tik kad nuotruakos neidesi, bet dar net ir isgraviruoti neiseis......
cray.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2006 08 24, 18:01)
Buk gera, Flirta, paklausk pas sesute kur pirko ji ta daikciuka.....
As Mole maciau, bet ten labai mazyciai, ne tik kad nuotruakos neidesi, bet dar net ir isgraviruoti neiseis......
cray.gif

Na va, specialiai susiskambinau paklaust. tai vat, kadangi ne pati pirkau, bandysiu nors daug maž nuaiškinti kur. Mūsų medalionas normalaus dydžio, tikrai galima įdėt nuotraukytes ar išgraviruot, na ilgi vardai gal ir netilps, bet bent jau inicialai - tai tikrai. Man nuaiškino, kad pirko bazėse Kaune, atvažiuojant nuo Pieno kombinato, pati pirmoji rampa. sakė buvo ir mažesnių ir didesnių. Su grandinėle sumokėjo apie 60 lt. Tikiuosi pagelbėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirta @ 2006 08 24, 18:49)
Na va, specialiai susiskambinau paklaust. tai vat, kadangi ne pati pirkau, bandysiu nors daug maž nuaiškinti kur. Mūsų medalionas normalaus dydžio, tikrai galima įdėt nuotraukytes ar išgraviruot, na ilgi vardai gal ir netilps, bet bent jau inicialai - tai tikrai. Man nuaiškino, kad pirko bazėse Kaune, atvažiuojant nuo Pieno kombinato, pati pirmoji rampa. sakė buvo ir mažesnių ir didesnių. Su grandinėle sumokėjo apie 60 lt. Tikiuosi pagelbėjau mirksiukas.gif

Oi kaip aciu aciuks.gif
kaip tik vaziuosiu siandien i baze. tai reikes atidziai paieskoti ....
nors is tos bedos jau isgraviravau dideli sidabrini sauksta, kuri man mociute siai progai turejo atiduoti ax.gif
Atsakyti
rolleyes.gif Rytoj tapsiu krikšto mama pačio nuostabiausio berniuko 4u.gif . Dovanosiu dideli nuotraukų albumą su labai gražiu viršeliu dar angeliuką, patį nuostabiausią ir patį mieliausią, kuri radau Vilniuje Mados parduotuveje ax.gif O ir kainytė visai prieinama tų "grožių" 7-15 litų. Tikrai nepalyginsi, kokius mačiau Akropolyje "Dovanose", mažučiai vos delne telpa, mediniai schmoll.gif į angelus visai nepanašūs, tik pagal sparnelius iš folijos (kitiems isdrožti-vos matomi) gali spėti, kad ten angelai, o kaina 9 Lt blink.gif Negaliu atsižiūrėti ir atsidžiaugti, kad aš tokį gražų suradau...o gal čia ta laimė nuo "širšių medaus", kurio prisiragavau begamindama bigsmile.gif Ai, dar nerealius lipdukus radau, turbūt spec. krikštynom, taip pat su angeliukais, tokiais tikroviškais lyg iš paveikslo, paauksuotais krašteliais, papuošimams man labai tinko ax.gif kainavo 2,78 Lt šeši lipdukai, dar su maxima kortele 20% nuolaida... super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(megami @ 2006 08 25, 20:48)
rolleyes.gif Rytoj tapsiu krikšto mama pačio nuostabiausio berniuko  4u.gif  . Dovanosiu dideli nuotraukų albumą su labai gražiu viršeliu dar angeliuką, patį nuostabiausią ir patį mieliausią, kuri radau Vilniuje Mados parduotuveje  ax.gif O ir kainytė visai prieinama tų "grožių" 7-15 litų. Tikrai nepalyginsi, kokius mačiau Akropolyje "Dovanose", mažučiai vos delne telpa, mediniai  schmoll.gif  į angelus visai nepanašūs, tik pagal sparnelius iš folijos (kitiems isdrožti-vos matomi) gali spėti, kad ten angelai, o kaina 9 Lt  blink.gif Negaliu atsižiūrėti ir atsidžiaugti, kad aš tokį gražų suradau...o gal čia ta laimė nuo  "širšių medaus", kurio prisiragavau begamindama  bigsmile.gif  Ai, dar nerealius lipdukus radau, turbūt spec. krikštynom, taip pat su angeliukais, tokiais tikroviškais lyg iš paveikslo, paauksuotais krašteliais, papuošimams man labai tinko  ax.gif  kainavo 2,78 Lt šeši lipdukai, dar su maxima kortele 20% nuolaida... super  thumbup.gif

NIU TAI LIUKS. O GAL GALIMA NUOTRAUKYCIU...
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2006 08 25, 19:54)
NIU TAI LIUKS. O GAL GALIMA NUOTRAUKYCIU...

Nelabai išeis su nuotraukytėm g.gif neturiu skaitmeninio fotiko, o su bluetooth ryšiu dar "nesusidraugavau" blush2.gif
Atsakyti
mes kai krikstijom mergyte tai jai padovanojom grandinele su pakabuku ir isgravaravom mergytes varduka ir kad nuo krikstateviu.Nors kriksto dukrai tik vieneri metukai.
Atsakyti
Niu mes irgi ryt einam i krikstynas kaip sveciai... Ieskojom visur raideles auksines, bet neradom... Nusprendem, kad sirdele per banalu bus tai nupirkom zavu auksini drugeli... 4u.gif
Atsakyti