rimvyda1 tikrai faina mintis su ta dėžute, kad turėtų kur dantukus laikyti. ir angeliukas labai jau gražus ant dėžutės.
QUOTE(zilee @ 2006 08 11, 09:30)
o as tai galvoju nupirkti krikstadukrai medaliona, kur isideda nuotraukytes, ji isgraviruoti ir ideti jos teveliu nuotraukas.... tik visa beda kad nerandu ju niekur pirkti
gal merginos zinote kur tokiu daikciuku Kaune buna?

gal merginos zinote kur tokiu daikciuku Kaune buna?

Tokį medalioną padovanojo mūsų mažutei, mano sesuo. Pirko kažkur Kaune. jei reik, galiu paklausti kur tiksliai

QUOTE(Deborah @ 2006 07 29, 18:14)
gal gali placiau papasakoti

QUOTE(Flirta @ 2006 08 21, 19:21)
Tokį medalioną padovanojo mūsų mažutei, mano sesuo. Pirko kažkur Kaune. jei reik, galiu paklausti kur tiksliai 

Buk gera, Flirta, paklausk pas sesute kur pirko ji ta daikciuka.....
As Mole maciau, bet ten labai mazyciai, ne tik kad nuotruakos neidesi, bet dar net ir isgraviruoti neiseis......

QUOTE(zilee @ 2006 08 24, 18:01)
Buk gera, Flirta, paklausk pas sesute kur pirko ji ta daikciuka.....
As Mole maciau, bet ten labai mazyciai, ne tik kad nuotruakos neidesi, bet dar net ir isgraviruoti neiseis......

Na va, specialiai susiskambinau paklaust. tai vat, kadangi ne pati pirkau, bandysiu nors daug maž nuaiškinti kur. Mūsų medalionas normalaus dydžio, tikrai galima įdėt nuotraukytes ar išgraviruot, na ilgi vardai gal ir netilps, bet bent jau inicialai - tai tikrai. Man nuaiškino, kad pirko bazėse Kaune, atvažiuojant nuo Pieno kombinato, pati pirmoji rampa. sakė buvo ir mažesnių ir didesnių. Su grandinėle sumokėjo apie 60 lt. Tikiuosi pagelbėjau

QUOTE(Flirta @ 2006 08 24, 18:49)
Na va, specialiai susiskambinau paklaust. tai vat, kadangi ne pati pirkau, bandysiu nors daug maž nuaiškinti kur. Mūsų medalionas normalaus dydžio, tikrai galima įdėt nuotraukytes ar išgraviruot, na ilgi vardai gal ir netilps, bet bent jau inicialai - tai tikrai. Man nuaiškino, kad pirko bazėse Kaune, atvažiuojant nuo Pieno kombinato, pati pirmoji rampa. sakė buvo ir mažesnių ir didesnių. Su grandinėle sumokėjo apie 60 lt. Tikiuosi pagelbėjau 

Oi kaip aciu

kaip tik vaziuosiu siandien i baze. tai reikes atidziai paieskoti ....
nors is tos bedos jau isgraviravau dideli sidabrini sauksta, kuri man mociute siai progai turejo atiduoti

QUOTE(megami @ 2006 08 25, 20:48)

NIU TAI LIUKS. O GAL GALIMA NUOTRAUKYCIU...
QUOTE(rimvyda1 @ 2006 08 25, 19:54)
NIU TAI LIUKS. O GAL GALIMA NUOTRAUKYCIU...
Nelabai išeis su nuotraukytėm

Niu mes irgi ryt einam i krikstynas kaip sveciai... Ieskojom visur raideles auksines, bet neradom... Nusprendem, kad sirdele per banalu bus tai nupirkom zavu auksini drugeli...