Man Senamiestyje isgraviravo per pusvalandi, Sv. Gertrudos gartveje.
Hyper maximoje yra graveris, kur laikrodzius taiso. per pora dienu isgraviruoja ant bet ko. Neblogas graveris yra prie autobusu stoties "Buities" pastate, prie kaskokios juvelyrines. Bet jis neturi irangos graviruoti ant stiklo. Darba atlieka paer pusvalandi - valanda.
Aš žinau tik vilniuje nuostabų graverį, jo rašto gražumas neapsakomas
nenoriu gincytis, nes man liepos gale ar rugpjucio pradzioj dainavoj isgraviravo

QUOTE(rimvyda1 @ 2006 08 29, 22:39)
Ir man seilė tysta, labai faina dovana būtu, bet labai jau brangi . paprastas svečias tikrai nepirks, per brangu, bet jei pati savo vaikui dovanotum nebus gaila

QUOTE(Lotari @ 2006 08 30, 19:13)
Ir man seilė tysta, labai faina dovana būtu, bet labai jau brangi . paprastas svečias tikrai nepirks, per brangu, bet jei pati savo vaikui dovanotum nebus gaila 

as ir mastau sunelio tas kojytes ir rankytes pasidaryti tik gal ne is aukso... is ko nors pigesnio, juk ne tame esme svarbu prisiminimas...
Bus labai fainas prisiminimas
sveikos Mielosios
Vasara ivyks krikstynos mano vieninteles dukterecios.Jei as - vienintele teta, todel nors ir nebusiu krikstamote noriu siai mergytei kazko ispudingo...Jau labai suzavejo tos rankos is sidabro, bet kai studentei man tai nelabai ikandama
Galeciau leist tik iki kokio 100
Niekas neuzkliuvo, tad viliuosi, kad cia dar kas nors pasisakys..o mergaite - maza, vasara vyks krikstynos, tai jei bus tik 9-10menesio
knyga - gera ideja, bet ja dovanojau jai gimstant

Mano Angeliuko krikstynoms sese padovanojo auksine grandinele ant ranko. Jos vidury plokstele, kurios vienoje puseje parasytas vardas, kitoje- gimimo data. Ispudinga dovana! Patikekit! Taip kad, mano panele su auksine grandinele ant rankos. Dar dovanu gavo zodiako zenkla pakabuka. Dar gavo grandinele auksine su kulonu- angelu!
Mano Angeliuko krikstynoms sese padovanojo auksine grandinele ant ranko.

O kur perkate grandinėles ir pakabukus vaikučiams?? Ar grandinėlės yra vaikiškos
AČIŪ

AČIŪ