Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikštynoms

ir mes ryt būsim krikštatėviais vienos gražios mergytės, kuriai rytoj dviguba šventė- ir 6-tasis gimtadienis, ir krikštynos biggrin.gif

tai va, irgi sunkiai sekėsi su dovanų paieškom... Žinodami mažo žmogučio didelius norus- nupirkom lėlę, kuri valgo, sysioja, kalba, guguoja ax.gif bet... man norisi ir tokios dovanėlės, kuri turėtų išliekamąją vertę... tai dovanosim dar albumą į kurį prašysim linkėjimus pasirašyt visų svečių, o vėliau suklijuosim užsakytosios fotosesijos nuotraukytes...

asmeniškai man laaabai gražu tos skrynelės pirmam dantukui, pirmai plaukų sruogytei, bet kad būsima krikštadukra jau ir be pirmųjų dantukų ir plaukučių...
tai nužiūrėjom grandinėlę su pakabuku 4u.gif
Atsakyti
Nesvarbu kiek metukų bet skrynelė visad pravsr, bus pirmojo pažymiūų knygelė, pirmoji mokyklinė knyga, pirmasis piešinys, pirmieji sunešioti džinsai ir t.t
Atsakyti
cia radau labai daug puikiu patarimu kuriais pasinaudosiu savo krikstasunio krikstynose, kurios vyks siek tiek daugiau nei po dvieju savaiciu. irmantuko krikstynoms padariau laikrastuka, nupirkau senialiams pasaku knygas, kad skaitytu anukams, dar zadu nupirkti skrynute, ir buteli kokio nors alkoholinio gerimo, kuris ilgai laikytusi, ant jo uzrasysiu palinkejima savo krikstasuniui ir iteiksiu tevams su prasymu, kad butelys butu atidarytas per irmantuko vestuves. siaip viska esu jau apgalvojusi, tik turiu problema del dovanos, niekaip nesugalvoju ka nupirkti savo mazajam, noriu kad jam dovana patiktu ir tuo paciu turetu isliekamaja verte. jei krikstyciau mergyte tikrai pirkciau auksine raidele, o vat berniukui nesugalvoju, gal turit patarimu? busiu dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2006 08 27, 11:34)
cia radau labai daug puikiu patarimu kuriais pasinaudosiu savo krikstasunio krikstynose, kurios vyks siek tiek daugiau nei po dvieju savaiciu. irmantuko krikstynoms padariau laikrastuka, nupirkau senialiams pasaku knygas, kad skaitytu anukams, dar zadu nupirkti skrynute, ir buteli kokio nors alkoholinio gerimo, kuris ilgai laikytusi, ant jo uzrasysiu palinkejima savo krikstasuniui ir iteiksiu tevams su prasymu, kad butelys butu atidarytas per irmantuko vestuves. siaip viska esu jau apgalvojusi, tik turiu problema del dovanos, niekaip nesugalvoju ka nupirkti savo mazajam, noriu kad jam dovana patiktu ir tuo paciu turetu isliekamaja verte. jei krikstyciau mergyte tikrai pirkciau auksine raidele, o vat berniukui nesugalvoju, gal turit patarimu? busiu dekinga  smile.gif

O ko nenori nupirkti raideles berniukui arba plokstele ir ka nors isgraviruot...
Berniukui tik gal daugiau sidabras tiktu tai galima butu ir ant odinio dirzelio niu bent jau man patiktu, kad mano suneliui kazka tokio padovanotu...
Atsakyti
Pries du men. pakrikstijau savo maziu. Kriksto tevai padovanojo sidabrini sauksteli, tas didelesnis, su laikroduku, jei mazam lialiui pirmai kosei tai butu didokas, bet maniskiui jau metai tai koses valgo kaip tik su juo.
Saukstelis buvo idetas i medine dezute, tokia pailga. Tai as ta dezute dziaugiuosi labiau nei sauksteliu, jau dabar planuoju ten ideti jo pirma soskyte, plauku sruoga, ta pati sauksteli ir t.t. Dezute tokia tamsaus medzio, vienzo labai grazi ir neeiline, tos lietuviskos suvenyru parduotuvese visos vieno tipo, o sia sprendziant is isvaizdos pirkta indisku prekiu parduotuvej.
Dabar pati eisiu kriksto mama, dar galvoju ka padovanot berniukui 5 men. Tokios panasios dezutes tikrai reiks paieskoti, nieko ideja su raidele, bet gal berniukai nenesios, nors galvoju jei ant odinio dirzelio ir pvz. ant rankos gali nesioti paauges, paaugliams manau patiktu. Ir dar su buteliu ideja nebloga, pati kiek kartu per vestuves maciau ir ragavau tokius islaikytus gerimus, o pati nei vienam savo vaikui nepasirupinau ax.gif
Vaikui per krikstynas ir medinis kryzelis tiktu, i rankyte padavei ir laiko suspaudes, bet galvoju jei ismes tai kazkaip nepagarba gaunasi tai gal angeliuka koki maza nupirksiu.
Oho kiek prirasiau 4u.gif

Atsakyti
galbut čia aš ne į temą,bet kuriai nors gal bus įdomu.Šį savatgalį krikštysime 5 mėn.berniuką.Dovanų nupirkome mašinyte su svarovskio kristalais.Labai norėjau išgraviruoti.Ir čia Kaune susidūriau su problema,nes neįmanoma rasti graverio.Tai jai kam reikės ką graviruoti tai graviruoja Juzėj,savanoriuose.
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2006 08 27, 11:34)
cia radau labai daug puikiu patarimu kuriais pasinaudosiu savo krikstasunio krikstynose, kurios vyks siek tiek daugiau nei po dvieju savaiciu. irmantuko krikstynoms padariau laikrastuka, nupirkau senialiams pasaku knygas, kad skaitytu anukams, dar zadu nupirkti skrynute, ir buteli kokio nors alkoholinio gerimo, kuris ilgai laikytusi, ant jo uzrasysiu palinkejima savo krikstasuniui ir iteiksiu tevams su prasymu, kad butelys butu atidarytas per irmantuko vestuves. siaip viska esu jau apgalvojusi, tik turiu problema del dovanos, niekaip nesugalvoju ka nupirkti savo mazajam, noriu kad jam dovana patiktu ir tuo paciu turetu isliekamaja verte. jei krikstyciau mergyte tikrai pirkciau auksine raidele, o vat berniukui nesugalvoju, gal turit patarimu? busiu dekinga  smile.gif

aš berniukui dovanojau pauksuotą angeliuka , kuris dar ir skamba. tai galima buvo pakabinti virš lovytės kad kai pajudini skambėtu.
Papildyta:
Galima kokią storesnę knygutę(mokomąją), pradžiai bus įdomu paveiksliukus žiūrėti paskui mokytis
Papildyta:
Radau dar neblogą puslapį
My Webpage
Atsakyti
Mes dovanojome paprasta sauksta. biggrin.gif
Tik isgraviravome vaikucio varda ant jo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2006 08 29, 21:30)
aš berniukui dovanojau pauksuotą angeliuka , kuris dar ir skamba. tai galima buvo pakabinti virš lovytės kad kai pajudini skambėtu.
Papildyta:
Galima kokią storesnę knygutę(mokomąją), pradžiai bus įdomu paveiksliukus žiūrėti paskui mokytis
Papildyta:
Radau dar neblogą puslapį
My Webpage

O jetus kaip faina net seile nutyso, bet kad kainos tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NEINE @ 2006 08 29, 16:36)
galbut čia aš ne į temą,bet kuriai nors gal bus įdomu.Šį savatgalį krikštysime 5 mėn.berniuką.Dovanų nupirkome mašinyte su svarovskio kristalais.Labai norėjau išgraviruoti.Ir čia Kaune susidūriau su problema,nes neįmanoma rasti graverio.Tai jai kam reikės ką graviruoti tai graviruoja Juzėj,savanoriuose.

dar pc dainava graviruoja po 30cnt uz 1 simboli. ir laisvej tikrai graviruoja...
Atsakyti
Ir Senamiestyje daug kur graviruoja. smile.gif
Atsakyti
PC"Dainava"jau negraviruoja,o laisvės alėjoje tik kažkur prie Merkurijaus.Gal aš taip papuoliau,bet daug kur iš vis juvelyrų nebuvo,arba atostogavo.Vienoj juvelyrinėj pasiūlė tik per dvi savaites padaryti.
Atsakyti