Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(Inčius @ 2011 05 31, 17:47)
Sveikos mergaites noriu uzsisakyti sita maudymuka, cia turbut tikrai nors viena esate toki uzsisakiusi? sakykit kaip dydziai atitinka? jeigu pvz mano klubai 90cm tai XS apacia ar S? O virsus 75 B arba 70 C lemeneles, tai koks tada maudymuko virsus turetu buti? S ar XS? ir gal dar zinote ar yra pagalveles isimamos?
user posted image

galit atsakyti ir i a.z labai lauksiu ir labai dekoju uz visa naudinga info smile.gif  4u.gif

neseniai gavau, nera jokiu pagalveliu schmoll.gif mano krutine irgi 75B, imiau S dydi, raisteliai galetu buti ilgesni surisimui, todel manau kad reikejo imti M dydi, nors siaip viskas tinka..... tik nelabai patinka, sunkiai laikosi, gerai kad raistelis per kakla yra smile.gif
del apacios nezinau, as su 100cm klubais imiau M dydi.
Atsakyti
Sveikos mergaites,
patarkit koki maudymosi liemeneles dydi uzsisakyti is bombshell miraculous serijos jei nesioju 85C? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šindila @ 2011 06 01, 09:26)
neseniai gavau, nera jokiu pagalveliu  schmoll.gif mano krutine irgi 75B, imiau S dydi, raisteliai galetu buti ilgesni surisimui, todel manau kad reikejo imti M dydi, nors siaip viskas tinka..... tik nelabai patinka, sunkiai laikosi, gerai kad raistelis per kakla yra  smile.gif

man tai tox lb panasus modelis lb gerai ant krutines laikosi, idealiai- galeciau su juo dalyvauti tinklinio varzybose ir tikrai nepajudetu is vietos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikekas @ 2011 06 01, 09:12)
laba, as turiu lb panasu liemenuka, gal net vieoda tik skiriasi rastas. mano krutine yra 34B, europietiska- 70B. tai xs liemenele dera puikiai, klubai mano 91 turiu xs kelnaites ir biskeli isirezia i kupmi lotuliukas.gif , bet esu matawusi drauges s apacia, tai lb per dideli. del to as tikrai nezinau kaip man paciai issirinkti kostiumelio apacia ax.gif  4u.gif

34B yra 75B, o ne 70B wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikekas @ 2011 06 01, 09:32)
man tai tox lb panasus modelis lb gerai ant krutines laikosi, idealiai- galeciau su juo dalyvauti tinklinio varzybose ir tikrai nepajudetu is vietos thumbup.gif

gal labiau yra už ko laikytis blush2.gif o pas jus pakietinimas yra? manau su juo geriau butu g.gif
Atsakyti
[quote=B.r.i.u.n.e.t.e,2011 06 01, 09:37]
34B yra 75B, o ne 70B wink.gif
[/quot

mano visi liemenukai pirkti lietuvoje yra 70B, bet issimatawus pagal vs dydziu lentele as gaunu 34B. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Šindila @ 2011 06 01, 09:40)
gal labiau yra už ko laikytis  blush2.gif o pas jus pakietinimas yra? manau su juo geriau butu  g.gif

sventai tikiu ,kad su pakietinimu butu graziau, bet nera jokio pakietinimo tik medziaga. o krutine mano nera didele, bet ir ne maza- B dydis. as issirinkau toki modeliuka- jo visas virsus yra kietas,,,bet as nezinau man su 91 cm klubais imti s ar xs,,,, doh.gif
http://www.victorias...name=vsdWrapper wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ekona @ 2011 06 01, 09:27)
Sveikos mergaites,
patarkit koki maudymosi liemeneles dydi uzsisakyti is bombshell miraculous serijos jei nesioju 85C? 4u.gif

38C, bet ar jums reikia tokio didelio push-up?
Atsakyti
QUOTE(zuikekas @ 2011 06 01, 09:47)

Tai gal ir pagal lietuviskas lenteles jei issimatuotumet butu tas pats 75B, neaisku kokio gamintojo perkate, juk buna ir padidintu/pamazintu liemenuku wink.gif
http://www.esat.lt/i...liu_dydziai.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 01 birželio 2011 - 09:28
QUOTE(Šindila @ 2011 06 01, 09:26)
neseniai gavau, nera jokiu pagalveliu  schmoll.gif mano krutine irgi 75B, imiau S dydi, raisteliai galetu buti ilgesni surisimui, todel manau kad reikejo imti M dydi, nors siaip viskas tinka..... tik nelabai patinka, sunkiai laikosi, gerai kad raistelis per kakla yra  smile.gif

Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif manau imsiu apacia XS nes mano tik per klubus 90, o subinukas nedidelis blush2.gif o virsu visgi surizikuosiu ir imsiu S dydi bijau, kad M gali buti didelis doh.gif gaila, kad nera pagalveliu, bet gal ka nors prisisiuti eitu g.gif kad sunkiai laikosi ta buvau girdejusi nes ta sirdute sunki ir truputi nusveria smile.gif bet jei raistukas yra tai manau bus gerai, nes man grazu ir su raistuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inčius @ 2011 06 01, 12:11)
kad sunkiai laikosi ta buvau girdejusi nes ta sirdute sunki ir truputi nusveria smile.gif 

va va, gali but ir del to blogai laikosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šindila: 01 birželio 2011 - 12:11
QUOTE(Inčius @ 2011 05 31, 17:47)
Sveikos mergaites noriu uzsisakyti sita maudymuka, cia turbut tikrai nors viena esate toki uzsisakiusi? sakykit kaip dydziai atitinka? jeigu pvz mano klubai 90cm tai XS apacia ar S? O virsus 75 B arba 70 C lemeneles, tai koks tada maudymuko virsus turetu buti? S ar XS? ir gal dar zinote ar yra pagalveles isimamos?
user posted image

galit atsakyti ir i a.z labai lauksiu ir labai dekoju uz visa naudinga info smile.gif  4u.gif

Gal nelabai i tema o gal ir i...Toki maudymuka tik ne su sirdute o su gelyte maciau Kaune Senamiestyje kazkokia yra isparduotuve, dar maciau VS tase, akiniu, bet uzdaryta buvo tai sis maudymukas buvo vitrinoje ant manekeno... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 06 01, 10:27)
Tai gal ir pagal lietuviskas lenteles jei issimatuotumet butu tas pats 75B, neaisku kokio gamintojo perkate, juk buna ir padidintu/pamazintu liemenuku wink.gif
http://www.esat.lt/i...liu_dydziai.gif

etam perku smile.gif o, puiki lentele!
Papildyta:
QUOTE(Inčius @ 2011 06 01, 12:11)
Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif  manau imsiu apacia XS nes mano tik per klubus 90, o subinukas nedidelis blush2.gif  o virsu visgi surizikuosiu ir imsiu S dydi bijau, kad M gali buti didelis doh.gif  gaila, kad nera pagalveliu, bet gal ka nors prisisiuti eitu g.gif kad sunkiai laikosi ta buvau girdejusi nes ta sirdute sunki ir truputi nusveria smile.gif  bet jei raistukas yra tai manau bus gerai, nes man grazu ir su raistuku smile.gif

manau neprasausi, nes liemenukas tikrai universalus.ant bet kokios krutines ta medziagele uzsitemps biggrin.gif ir duok zinia ar tiko xs apacia smile.gif 4u.gif
Atsakyti