Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(zuikekas @ 2011 06 01, 09:32)
man tai tox lb panasus modelis lb gerai ant krutines laikosi, idealiai- galeciau su juo dalyvauti tinklinio varzybose ir tikrai nepajudetu is vietos thumbup.gif

man irgi panasus modelis, idealiai laikosi, si 75C pirkaum M ir thumbup.gif
Atsakyti
Labas mergaites,nelabai turiu kada visa tema skaityt,toks klausimukas man iskilo,o etiketes kokios rubu buna? g.gif nes maudymukus pirkau tai victoria secret raso visur (siunciaus is parduotuves per tarpininke) o va dabar hoodie nusipirkau is pardavejos prekiaujancios VS drabuzeliais jau Lietuvoje ir etikete visai kazkokiu kitokiu pavadinimu,patikslint galiu veliau jei reikes (dabar dukryte miega ten,tai nenoriu eit kuistis).Tai gali taip buti ar ne?Niekam jokiu priekaistu neturiu,tiesiog idomu pasidare ar orginalias prekes galima cia nusipirkti,ar vis gi nerizikuoti ir siustis tiesiai is VS,aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2011 06 02, 15:07)
Labas mergaites,nelabai turiu kada visa tema skaityt,toks klausimukas man iskilo,o etiketes kokios rubu buna? g.gif  nes maudymukus pirkau tai victoria secret raso visur (siunciaus is parduotuves per tarpininke) o va dabar hoodie nusipirkau is pardavejos prekiaujancios VS drabuzeliais jau Lietuvoje ir etikete visai kazkokiu kitokiu pavadinimu,patikslint galiu veliau jei reikes (dabar dukryte miega ten,tai nenoriu eit kuistis).Tai gali taip buti ar ne?Niekam jokiu priekaistu neturiu,tiesiog idomu pasidare ar orginalias prekes galima cia nusipirkti,ar vis gi nerizikuoti ir siustis tiesiai is VS,aciu atsakiusioms 4u.gif

VS etiketės būna tik ant apatinių, ant drabužių visokios ten "moda".
Atsakyti
Moda International, VS ant apatiniu ir maudomu, buvo dar ant dzemperio. Nuo linijos priklauso. Ant dzinsu gali but London Jeans.
Atsakyti
va paziurejau tiksliau "Flush and lush" raso g.gif konkreciau va toks rubelis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2011 06 02, 16:03)
va paziurejau tiksliau "Flush and lush" raso g.gif  konkreciau va toks rubelis

Jei atrodo taip pat kaip foto, tai viskas tvarkoj. Va jis VS puslapy.
Atsakyti
Taip raso, as toki turiu tiesiai is VS smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pgalba 4u.gif nusiraminau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikekas @ 2011 06 01, 14:02)
manau neprasausi, nes liemenukas tikrai universalus.ant bet kokios krutines ta medziagele uzsitemps biggrin.gif ir duok zinia ar tiko xs apacia smile.gif  4u.gif

Ant bet kokios krutines neuzsitemps biggrin.gif
Man su 75C/D mazas M dydis smile.gif
Atsakyti
Laba visom
gal kas turit tokia suknele,kaip nugaroj ji,ar iskirpta ar galima nesiot su liemenele ir koks ilgis?aciu.

user posted image

Atsakyti
Mergaitės, gal kas turite tokią suknutę:
user posted image

Ar ji tokia trumputė kaip nuotraukoje? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 05 23, 11:58)
kaip keista, žinokit. esu dabar Graikijos saloj Kose, kurortinamės.  papludimyje nemačiau nei vieno VS maudymuko. Laredoute tai mačiau

o, kaip gerai, mes rugpjuti skrisime i kosa, tai liuks, nebus merginu su VS, busiu vienintele tokia , nes net 2 vs maudymkes vesiuosi smile.gif
Atsakyti