Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

Sveikutes 4u.gif
Gal patarsit del sio maudymuko..Gal kuri turite.. As nesioju 75B/C virsu ir klubu apimtis apie 87cm Jei imciau abi dalis S butu gerai? 4u.gif
Aciu labai uz paprotinima biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, bukit geros, kas turite panasu XS, pamatuokite, prasau, kauselio ploti (ne ilgi). 4u.gif Bijau, kad neuzdengs smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prettiness: 21 liepos 2011 - 10:56
QUOTE(ORDI @ 2011 07 21, 11:07)
Sveikutes 4u.gif
Gal patarsit del sio maudymuko..Gal kuri turite.. As nesioju 75B/C virsu ir klubu apimtis apie 87cm  Jei imciau abi dalis S butu gerai? 4u.gif
Aciu labai uz paprotinima biggrin.gif
user posted image

virsu imciau S, o apacia XS. Lygiai tokio neturiu, bet pirkau du maudimosi kostiumelius is VS. Tai patirties siek tiek turiu biggrin.gif virsu ta pati nesioju, kaip tavo, o per klubus 98. Kelnaites emiau S - kaip tik. Tau S manau bus didokos g.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2011 07 09, 00:24)
Mergaites atsiprasau , jei jau apkalbetas maudomukas , bet gal kas galit pakomentuoti del dydzio  ax.gif mano dydzio nera , tai nezinau i kokia puse mestis  ax.gif i didesnius ar mazesnius ziureti  g.gif user posted image

Vakar kaip tik gavau tokį modeliuką smile.gif
Spalvos atitinka, tikrai kokybiškas thumbup.gif
Mano dydis 75B, o per klubus 94-tai ėmiau 34B liemenėlę ir S dydžio kelnaites-tinka viskas idealno thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražus maudomukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 07 21, 11:36)

Help kas nors! blush2.gif Labai skubu.
70B ar nebus laaaabai mazuliukas XS virsus tokio tipo?
Atsakyti
bus mažas, S būtinai reikia B dydžiui
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 07 22, 14:17)
bus mažas, S būtinai reikia B dydžiui

Labai pasimeciau, rusu forume raso ir XS, ir S geras 32B doh.gif g.gif
Gal turite panasu? 4u.gif
Atsakyti
taip turiu panašų, man xs su 32B krūtine būtų tikrai mažas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 22 liepos 2011 - 14:42
Norėčiau nusipirkti liemenėlę, kuri gerai prilaikytų krūtinę. Krūtinės dydis 34FF, gal kas turi panašią ir iš patirties gali patarti į kokias liemenėles puslapyje reiktų dairytis ax.gif
Dėkoju už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Ilja, man regis tokio dydzio VS net nera blink.gif yra tik DD, kauselis dideja, jei dideja apimtis, bet kad per apimti skesit ir abejoju ar i kauseli susitalpinsit. LAsenza turi tokiu dideliu dydziu, o VS kazkaip nepastebejau, nors gal ir klystu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 22 liepos 2011 - 20:10
Sveikos,

Vel noriu paprasyti pagalbos-gal turite sia suknele? Ar iliemenuota, ar nepersisviecia? Gal turite realia foto? Aciu lb, jei atsakysite 4u.gif

suknele

Ir kokio dydzio reiktu su 86-68-94 S?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LauraZ: 23 liepos 2011 - 11:57