Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(prettiness @ 2011 07 22, 14:04)
Help kas nors! blush2.gif Labai skubu.
70B ar nebus laaaabai mazuliukas XS virsus tokio tipo?

Nebus mirksiukas.gif

QUOTE(Balalaika. @ 2011 07 22, 14:17)
bus mažas, S būtinai reikia B dydžiui

QUOTE(Balalaika. @ 2011 07 22, 15:42)
taip turiu panašų, man xs su 32B krūtine būtų tikrai mažas.

Nesamone, turiu kur prettiness idejo toki pati XS dydzio, man su 32B jis kaip tik. Nebent dabar gamina mazesnius dydzius, as pirkau pries 2 metus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Pandora_: 23 liepos 2011 - 20:12
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 07 23, 21:10)
Nebus mirksiukas.gif
Nesamone, turiu kur prettiness idejo toki pati XS dydzio, man su 32B jis kaip tik. Nebent dabar gamina mazesnius dydzius, as pirkau pries 2 metus

doh.gif lotuliukas.gif na sakes merginos, tarpininkes jau ir taip turbut galvoja, kad man stogas nuciuoze lotuliukas.gif 4 karta uzsakymo nebekeisiu, tikiuos bus geras S dydis, visa rusu foruma isnagrinejau, tai supratau, kad sitie geri ir XS, ir S toms, kas turi 32B. As uzsakiau is 2011 m. kolekcijos su sirdele is akmenuku.
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 07 23, 21:29)
doh.gif  lotuliukas.gif na sakes merginos, tarpininkes jau ir taip turbut galvoja, kad man stogas nuciuoze  lotuliukas.gif 4 karta uzsakymo nebekeisiu, tikiuos bus geras S dydis, visa rusu foruma isnagrinejau, tai supratau, kad sitie geri ir XS, ir S toms, kas turi 32B. As uzsakiau is 2011 m. kolekcijos su sirdele is akmenuku.

Tai kad cia tada visai kitas modelis nei tas, kuri pries tai idejote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 07 23, 21:34)
Tai kad cia tada visai kitas modelis nei tas, kuri pries tai idejote ax.gif

Na jie identiski, manau, tik broske skiriasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 07 23, 21:36)
Na jie identiski, manau, tik broske skiriasi  4u.gif

Na, jei tai jus paguos, sakykim, kad identiski, bet mano patirtis sako kai ka kita ax.gif
bet, modelis per daug paprastas, kad tarp XS ir S dydziu butu labai didelis skirtumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 07 23, 21:10)
Nebus mirksiukas.gif

žiūrint koks tas b dydis, pas mane pilnas, tai tikrai xs kaušelis būtų gerokai mažas. O jei visai mažas b tai tiktų ir xs.
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 07 23, 21:42)
Na, jei tai jus paguos, sakykim, kad identiski, bet mano patirtis sako kai ka kita ax.gif
bet, modelis per daug paprastas, kad tarp XS ir S dydziu butu labai didelis skirtumas mirksiukas.gif

oi manes jau niekas nebepaguos lotuliukas.gif kad tik tureciau iki atostogu, bet jus teisi, neturetu daug skirtis rolleyes.gif
Papildyta:
Labai visoms didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prettiness: 23 liepos 2011 - 21:00
merginos, pasufleruokit i az per kuria tarpininke uzsakant greiciausia i LT atkeliauja rubeliai is VS puslapio. Is anksto dekoju.
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2011 07 22, 21:10)
Ilja, man regis tokio dydzio VS net nera blink.gif yra tik DD, kauselis dideja, jei dideja apimtis, bet kad per apimti skesit ir abejoju ar i kauseli susitalpinsit. LAsenza turi tokiu dideliu dydziu, o VS kazkaip nepastebejau, nors gal ir klystu g.gif

Dėkui, tikrai VS neturi tokio dydžio, o iš LaSenzos perku, tik norėjau prisimatuoti taip išgirtus VS, bet deja verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kuri toki megztuka turit?Labai noreciau komentaru,kaip nesiojas,apsimoka neapsimoka?Gal ir foto kartais gyvai butu?Dydis atitinka?

http://www.victorias...mp;from=viewBag

user posted image
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2011 07 27, 16:44)
Sveikos,gal kuri toki megztuka turit?Labai noreciau komentaru,kaip nesiojas,apsimoka neapsimoka?Gal ir foto kartais gyvai butu?Dydis atitinka?

user posted image

Pries kelis puslapius rasiau apie ji, paieskokit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apia @ 2011 07 15, 15:03)
Gal kas turite stai toki megztuka? Kaip su dydziais, ar labai ilgi tie krastai? Aciu 4u.gif
user posted image

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 07 17, 09:06)
Krastai tokie kaip ir nuotraukoje.
Megztukas kaip megztukas, neypartingos kokybes, megsta pasiburbuliuot.
Vienu dydziu didintas.

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 07 27, 19:01)
Pries kelis puslapius rasiau apie ji, paieskokit  mirksiukas.gif

cia tas pats tada turbut? blush2.gif kazkaip nepagalvojau,nes nurodyta jo daug nesiojimo budu o foto tik 2 ir nei vienos tokios,kaip pakomentuoto megztuko ir VS psl jie kaip atskiros prekes ideti tai nesumasciau,kad tas pats doh.gif aciu 4u.gif
Atsakyti