Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

Del kalbos kursu tai kiek pazistu zmoniu, sako, jog is esmes sumete pinigus i bala (labai nemazus pinigus), tad geriau tikrai daryti kaip merginos siulo, jei ieskai dar kokiu alternatyvu tai yra supermemo programa (internete rasi tikrai apie tai), bet ji mokama tongue.gif tai ten irgi pagrindas zodziai, atmintis ir kartojimasis. As pati asmeniskai nesu bandziusi, todel negaliu pagirti ar ispeikti, bet manau kad sis budas tikrai labiau atsipirks nei paprasti kursai smile.gif o jei jau susiviliosi eiti i kalbos kursus tai pasirink tokius, kur yra svetimtauciu, kurie nemoka nei gerai angliskai nei lietuviskai nei rusiskai, kad butum priversta bendrauti angliskai - taip igausi ir praktikos thumbup.gif
Atsakyti
Oj kaip žudo tas nežinojimas doh.gif jų puslapis aišku vienintelis būdas pasitikrinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IntoTheWild @ 2011 05 11, 11:27)
Oj kaip žudo tas nežinojimas doh.gif  jų puslapis aišku vienintelis būdas pasitikrinti? g.gif

vienintelis unsure.gif
Atsakyti
Ot rūpūžės, per tiek dienų tikrai galėjo sutvarkyti, kamuokis dabar žmogus nežinioje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(olivyte @ 2011 05 10, 20:16)
O Jus ar tobulinotes pries isvykstant cia LT? Nes kaip kiti raso, atrodo moki kalba gerai, o nuvykes nieko nesupranti. Kaip cia is tiesu?  g.gif

Aišku,kad reikia mokytis ir išvažiuojant kiek įmanoma kabintis į kalbą - ar britiškos tarties ar amerikoniškos,nes pagrindas čia -kalba. O paskui praktika daro savo gerą darbą,tobulėji kasdien. Be to nemokami kursai ESL yra beveik prie kiekvieno koledžo,bažnyčių,bibliotekose . Aišku,ne visose valstijose ,bet ten kur daug emigrantų,tikrai. Nors aš atvažiavusi praėjau testus sėkmingai ir manęs irgi nenorėjo priimti nemokamai į kursus,bet aš pasakiau,kad rašyti ir skaityti tai aš moku,bet aš nesuprantu ką žmonės aplinkui kalba. Kursai labai įvairiataučiai- ,ir visi skirtingom tarmėm tą patį kalba,bet amerikoniškai susikalbėdavom lotuliukas.gif

O šiaip amerikoniškos tarties mokykitės internete,labai daug įvairių linkų ir mokytojų , kuo daugiau klausysitės ,tuo greičiau suprasit šnekamąją kalbą. O laiko iki atvykimo turit pakankamai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimute @ 2011 05 11, 20:04)
  Nors aš atvažiavusi praėjau testus sėkmingai ir manęs  irgi nenorėjo priimti nemokamai į kursus,bet aš pasakiau,kad rašyti ir skaityti tai aš moku,bet aš nesuprantu ką žmonės aplinkui kalba.  Kursai labai įvairiataučiai-  ,ir visi skirtingom tarmėm tą patį  kalba,bet amerikoniškai susikalbėdavom lotuliukas.gif

as irgi praejau sekmingai, ir mane irashe, nes prashiau pati (del praktikos), ir, kad MB jokio supratimo neturejo apie anglu kalba atvaziaves schmoll.gif bet tikrai verta ir naudinga thumbup.gif
Atsakyti
Ar skaitet? visi laimejimai anuliuoti blink.gif is naujo bus loterija, rezultatai apie liepos 15 diena blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2011 05 13, 18:19)
Ar skaitet? visi laimejimai anuliuoti blink.gif is naujo bus loterija, rezultatai apie liepos 15 diena blink.gif

Cia kur taip parasyta????
Jau perskaiciau, nu.... sakes.... o mano antrosios anketos jau pas juos verysad.gif
gerai tiem kas nespejo issiusti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olivyte: 13 gegužės 2011 - 17:25
QUOTE(olivyte @ 2011 05 13, 18:20)
Cia kur taip parasyta????
Jau perskaiciau, nu.... sakes.... o mano antrosios anketos jau pas juos  verysad.gif
gerai tiem kas nespejo issiusti

tai musu irgi, siunten per DHL, dar kiek sumokejom uz siuntima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2011 05 13, 18:27)
tai musu irgi, siunten per DHL, dar kiek sumokejom uz siuntima doh.gif

Tai mes irgi doh.gif Gal anketas bent grazins, kita karta zinosiu kaip pildyti (kopijos tai nepasilikau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(olivyte @ 2011 05 13, 18:32)
Tai mes irgi  doh.gif Gal anketas bent grazins, kita karta zinosiu kaip pildyti (kopijos tai nepasilikau  blush2.gif )

bet kaip abydna unsure.gif
Atsakyti
Gal galite imest nuoroda kur skaityti? g.gif
Ar tik nepasitvirtins nuojauta mano....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulke: 13 gegužės 2011 - 18:00