Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(Dulke @ 2011 05 13, 18:35)
Gal galite imest nuoroda kur skaityti?  g.gif
Ar tik nepasitvirtins nuojauta mano....

http://www.dvlottery.state.gov/ESC/
Atsakyti
QUOTE(olivyte @ 2011 05 13, 16:38)

Jau radau, aciu!
Atsakyti
Neitiketina!
ir dar kaip ilgai reik laukt nauju rezultatu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 05 13, 17:15)
Neitiketina!
ir dar kaip ilgai reik laukt nauju rezultatu  doh.gif

Kaip sakoma: "nieko nevyksta be reikalo..."
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...jai-apgauti.htm
Atsakyti
nu sakes... kokia nesamone... doh.gif bet nesistebiu is esmes labai, nes ta organizacija visada garsejo savo prastu organizuotumu, bet kartu ir negincijamais sprendimais doh.gif Man kazkada is paso blogai duomenis nurase ir kai statusa keiciau blogai surase varda ir gimimo data i popierius. Tai turejau neveksloms sumoketi $150 is savo kisenes ir dar 8 men laukti kol pataisys. Nors ir ju kalte, bet niekam tas nerupi.... uzjauciu visus laimejusius, tikrai negerai cia isejo, na tikimes geriausio, kad antras kartas irgi nemeluos... verysad.gif
Atsakyti
joo, situacija susidare idomi, bet as kai nelaimejau, tai man susidare galimybe laimeti wink.gifwink.gifwink.gif o siaip visiems linkiu sekmes....tik isties ilgai reikes laukti rezultatu....
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2011 05 13, 19:22)
joo, situacija susidare idomi, bet as kai nelaimejau, tai man susidare galimybe laimeti wink.gifwink.gifwink.gif o siaip visiems linkiu sekmes....tik isties ilgai reikes laukti rezultatu....

Ka darysi palauksim 4u.gif uztad tokios mums geros zinios
gerai nuteikia, del kitu gaila.. bet jei bus lemta isvaziuoti
laimes ir ta liepos 15 smile.gif
Atsakyti
Nu cia tai geras! Kaip cia taip tokio masto loterija ir tokios nesamones vyksta?! Aisku, tie kurie nelaimejo geguzes 1d. tai dabar gavo antra sansa, bet siaip tai tikrai gaila laimejusiu.. nu vos nepasityciojimas is ju..
Dabar belieka laukti liepos 15 d. ir tiketis, kad antras kartas nemeluos ax.gif
Atsakyti
Eina sau, čia tai bajeris doh.gif Taip jau ir įsivaizduoju, kad ieškiniai pasipils dėl sudužusių žmonių svajonių ir visokių išlaidų rolleyes.gif
Užuojauta didelė laimėtojams 4u.gif Turbūt dauguma net nežino, kad taip atsitiko doh.gif
Visgi pasitvirtino įtarimai, kad tik pirmom dienom pildę žmonės laimėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 05 13, 20:40)

Visgi pasitvirtino įtarimai, kad tik pirmom dienom pildę žmonės laimėjo  ax.gif

Na taip, nes labai jau itartinai atrode, kad visi laimejusieji spalio pirmom dienom pilde anketas.
Atsakyti
Apakus aš irgi. doh.gif Tikrai penktadienis ir dar 13 diena pasiteisino .Ir ką tu juos apskųsi,ten teisybės nerasta toj kontoroj. Žmonių dokumentai nusiųsti dingdavo anksčiau ir net advokatai nieko nepešdavo.
Gaila labai žmonių,kurie taip džiaugėsi laimėję,jau pasiplanavo gyvenimus ir viskas sudužo.Labai maža tikimybė,kad kažkuriems laimėtojams pasiseks antrą kartą. Va čia tai žinia,pasaulinio masto .
Atsakyti