Dabar turim ZAPPA va tas tai dardalas. Kas nezinot ka reiskia dardalas atvaziuokit i svecius duosiu pavaziuot ir pasiklausyt
Ne, nerazborkes
SI senai nebeturiu ir tame tarpe dar ne viena vezima pakeiciau. Tik manau nestumdzius vezimo sakyti, kad visiskas dardalas ir siaip vezimas nieko gero negalima
O kad P3 amortizacija kazkiek geresne tai sutinku, bet tikrai ne ant tiek, kad kitas jau dardalas. Paprasciausiai vaziuokle su 8 ratais turi siokiu tokiu pliusu pries 4 ratus, bet turi ir aiskiu minusu. Paprasciausiai reikia pastumdyti ir pajausti, kuris variantas arciau dusios ir rankos.
Dabar turim ZAPPA va tas tai dardalas. Kas nezinot ka reiskia dardalas atvaziuokit i svecius duosiu pavaziuot ir pasiklausyt
Bet jo manevringumas ir riedejimo lengvumas pranoksta turetus ir Peg Perego, ir maclarena
nu aš SI dardalu nevadinau 
zapp čia quinny? Man regis sakiau, buvo mane pralenkę. Galvoju kas či adungsi ant kiekvieno plytelės sudūrimo. Pasirodo - o vežimas.
Ai o šiaip visi vežimai turi savo niuansus manau, net ir gerų firmų. Kuriuos gal kartais per daug sureikšminam. Aišku, jei perki padorų vežimą už padorią sumą, tai ir norisi, kad jis tarnautų padoriai
zapp čia quinny? Man regis sakiau, buvo mane pralenkę. Galvoju kas či adungsi ant kiekvieno plytelės sudūrimo. Pasirodo - o vežimas.
Ai o šiaip visi vežimai turi savo niuansus manau, net ir gerų firmų. Kuriuos gal kartais per daug sureikšminam. Aišku, jei perki padorų vežimą už padorią sumą, tai ir norisi, kad jis tarnautų padoriai
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 15, 18:09)
nu aš SI dardalu nevadinau 
Na kiekvienas vezimas turi savu pliusu ir minusu tad rinktis reikia pagal save
Del dardalo tai akmenys i mano darza,bet as tik palyginima pasakiau kaip vaziavo 2 vezimukai pp3 ir si
šiaip turiu įtarimą kad sudėvėjau ratus, bet į mane nesiorientuokit, mes jį kas dieną jau beveik du metai drožiam visur ir kartais tikrai nemažais atstumais.
jusuvaikui.lt maciau pirkti atsarginiu ratu, jei aktualu 
as cia taip apie quinny
bet neziurint to priekinio rato barskejimo garso, man jo vaziavimas patinka, jei nebarsketu, aisku patiktu dar labiau
as cia taip apie quinny
QUOTE(gitulia @ 2012 02 15, 18:44)
jusuvaikui.lt maciau pirkti atsarginiu ratu, jei aktualu 
as cia taip apie quinny
bet neziurint to priekinio rato barskejimo garso, man jo vaziavimas patinka, jei nebarsketu, aisku patiktu dar labiau 
as cia taip apie quinny
tai jo jau apžiūręjau
jaučiu tą vežimą neparduosiu,o drožimui ir pasiliksiu. Maža ką, gal kur skrist reiks kokių atotostogų ar dar ką
Sveikutes
Turiu klausimeli: kuo skiriasi Peg Perego pliko P3 nuo Peg Perego Pliko pramette?
Labai laukiu atsakymo
Aciu
Labai laukiu atsakymo
Aciu
Plico Pramete yra Mamas and Papas, o ne peg perego.
Bet juk Mamas& papas ir yra Peg perego, tik modeliukai skiriasi ir spalvos
QUOTE(inguciuksss @ 2012 02 17, 11:58)
šiaip jo
jei neklystu pramete gali vaikas i mama ir nuo jos būt. Bet nepasakysiu ar en rankena mėtosi, ar sėdynė sukiojasi.
QUOTE(inguciuksss @ 2012 02 17, 11:58)
Nu jei skiriasi ir modeliai, ir spalvos, tai kaip ir ne tas pats
Aciu mamytes
viska issiaiskinau ir jau spejau isigyti Mamas & Papas Pliko Pramette - Cosmos vezimuka
Nebuvau maciusi gyvai
Bet kai pamaciau is pirmo zvilgsnio laaaabai patiko
Ziuresim tik kaip devesis, bet manau kad turetu buti viskas
atrodo patogus
Pasirodo Mamas& Papas vezimukus gamina Italijoje ir parduodami jie labiau uzsienio rinkoje, o Peg perego populiaresni Lietuvoje
Patiko labai audinys, ornamentai iausti, o ne dazyti, todel spalvos neblunka
tik va spalvu pasirinkimas mazesnis Mamas& Papas lyginant su Peg Perego
Na cia kaip kam patinka tos spalvos
man asmeniskai labai spalvoti ir nepatinka... todel issirinkome pilkuti
praktiska
Gal kas turit toki vezimuka? Labai laukiu atsiliepimu apie ji
Stai tokia musu karieta

Gal kas turit toki vezimuka? Labai laukiu atsiliepimu apie ji
Stai tokia musu karieta