Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

Ne, nerazborkes biggrin.gif SI senai nebeturiu ir tame tarpe dar ne viena vezima pakeiciau. Tik manau nestumdzius vezimo sakyti, kad visiskas dardalas ir siaip vezimas nieko gero negalima mirksiukas.gif O kad P3 amortizacija kazkiek geresne tai sutinku, bet tikrai ne ant tiek, kad kitas jau dardalas. Paprasciausiai vaziuokle su 8 ratais turi siokiu tokiu pliusu pries 4 ratus, bet turi ir aiskiu minusu. Paprasciausiai reikia pastumdyti ir pajausti, kuris variantas arciau dusios ir rankos.

Dabar turim ZAPPA va tas tai dardalas. Kas nezinot ka reiskia dardalas atvaziuokit i svecius duosiu pavaziuot ir pasiklausyt lotuliukas.gif Bet jo manevringumas ir riedejimo lengvumas pranoksta turetus ir Peg Perego, ir maclarena cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 15 vasario 2012 - 17:34
nu aš SI dardalu nevadinau wink.gif

zapp čia quinny? Man regis sakiau, buvo mane pralenkę. Galvoju kas či adungsi ant kiekvieno plytelės sudūrimo. Pasirodo - o vežimas. biggrin.gif

Ai o šiaip visi vežimai turi savo niuansus manau, net ir gerų firmų. Kuriuos gal kartais per daug sureikšminam. Aišku, jei perki padorų vežimą už padorią sumą, tai ir norisi, kad jis tarnautų padoriai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 15, 18:09)
nu aš SI dardalu nevadinau wink.gif

zapp čia quinny? Man regis sakiau, buvo mane pralenkę. Galvoju kas či adungsi ant kiekvieno plytelės sudūrimo. Pasirodo - o vežimas.  biggrin.gif

Ai o šiaip visi vežimai turi savo niuansus manau, net ir gerų firmų. Kuriuos gal kartais per daug sureikšminam. Aišku, jei perki padorų vežimą už padorią sumą, tai ir norisi, kad jis tarnautų padoriai smile.gif

Na kiekvienas vezimas turi savu pliusu ir minusu tad rinktis reikia pagal save mirksiukas.gif
Del dardalo tai akmenys i mano darza,bet as tik palyginima pasakiau kaip vaziavo 2 vezimukai pp3 ir si mirksiukas.gif
Atsakyti
šiaip turiu įtarimą kad sudėvėjau ratus, bet į mane nesiorientuokit, mes jį kas dieną jau beveik du metai drožiam visur ir kartais tikrai nemažais atstumais.
Atsakyti
jusuvaikui.lt maciau pirkti atsarginiu ratu, jei aktualu wink.gif

as cia taip apie quinny biggrin.gif bet neziurint to priekinio rato barskejimo garso, man jo vaziavimas patinka, jei nebarsketu, aisku patiktu dar labiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 02 15, 18:44)
jusuvaikui.lt maciau pirkti atsarginiu ratu, jei aktualu wink.gif

as cia taip apie quinny biggrin.gif bet neziurint to priekinio rato barskejimo garso, man jo vaziavimas patinka, jei nebarsketu, aisku patiktu dar labiau  lotuliukas.gif

tai jo jau apžiūręjau smile.gif
jaučiu tą vežimą neparduosiu,o drožimui ir pasiliksiu. Maža ką, gal kur skrist reiks kokių atotostogų ar dar ką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 15 vasario 2012 - 18:52
Sveikutes smile.gif Turiu klausimeli: kuo skiriasi Peg Perego pliko P3 nuo Peg Perego Pliko pramette?
Labai laukiu atsakymo ax.gif
Aciu smile.gif
Atsakyti
Plico Pramete yra Mamas and Papas, o ne peg perego.
Atsakyti
Bet juk Mamas& papas ir yra Peg perego, tik modeliukai skiriasi ir spalvos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inguciuksss @ 2012 02 17, 11:58)
Bet juk Mamas& papas ir yra Peg perego, tik modeliukai skiriasi ir spalvos  blush2.gif

šiaip jo smile.gif
jei neklystu pramete gali vaikas i mama ir nuo jos būt. Bet nepasakysiu ar en rankena mėtosi, ar sėdynė sukiojasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 17 vasario 2012 - 12:41
QUOTE(inguciuksss @ 2012 02 17, 11:58)
Bet juk Mamas& papas ir yra Peg perego, tik modeliukai skiriasi ir spalvos  blush2.gif

Nu jei skiriasi ir modeliai, ir spalvos, tai kaip ir ne tas pats biggrin.gif Arba sakykim kitaip mamas papas skirta UK rinkai wink.gif
Atsakyti
Aciu mamytes smile.gif viska issiaiskinau ir jau spejau isigyti Mamas & Papas Pliko Pramette - Cosmos vezimuka smile.gif Nebuvau maciusi gyvai unsure.gif Bet kai pamaciau is pirmo zvilgsnio laaaabai patiko thumbup.gif Ziuresim tik kaip devesis, bet manau kad turetu buti viskas thumbup.gif atrodo patogus smile.gif Pasirodo Mamas& Papas vezimukus gamina Italijoje ir parduodami jie labiau uzsienio rinkoje, o Peg perego populiaresni Lietuvoje smile.gif Patiko labai audinys, ornamentai iausti, o ne dazyti, todel spalvos neblunka thumbup.gif tik va spalvu pasirinkimas mazesnis Mamas& Papas lyginant su Peg Perego rolleyes.gif Na cia kaip kam patinka tos spalvos rolleyes.gif man asmeniskai labai spalvoti ir nepatinka... todel issirinkome pilkuti wub.gif praktiska bigsmile.gif
Gal kas turit toki vezimuka? Labai laukiu atsiliepimu apie ji bigsmile.gif

Stai tokia musu karieta smile.gif

user posted image

smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inguciuksss: 18 vasario 2012 - 17:31