Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

Nu jei imsit kokį P3 ar switch, ar switch easy drive - tai ne anksti. Nes tai kad vežimas susiskleidžia skėčio principu, tai dar nereiškia kad jis a la "skėtukas" smile.gif
SI yra kietesnis vežimas, todėl pusmetinukui tokio nerekomenduočiau.

O jei renkatės pagrindinį nesunkų vežimuką, tai siūlyčiau pagalvot apie switch variantą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 10, 13:15)
Nu jei imsit kokį P3 ar switch, ar switch easy drive - tai ne anksti. Nes tai kad vežimas susiskleidžia skėčio principu, tai dar nereiškia kad jis a la "skėtukas" smile.gif
SI yra kietesnis vežimas, todėl pusmetinukui tokio nerekomenduočiau.

O jei renkatės pagrindinį nesunkų vežimuką, tai siūlyčiau pagalvot apie switch variantą smile.gif

Aciu uz patarima! smile.gif Dar turim laiko,galvosime(.Mano vaikeliui jau dabar puse metu)
Atsakyti
Tai jau drasiai galit rinktis koki norit vezimas. Jei rinksites atsizvelgdama i savo gyvenimo buda, vazinejamu keliu kokybe, vezimo nesiojimo daznuma ir poreiki bet kuris is sketuku turetu tikti.
Atsakyti
Laba 4u.gif

Renkamės vežimėlį. Kokia jūsų nuomone apie PP Aria: + ir - ar jis pakankamai tvirtas?

O gal ką galite paskayti apie M&P Aria? Čia kaip suprantu kažkas panašaus? g.gif

O kuris lengvesnis PP: P3, Swith ar Si? Ir kuris komfortiškesnis vaikui žiūrint jūsų akimis?

Atsakyti
QUOTE(Ugdona @ 2012 02 14, 12:56)
Laba  4u.gif

Renkamės vežimėlį. Kokia jūsų nuomone apie PP Aria: + ir - ar jis pakankamai tvirtas?

O gal ką galite paskayti apie M&P Aria? Čia kaip suprantu kažkas panašaus?  g.gif

O kuris lengvesnis PP: P3, Swith ar Si? Ir kuris komfortiškesnis vaikui žiūrint jūsų akimis?

As rinkausi irgi ilgokai tai aria toks zaislinis man schmoll.gif Swith tai sunkesnis ir sedyne apsukama,bet man to nereikejo tai nelabai daugiau domejausi ,si man labai siauras dar kazkuri mama sake,kad labai barska ratai,o mes issirinkom ppp3 super ir tikrai nera labai barskutis.Bet siaip kiekvienai savo geriausia nuvaziuokite i parduotuve ir pasityrinekite koks jums arciausiai sirdies,nes kiek mamyciu tiek nuomoniu priklauso pagal jusu gyvenima,vaiko amziu ir t.t Lengviausias aria ten apie 6kg,ppp3 7,8
Sekmes; bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hellada9: 14 vasario 2012 - 13:16
QUOTE(Ugdona @ 2012 02 14, 12:56)

Is situ lengviausias SI. Vaikui manau vienodai patogus visi, P3 ir Swith vaikui skirtumas man atrodo tik tame, kad apsisuka sedyne, mamai - svoris. SI tik neimciau iki puses metu, didesniam tai super. Siaip tikrai sitie modeliai populiarus ir ne beda juos rasti paciupineti gyvai. Gal jums paziurjus gyvai ne vienas nepatiks, kaip, kad man buvo pirma karta juos apziurejus biggrin.gif

Aria ir man zaislinis, dar pakojis jo nesikelia, tai vaikui pasnaust komfortas minimalus. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 14 vasario 2012 - 13:55
Ačiū už atsakymus. Susidariau nuomonę, kad PP P3 geresnis variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugdona @ 2012 02 14, 18:12)
Ačiū už atsakymus. Susidariau nuomonę, kad PP P3 geresnis variantas 4u.gif

Na as kai rinkausi irgi visokiu nuomoniu mamyciu prisiklausiau poto kelias dienas vaiksciojau i kotryna wub.gif pardavejoms jauciu kaip atsibodau doh.gif ,bet issirinkau pp3 na ir dziaugiuosi,nes netoli manes mamyte turi si ( na siaip jau rasiau,kad jis man nepatiko) bet dardejimas si zymiai didesnis palygint su pp3 .Gatveje susitikom,pasikalbejom tai sake viskas kaip ir nieko,bet dardejimas nervina.Tad jei nebijote dardejimo nemazo tinka ir si mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes rinkomes PP Switch, kadangi pliusas, jog sedyne keiciasi tiek i viena, tiek i kita puse. Mums, tai didziulis privalumas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 02 14, 19:03)
.Tad jei nebijote dardejimo nemazo tinka ir si mirksiukas.gif

As pati su SI vazinejau, ne velnio jis ne dardalas, Normalus sketukas, aisku ne pripuciamu ratu tankas, bet kaip sketukas vaziuoja netgi labai tyliai ir lengvai. Nelygiu isdauzytu keliu ar per kokia skalda ne vienas sketukas nevaziuos tyliai ir siubuodamas. Lyginant su 8 ratu vezimais SI manevruoja-valdomas gerokai lengviau, o ir ant bordiuru lipa be papildomos pagalbos koja i galine asi, ko dazniausiai prireikia pliko p3 vezimui.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 02 14, 21:49)
As pati su SI vazinejau, ne velnio jis ne dardalas, Normalus sketukas, aisku ne pripuciamu ratu tankas, bet kaip sketukas vaziuoja netgi labai tyliai ir lengvai. Nelygiu isdauzytu keliu ar per kokia skalda ne vienas sketukas nevaziuos tyliai ir siubuodamas. Lyginant su 8 ratu vezimais SI manevruoja-valdomas gerokai lengviau, o ir ant bordiuru lipa be papildomos pagalbos koja i galine asi, ko dazniausiai prireikia pliko p3 vezimui.

Na bent jau mes kaip vaziavom p3 o kaimyne su si tai jis labiau dardejo ! bigsmile.gif
Atsakyti
Rasborkės, kurios vežimas geresnis? bigsmile.gif

Aš linkčiau prie to, kad P3 važiuoja minkščiau, bet kai pati SI nestūmus tai šakotis nenoriu.
Aišku p3 pasukti į šoną parduotuvėj, kai vaikas jau sveria apie 11 kg plius striukės -vokeliai, kaip jau yra ką veikt. Bet va šią žiemą lauke gan intensyviai naudojam, tai tikrai jaučiasi, kad yra keturi amortizatoriai ir pan.
Bus įdomu su easy driwe'u palygint smile.gif
Atsakyti