Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(Hellada9 @ 2012 02 09, 18:31)
Aha dunksi priekinis ratas.
Vaziuosim ir atostogaut jau vezimuka maza turim galesim lekt,nes su mura labai jau masina prikrauta budavo doh.gif  O jus su ppp3 smeliu vaziave? Nes pagalvojau kazin kaip riedes...

Oj smėliu tai nepravažiuosit smile.gif miško keliukais tai važiavę, tik aštą malonumą MB duodu smile.gif Per sunku man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 09, 18:42)
Oj smėliu tai nepravažiuosit smile.gif miško keliukais tai važiavę, tik aštą malonumą MB duodu smile.gif Per sunku man smile.gif

na aisku ax.gif
Atsakyti
Va prisiskaiciau as apie tuos PEG PEREGO ir galvoju savo mazyliui pavasariui pirkti PEG PEREGO SI, nes man tai jie atrodo normaliausi ir kokybe ir konfortu...
Atsakyti
QUOTE(matex @ 2012 02 09, 19:49)
Va prisiskaiciau as apie tuos PEG PEREGO ir galvoju savo mazyliui pavasariui pirkti PEG PEREGO SI, nes man tai jie atrodo normaliausi ir kokybe ir konfortu...

Oi savaite laiko vaiksciojau i kotryna nervus isgadinau pardavejoms kol issirinkau lotuliukas.gif bet nesigailiu issirinkus ppp3,o va man si nu nepatinka ir viskas schmoll.gif kiek daug mamyciu galvoja apie juos na as ir taip ir kitaip ziurejau nu ne siauras jis man ir viskas g.gif niekaip nesuprantu kodel kitoms taip si patinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(matex @ 2012 02 09, 20:49)

Sveiki.Ir as galvoju,jau buvau parduotuveje ir apziurejau vezimuka Peg Perego Si ,bet dar iki galo neapsisprendziau g.gif .Kokio amziaus savo vaikeliui planuojate jpirkti PP Si?
Atsakyti
Helada, as galvoju, kad cia optine apgaule, man atrodo, kad PP3 lygiai toks pat kaip ir SI is plocio. Pamatuok su centimetru biggrin.gif
SI man visai nepatiko, kai pirma karta apziurejau ji parduotuvej, tada mano vaikas buvo gal 5 men ir sketukai mums visi atrode barskalai ir nepatogu. PP3 irgi nepatiko tuo metu. Kai vaikas paaugo poziuris pasikeite, o pavazinejus su SI as ji isimylejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 02 09, 20:22)
Helada, as galvoju, kad cia optine apgaule, man atrodo, kad PP3 lygiai toks pat kaip ir SI is plocio. Pamatuok su centimetru biggrin.gif
SI man visai nepatiko, kai pirma karta apziurejau ji parduotuvej, tada mano vaikas buvo gal 5 men ir sketukai mums visi atrode barskalai ir nepatogu. PP3 irgi nepatiko tuo metu. Kai vaikas paaugo poziuris pasikeite, o pavazinejus su SI as ji isimylejau  biggrin.gif

Na gal gitulia,bet as pardeje buvau sustacius salia juos ,nes jau buvau nusprendus ta diena koki sketuka nusipirkti ir man jis nelipo nors tu ka ir niekaip nesuprantu kodel ir nusipirkau ppp3 thumbup.gif
Gal rreiktu pabandyt pavazinet tada gal butu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hellada9: 09 vasario 2012 - 20:34
Nesvarbu kodel nepatiko, svarbu surasti SAVO "meile" mirksiukas.gif
As pvz PP3 nepirkciau vien jau del ju 8 ratu (nemegstu dvigubu labai) ir sunkaus lipimo ant bordiuru. Visa kita jame man patinka, labai fainas buomelis, patogi sedyne, na ir siaip vizualiai grazus (jei aisku labai nesudroztas ) biggrin.gif
Atsakyti
Dėl tų 8 ratų tai nesu patyrus jokio diskonforto. Nu pavažinėsiu su 4, turėsiu su kuom palygint. Tik dabar psichologiškai 4 ratai atrodo, kad per silpna bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 02 09, 20:47)
Nesvarbu kodel nepatiko, svarbu surasti SAVO "meile"  mirksiukas.gif
As pvz PP3 nepirkciau vien jau del ju 8 ratu (nemegstu dvigubu labai) ir sunkaus lipimo ant bordiuru. Visa kita jame man patinka, labai fainas buomelis, patogi sedyne, na ir siaip vizualiai grazus (jei aisku labai nesudroztas )  biggrin.gif

Na nauja perki ir jokiu sudrozimu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Siaip kelios dieneles kaip turim nauja karieta tai visai fainai na minusu kol kas nematau g.gif gal ilgiau pavazinejus islys koks g.gif Na ,bet tikekimes viskas bus gerai thumbup.gif O del 8 ratuku tai tikrai jokiu minusu nepajutau gerai vaziuoja drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dabar dar tik apsisprendziau koki pirksiu, tad mazyliui jau bus 6 menesiai kai pirksime, nes dabar dar telpame i lopsini, cia pavasariui ziurinejuosi as...
Atsakyti
QUOTE(matex @ 2012 02 10, 09:11)
Dabar dar tik apsisprendziau koki pirksiu, tad mazyliui jau bus 6 menesiai kai pirksime, nes dabar dar telpame i lopsini, cia pavasariui ziurinejuosi as...

Ir as ziurineju.L.daug nuomoniu:vieni sako,kad per anksti tokiems maziems sketukai...Dar neapsisprendziau.Dairausi ir i kitus vezimukus..
Atsakyti