Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...,Greit vasara :)

Pas mus mokykloje jų kviesti nereikia, jie patys ateina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 05 11, 11:24)
Pas mus mokykloje jų kviesti nereikia, jie patys ateina  tongue.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 11 gegužės 2011 - 11:01
QUOTE(b.s @ 2011 05 11, 11:51)

Mano klasėje nėra tiek vietos, kad pasodinčiau tiek jų (aišku visi neateis). Galės pasidžiaugti salėje - koncertu.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 05 11, 08:43)
Labas rytas  4u.gif . Visos tik repetuoja.
Mes taip pat atsiskaitinėjame už pagrindines išmoktas temas lietuvių k. ir matematikos. Esu padariusi mokiniams lentelę, tai jie žino už ką reikia atsiskaityti ir įklijavau į pasiekimų kn. Mato ir vaikas ir tėvai. kai kurie labai stengiasi.
Merginos, ar jūs, išleisdamos ketvirtokus, į paskutinę pamoką kviečiate tėvus?  g.gif

Sveikutės 4u.gif Aš tai su ketvirtokais darau koncertą, į kurį kviečiame tėvus. O į paskutinę pamoką tėvų nekviečiame. Tik vaikams ji skirta smile.gif

Ir ačiū už naują slaptažodį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rityte: 11 gegužės 2011 - 16:17
Nusiunčiau į paštą patikrinamųjų darbų 4 kl. (lietuvių k. ir matematikai). Gal panaudosite pakartojimui ir žinių patikrinimui smile.gif
Atsakyti
Labukas, visos repetuoja ir mes pradėjom. Nežinau kaip bus, bet ruošiamės ir šeimos šventei, ir išleistuvėm. Kol kas noriai. Daineles ir šokius parinkau kur mokėmės per mokslo metus, tik eilėraščius panaudojau iš atsiųstųjų. Ačiū už juos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Testų tai manau geriau dabar jau nebeduoti, nes tik sau nervus susigadinu, daro tokias klaidas, kad norisi rėkti cray.gif gun_bandana.gif
Papildyta:
QUOTE(rityte @ 2011 05 11, 21:56)
Nusiunčiau į paštą patikrinamųjų darbų 4 kl. (lietuvių k. ir matematikai). Gal panaudosite pakartojimui ir žinių patikrinimui  smile.gif

Labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2011 05 11, 20:56)
Nusiunčiau į paštą patikrinamųjų darbų 4 kl. (lietuvių k. ir matematikai). Gal panaudosite pakartojimui ir žinių patikrinimui  smile.gif

Labai ačiū už patikrinimo darbus, Nors ne šiemet, bet būtinai panaudosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes. Maniskiai po ekskursijos atsipalaidave, tai labai jau ir nespaudziu ax.gif po truputi dirbam, kaip sako ""neprisivalge tai jau ir neprisilaizys"" dziaugiames siltomis dienomis ir zaisdami mokomes sunglasses2.gif
Atsakyti
Na o aš saviškiais galiu pasidžiaugti. Žodžius Šeimos dienai jau išmoko thumbup.gif Galiu koncertą daryt kad ir rytoj, bet nukėliau į mokslo metų galą, nes laukia dar ekskursija ir sporto šventė cool.gif

Pasinaudojau gegužės mėnesiui kažkurios mintimi, už labai gerai parašytą diktantą leisti kitą kartą nerašyti. Be klaidų parašiusių pasitaiko vos vienas, du, matyt saulė savo daro, nes kitais mėnesiai buvo daug geriau. Bet užtat kitų rezultatai žymiai pagerėjo thumbup.gif Va ką reiškia turėti laisvą pamoką biggrin.gif Dabar vis laukia ir klausinėja, kada vėl rašysim diktantą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 12 gegužės 2011 - 17:45
Pas mus ryt šeimos šventė. kažkaip neramu. Tinginiai mano, nieko nenori mokytis, nuolat nepatenkinti. Atveri jiems širdį, o jie ten prišika.
Atsiprašau už tokias liūdnas mintis. Einu pelėdos gaminti. Vaidinsime "Išėjo tėvelis į mišką" pagal Džimbą. Lyg ir smagiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 05 12, 21:27)
Pas mus ryt šeimos šventė. kažkaip neramu. Tinginiai mano, nieko nenori mokytis, nuolat nepatenkinti. Atveri jiems širdį, o jie ten prišika.
Atsiprašau už tokias liūdnas mintis. Einu pelėdos gaminti. Vaidinsime "Išėjo tėvelis į mišką" pagal Džimbą. Lyg ir smagiai atrodo.

Didžiausios sėkmės bis.gif viskas bus labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2011 05 11, 20:56)

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti