Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...,Greit vasara :)

QUOTE(linastri @ 2011 06 03, 19:02)
atostogas pratesia tiek, kiek turejai nedarbinguma. Esi turejusi pries keleta metu toki reikala. Su apmokejimu nebepamenu kaip ten buvo, nes as neisnaudotas atostogas(sirgimo laikotarpi) perkeliau i kita vasara.

Bet mums šiandien sakė, kad nei pratęs, nei apmokės, nebent susirgtume po atostogų. Kažin kur būtų galima sužinoti tiksliai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 03 birželio 2011 - 17:22
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 03, 17:19)
Bet mums šiandien sakė, kad nei pratęs, nei apmokės, nebent susirgtume po atostogų. Kažin kur būtų galima sužinoti tiksliai? g.gif

Aš prieš 2 metus vasarą atostogų metu sirgau, gulėjau ligoninėje, tai man atidavė po atostogų tiek dienų, kiek sirgau( ir apmokėjo). Dabar tai nežinau, gal kas pasikeitė g.gif
Atsakyti
Anksčiau taip būdavo. Užtat dabar mąstau. Kodėl mums pasakė šiandien taip? Gal tikrai kas pasikeitė... g.gif
Atsakyti
Labas vakaras bigsmile.gif

QUOTE(rityte @ 2011 06 02, 17:02)
Taip. Ir tos kartos pašokdina mus kaip reikiant  smile.gif

Tai jau taip doh.gif . Per mažai nepasirodo...

Klases pas mus formuoja pagal tėvų prašymus, jei parašo. Likusius surašo "belekaip". Dar nei karto nebuvo, kad netilptų į klasę. Kažkaip tolygiai pasiskirsto.
Ir klases suformuoja iki pirmo tėvų susirinkimo. Susirinkimas būna pradžioje vargonų salėje bendras, o po to klasėse jau.

QUOTE(simba3 @ 2011 06 02, 18:33)
Pas mus irgi leidzia rasyt, bet kai uzsipildo klase, tai raso i kita. Ir pvz dabar pas mus vienoje 23,. kitoje 21, abi nepilnos.

Mūsų pirmos klasės jau pilnos: po 24 vaikus. Pasitaiko, kad vienas kitas rugs4jo pirm1 neateina...

rutagra, sudėtinga su ta motyvacija... Jei tėvai neįdiegė, tu "į tualetą už tą vaiką nenueisi".
O dėl tų soc.remtinų klasėj, tai gali būti labai skirtinga situacija. Va akivaizdi tiesa, kad ne visada soc.remtinas yra pats biedniausias. O jei tai ir tiesa, tai turi išmokt gyvent savo gyvenimą. Uždėdamos ir pagailėdamos mes darom meškos paslaugą. Paskui ir auga vartotojų karta, kurie yra vargšai ir visi jiems privalo duot.
Aš tai pravedžiau pamoką apie norus ir galimybes g.gif . Teko patiems daryt išvadas blush2.gif . Teoriškai vaikams atrodė labai aišku, ir išvadas darė teisingas. O va praktiškai, kai susidūrė... doh.gif ekskursijoj viena mergaitė turėjo 10Lt. Greitai išleido ledams ir gėrimams. Paskui dar suvenyro užsimanė, o turi tik 63ct. Tai tuoj mamai skambint: noriu... pinigų nebeturiu... Liepiau padėt telefoną ir prisimint pamoką "Norai ir galimybės". Ir mamai tą patį pasakiau, kad pinigų vaikui neskolinsiu, nes tai nėra būtinybė.
Žiauru? Hrrrr... kokia aš šiandien bjauri... doh.gif

QUOTE(zuzanele @ 2011 06 03, 07:06)
Mes jau daug metų pratybas užsisakinėjam iš "Pegase". Pasakom kokių reikia, atveža nurodytą kiekį ir pasako kada atvažiuos pinigų paimti. Tai būna kažkur po mėnesio. Tėvus rugsėjo 1 informuoju apie pratybas. Parašau kiek kainuoja ir kokios, pasakau iki kada laukiu pinigų. Jei atsiranda kuris tėvelis nenori imti pratybų, sako pats nusipirks,  jas grąžinam "Pegasui".

Ir aš taip pat bendradarbiauju su Pegasu. Man tinka jų sistema. thumbup.gif

QUOTE(zuzanele @ 2011 06 03, 15:23)
Valioooo... Atostogos thumbup.gif Nuo šiandien aš  vacation4.gif

SVEIKINU user posted image

Man tai dar ataskaita ir vienas egzamino vykdymas...
Ale tvarkymosi mokykloj turiu daug doh.gif blush2.gif .

QUOTE(zuzanele @ 2011 06 03, 16:54)
O dar norėjau paklausti, gal žinot, ar tikrai, jei per atostogas sergi ir turi biuletenį, tai atostogų nepratęsia ir biuletenio nepamoka... g.gif

Bent jau pernai, tai tikrai mokėjo ir atostogas tęsė mirksiukas.gif . Mano artima draugė susirgo per atostogas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 03, 18:54)
Turėjau aš dar tik už savaitės atostogauti, bet sumaišė datas, tai teko nuo pirmadienio. Ir visai nesigailiu... assa.gif

O dar norėjau paklausti, gal žinot, ar tikrai, jei per atostogas sergi ir turi biuletenį, tai atostogų nepratęsia ir biuletenio nepamoka... g.gif

Tikrai pratęsia ir apmoka. Kitaip negali, nebent užsiima kažkokia neaiškia buhalterija.
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2011 06 03, 21:02)
Tikrai pratęsia ir apmoka. Kitaip negali, nebent užsiima kažkokia neaiškia buhalterija.

4u.gif Labas. Jei administracija nežino, tai nuneškite darbo kodeksą ir bus viskas aišku, kad jei n.d atostogu metu, tai atostogos prasitesia
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 03, 19:19)

kai man kas buna neaisku, tai parasau klausima i tax.lt. man ten greit ir issamiai atsakydavo
Atsakyti
Labukas, kaip sakiau, negaliu kompiuterio išjungti, jei neužsuku į mūsųs svetainę. Sveikinu kas atostogauja ir sėkmės darbuose (popieriuose) dirbančioms, aš dar savaitėlę pasidarbuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Su nauja lengva darbo savaite thumbup.gif
Šiaip, aš jau turėčiau atostogauti, bet vis tiek visą savaitę šoliuosi į darbą - per pataisininkus nieko nespėjau klasėje susitvarkyti doh.gif , o rugpjūčiui nesinori nieko palikti blush2.gif - naujas darbas, tvar blush2.gif kinga klasė - liuks biggrin.gif .
Mūsų mokykla šią savaitę norėtų nusispręsti ką daryti su nauju vertinimu. Kokios mintys sukasi jūsų mokykloje? Kokias kursite pasiekimų knygeles? rolleyes.gif - uch, kad tik būtų mažai raštliavos ir naudingos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2011 06 06, 07:58)
Su nauja lengva darbo savaite  thumbup.gif
Šiaip, aš jau turėčiau atostogauti, bet vis tiek visą savaitę šoliuosi į darbą - per pataisininkus nieko nespėjau klasėje susitvarkyti  doh.gif , o rugpjūčiui nesinori nieko palikti blush2.gif  - naujas darbas, tvar blush2.gif kinga klasė - liuks  biggrin.gif .
Mūsų mokykla šią savaitę norėtų nusispręsti ką daryti su nauju vertinimu. Kokios mintys sukasi jūsų mokykloje? Kokias kursite pasiekimų knygeles?  rolleyes.gif  - uch, kad tik būtų mažai raštliavos ir naudingos  bigsmile.gif

mes pries keleta metu prisiemem savo vertinima ir knygutes.Labai paprasta ir aiski visiems vertinimo sistema-L labai gerai, G gerai, P pakankamai, S silpnai, N neatliko. Tai labai panasu i penkiabale vertinimo sistema, bet niekas dar nesiskunde-nei tevai , nei vaikai, nei koleg4s. Gale knygeles yra skiltis patikrinamuju darbu rezultatams
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2011 06 06, 15:32)
mes pries keleta metu prisiemem savo vertinima ir knygutes.Labai paprasta ir aiski visiems vertinimo sistema-L labai gerai, G gerai, P pakankamai, S silpnai, N neatliko. Tai labai panasu i penkiabale vertinimo sistema, bet niekas dar nesiskunde-nei tevai , nei vaikai, nei koleg4s. Gale knygeles yra skiltis patikrinamuju darbu rezultatams

Bet nuo kitų mokslo metų šita vertinimo sistema netiks, nes tai yra vertinimas kaip ir lygiais. Bendravau su viena mokytoja, tai sakė yra kažkokie "Pradinuko užrašai". Juos vietoj pasiekimų knygelių galima naudoti. Reiktų pasidomėti jais. Man dar neteko jų vartyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 06, 14:20)
Bet nuo kitų mokslo metų šita vertinimo sistema netiks, nes tai yra vertinimas kaip ir lygiais. Bendravau su viena mokytoja, tai sakė yra kažkokie "Pradinuko užrašai". Juos vietoj pasiekimų knygelių galima naudoti. Reiktų pasidomėti jais. Man dar neteko jų vartyti schmoll.gif

Sveikutės. Mes irgi vertinome raidėmis:L, G,S...Šiais mokslo metais galvojame vertinti pastangas:Aktyvumas, pasiruošimas, savarankiškas darbas, darbo priemonių pasiruošimas ir t. t. rolleyes.gif
Atsakyti