Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...,Greit vasara :)

Sveikos mergaites. As jau gyvenu atostogu nuotaikomis. Jau spejau pabuvoti kelias dieneles prie juros vacation4.gif Taip smagu atsipalaiduoti ir pamirsti visus darbus. Prisedau paskaityti, o jus dar dauguma gyvenato darbo rupesciais doh.gif O del medziagos paste as tai siulyciau per vasara gal nieko nekelti, o pradeti dalintis savo turima medziaga tik rugpjucio viduri, kai pradesim vel galvoti apie darba. Nes as irgi turiu, bet kazkaip tingejau skanuoti, o dabar vel rasote kad kazkas trina g.gif Tai nusprendziau palaukti iki sekanciu mokslo metu pradzios. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dar dirbu. Stovykla doh.gif
Šiandien visai smagiai lipdėm iš sūrios tešlos, vaikams patiko smile.gif

Gal galit pasiūlyti kokios smagios veiklos trečiadieniui g.gif Kad įdomu būtų ir mergaitėm ir berniukams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 06 06, 17:40)
Matyt įvyko nesusipratimas. Dar kartą apieškojau paštą ir radau Šlamšte. Įdomu kodėl? Gal tai kaip nors savaime nutinka? gal tikrai niekas neturi blogų ketinimų...

Nežinau kodėl, bet taip nutinka.
Atsakyti
Sveikutės. Aš jau gyvenu atostogomis. Tik, kad visokių savianalizės anketų prisigalvojo, tai reikės pildyti. Jau nebesinori galvoti apie mokslus. Klasės susitikimas laukia, tai visai smagu. Linkiu visoms geros ir šiltos vasaros, nebegalvokite apie darbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2011 06 07, 00:16)
Linkiu visoms geros ir šiltos vasaros, nebegalvokite apie darbą 4u.gif

Matyt esu tikra mokytoja, nes apie darbą galvoju nuolat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 07, 08:14)
Matyt esu tikra mokytoja, nes apie darbą galvoju nuolat doh.gif

Zuzanele, cia jau diagnoze g.gif biggrin.gif atsipalaiduok nors per atostogas 4u.gif

Man kazkaip irgi nesinori tiketi, kad kas nors tycia naikintu pasto gerybes
Atsakyti
Na va ir aš vakar turėjau susitikmą su būsimų pirmokų tėveliais. tikiuosi, kad apie kai kuriuos g.gif mano nuomonė klaidinga biggrin.gif , bet šiaip tai yra labai šaunių tėvelių, ypač jau buvusių mokinių - smagu kai vienas va egzaminus laiko, o brolis į jo vietą... pasijutau, kaip prieš dvylika metų thumbup.gif ...juk moterys tik jaunėja drinks_cheers.gif ...ypac po gimdymo biggrin.gif .
Atsakyti
Sveikos. Aš taip pat vasariškom nuotaikos kulniuoju į darbą, nors atostogos tik mėnesio gale prasidės. Bet kiekvieną vakarą vis pagalvoju, kaip thumbup.gif , kad nereikia vakare galvot apie rytdienos darbą (pamokas). Likęs tik dienynas ir asmens bylos. Bet tai niekis. Visoms atostogaujančioms geros saulės ir gaivinančio vėjelio sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2011 06 07, 09:40)
Zuzanele, cia jau diagnoze  g.gif biggrin.gif atsipalaiduok nors per atostogas 4u.gif

Sutinku, kad sergu mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Aš jau pradėjau ieškotis planų kitiems mokslo metams, galvoju apie rugsėjo 1 pamoką... Nu vienu žodžiu- gyvenu mokykla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 06 06, 22:05)
Aš  dar dirbu. Stovykla doh.gif
Šiandien visai smagiai lipdėm iš sūrios tešlos, vaikams patiko smile.gif

Gal galit pasiūlyti kokios smagios veiklos trečiadieniui g.gif Kad įdomu būtų ir mergaitėm ir berniukams smile.gif

as ir dar dirbu stovykloje.atsibodo veiklas galvoti.gerai, kad mokykla bendrauja su sporto ivairiais bureliais, tai vis gi uzsiema 45min.snd buvau pakvietus senovinius zaidimus,bet nedirbau, tai nezinau ar patiko.rytoj eisim i miesto biblioteka,kompiuterine mokykloje.kadangi stovykla tik iki 13val,tai greit laikas prabega
Atsakyti
Laba diena,

vai2, stovyklaujate? Aš šiandien jau pabaigiau... doh.gif doh.gif Iškėlėm iš užmaršties paskutinius kūrybiškumo trupinėlius. Tik tiek, kad vaikai iš tokių šeimų, kur matę labai mažai atrakcijų, nepramogavę "aukštu lygiu", tai viskas jiems patinka, tik duok...

Šiandien piešėm ant galvos. Imti popieriaus lapą, sugalvoti, ką norėtum nupiešti, dėti popierių ant galvos ir piešti su flomasteriu. Nuimti galima tik baigus piešinį. Aš dar prieš darbą papasakojau istoriją, kaip budama pirmunė pirmą blogą pažymį gavau iš dailės, o paskui vienam vakarėlyje pykšt ir laimėjau prizą butent už piešimą ant galvos. Vaikai klausė išsižioję biggrin.gif Paskui piešinius aptarti, improvizuoti. Kažkiek laiko tuo galima užimti.
Atsakyti
laba smile.gif
tos atostogos vis nepriarteja.. siandien dar egzaminas buvo.. dar vienas laukia doh.gif tikra katorga ten prabut be veiklos.. blink.gif dar tas karstis.. aisku, vaiku vietoj ir nenoreciau but tongue.gif o dokumentai vis laukia ..
Atsakyti