Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...,Greit vasara :)

Labutis 4u.gif Matosi, kad vasara: taip mažai bendraujančių bigsmile.gif Mes irgi naudojam tokias knygeles, kur panaši kaip pažymių knygelė - visai nieko smile.gif
"Pradinuko užrašus" kažkur varčiau - jei apie tuos kalbat - tai ten kaip dienoraštis: daug rašymo, panašiai kaip Sajienės buvo.

Mergaitės, aš noriu paprašyt - nesenai mačiau pašte kažkuri buvo atsiuntusi būsimiems pirmokams piešinuką, kaip nustatyt vaiko lygį( ten kažkokie žvėreliai buvo). Dabar ieškau, bet nerandu - vėl dingo schmoll.gif
Gal kuri turit - atsiųskit: reikia ryt susitikimui su būsimais pirmokais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2011 06 06, 16:37)
Labutis 4u.gif Matosi, kad vasara: taip mažai bendraujančių bigsmile.gif  Mes irgi naudojam tokias knygeles, kur panaši kaip pažymių knygelė - visai nieko smile.gif
"Pradinuko užrašus" kažkur varčiau - jei apie tuos kalbat - tai ten kaip dienoraštis: daug rašymo, panašiai kaip Sajienės buvo.

Mergaitės, aš noriu paprašyt - nesenai mačiau pašte kažkuri buvo atsiuntusi būsimiems pirmokams piešinuką, kaip nustatyt vaiko lygį( ten kažkokie žvėreliai buvo). Dabar ieškau, bet nerandu - vėl dingo schmoll.gif
Gal kuri turit - atsiųskit: reikia ryt susitikimui su būsimais pirmokais 4u.gif

Persiunčiau tai ką buvau išsisaugojus kompe, ten suzipuotas failiukas, tikiuosi rasi
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 06 06, 16:11)
Persiunčiau tai ką buvau išsisaugojus kompe, ten suzipuotas failiukas, tikiuosi rasi

Labai ačiū,bet šitą aš irgi turiu g.gif Ten buvo medis, tame medyje sunumeruoti žvėreliai(tik nebepamenu kokie). Reikia vaikui nuspalvint, kaip jam atrodo kur jis būtų, ir tada yra paaiškinimai, koks tas vaikas, kokios jo savybės g.gif
tIKRAI NESENAI MAČIAU, BET DABAR PRAVERČIAU VISĄ - NERANDU blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2011 06 06, 17:28)
Labai ačiū,bet šitą aš irgi turiu g.gif  Ten buvo medis, tame medyje sunumeruoti žvėreliai(tik nebepamenu kokie). Reikia vaikui nuspalvint, kaip jam atrodo kur jis būtų, ir tada yra paaiškinimai, koks tas vaikas, kokios jo savybės g.gif
  tIKRAI NESENAI MAČIAU, BET DABAR PRAVERČIAU VISĄ - NERANDU blink.gif  blink.gif  blink.gif

Gaila, kad negaliu padėti. Šito kažkaip nebuvau nužiūrėjus.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 06 06, 16:31)
Gaila, kad negaliu padėti. Šito kažkaip nebuvau nužiūrėjus.

Ten tikrai įdomus buvo: neturėjau laiko persisiųst g.gif
O gal aš, žiopla, nerandu? Kartais užplaukia smile.gif smile.gif smile.gif ypač tokioj kaitroj biggrin.gif
Jei kuri turit, ATSIŲSKIT bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Ačiuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2011 06 06, 17:34)
Ten tikrai įdomus buvo: neturėjau laiko persisiųst g.gif
O gal aš, žiopla, nerandu? Kartais užplaukia smile.gif  smile.gif  smile.gif  ypač tokioj kaitroj biggrin.gif
Jei kuri turit, ATSIŲSKIT bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Ačiuks smile.gif

Tuoj nusiųsiu. Ten ne žvėreliai piešinyje, bet nykštukai. O siuntinys vadinosi Pirmokų adaptacija. Gal pražiūrėjot pašte...
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 06 06, 16:53)
Tuoj nusiųsiu. Ten ne žvėreliai piešinyje, bet nykštukai. O siuntinys vadinosi Pirmokų adaptacija. Gal pražiūrėjot pašte...

Ačiū biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Gal ir pražiūrėjau g.gif
Dar kartą ačiū biggrin.gif Ir ką be jūsų daryčiau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2011 06 06, 17:56)
Ačiū biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Gal ir pražiūrėjau g.gif
Dar kartą ačiū biggrin.gif Ir ką be jūsų daryčiau bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Peržiūrėjau ir aš paštą. Ir būtent šito siuntinuko Pirmokų adaptacija neberadau. Ir vėl kažkas trina lobius? Bet šį dokumentą persiunčiau atgal. Gal nebedings?
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 06 06, 17:04)
Peržiūrėjau ir aš paštą. Ir būtent šito siuntinuko Pirmokų adaptacija neberadau. Ir vėl kažkas trina lobius? Bet šį dokumentą persiunčiau atgal. Gal nebedings?

Sakau, kad aš taip stropiai ieškojau vakar, galvoju, kad vėlu - nebematau. Šiandien perverčiau viską - nėra g.gif
Bet kodėl taip elgtis??? Čia visai nesubrendėliškas poelgis blush2.gif Ir taip elgiasi mokytojai( juk niekas neįlenda į paštą) g.gif
Atsakyti
Aš esu sukūrusi savo klasei gmail paštą, tai galiu pasakyt, kad vaikai ir tėvai siunčiasi nuotraukas, bet išsiuntus, kartais iš gautųjų nukeliauja į išsiųstuosius. Nežinau kodėl taip gaunasi g.gif Tikrai tyčia niekas netrina schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 06 birželio 2011 - 17:34
QUOTE(pusele30 @ 2011 06 06, 18:25)
Sakau, kad aš taip stropiai ieškojau vakar, galvoju, kad vėlu - nebematau. Šiandien perverčiau viską - nėra g.gif
Bet kodėl taip elgtis??? Čia visai nesubrendėliškas poelgis blush2.gif  Ir taip elgiasi mokytojai( juk niekas neįlenda į paštą) g.gif

Matyt įvyko nesusipratimas. Dar kartą apieškojau paštą ir radau Šlamšte. Įdomu kodėl? Gal tai kaip nors savaime nutinka? gal tikrai niekas neturi blogų ketinimų...
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 06 06, 17:40)
Matyt įvyko nesusipratimas. Dar kartą apieškojau paštą ir radau Šlamšte. Įdomu kodėl? Gal tai kaip nors savaime nutinka? gal tikrai niekas neturi blogų ketinimų...

Ir aš nenorėčiau tikėti, kad kas nors iš mūsų taip elgtųsi 4u.gif
Kompiuteris irgi nenuspėjamas kartais g.gif
Atsakyti