As rodos tik kelias dienas nepabuvau su jumis o jus jau tiek prikalbejote
Ačiū, mielosios, už pasidalinimą patirtimi apie dovanėles ketvirtokams
Prisigaudžiau idėjų, užteks net kelioms ketvirtokų laidoms
Sveikutės
Noriu Šeimos dienai papuošti salę gėlėm iš krepinio popieriaus. Gal turit idėją prie ko pritvirtint gėlės žiedą? ( medžio šaka netinka) O gal matėt kur pirkt vietos tokios apklijuotos pūkeliais? Mačiau internete, kad prie jos tvirtina gėles
Noriu Šeimos dienai papuošti salę gėlėm iš krepinio popieriaus. Gal turit idėją prie ko pritvirtint gėlės žiedą? ( medžio šaka netinka) O gal matėt kur pirkt vietos tokios apklijuotos pūkeliais? Mačiau internete, kad prie jos tvirtina gėles
Rutele, Nuoširdžiausias ačiū už karaokę ir dainų žodžius
BET dėl manęs tokios žioplos, gal galėtum dar ir turinį nuskanuot.
nelabai atrenku kuris takelis kuriai dainai tinka
ir takelių per mažai pagal dainų kiekį
trumpai tariant SOS, Rūta
BET dėl manęs tokios žioplos, gal galėtum dar ir turinį nuskanuot.
trumpai tariant SOS, Rūta
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 06, 20:57)
Aš pinčiau iš krepinio popieriaus tokias ale...kaseles
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 06, 21:57)
Sveikutės
nezinau kokias darot.Bet mes darem ziedus sukdami su plona vielute.Tai tos pacios vielutes galiukus apsukome apie medini iesmuka, o po to apsukome su krepiniu popieriumi.
QUOTE(linastri @ 2011 05 05, 20:55)
sparciai mes cia darbuojames, ir antras pastas jau pilnas
gal turit kokiu ideju mokslo metu uzbaigimui? Esu atsakinga siemet
gal turit kokiu ideju mokslo metu uzbaigimui? Esu atsakinga siemet
Mes vienais metais darėm balionų šventę. Balionai buo žali, geltoni ir raudoni. Kiekvienas mokinys turėjo po balioną, po to dainavom daineles apie balionėlį ir puošėme medžius lauke pripūstais balionais, kol vaikai puošė, grojo lauke muzika daugelis šoko. Nuotaika buvo puiki. Galima daryti gėles ant stovelių ir puošti mokyklos teritoriją, tiksliau pribedžioti pievą gėlių.
QUOTE(smilga1972 @ 2011 05 06, 20:25)
Ups, sumaišiau, mano irgi buvo DVD
. Ant viršelio buvo nuotrauka su mokykla ir kiekvienos ketvirtos klasės foto.
Ir aš esu dariusi su kllasės nuotrauka ant viršelio:), patiko ir vaikams ir tėveliams:)
sveikutės, kolegės, šiandien įnirtingai kankinuosi prie kompo, mat dėlioju savo pirmokams žodžius, kuriuos turi išmokti dvyliktokų paskutiniam skambučiui.... O galva tuščia kaip puodynė, tai renku, ką jūs prisiuntusios
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 06, 20:57)
Sveikutės
Sveikutės. Pagaliau ir aš prisėdau prie kompiuterio. Ačiū už slapuką.
Tokių vielučių su pūkeliais aš pirkau Ermitaže, bet dabar jų nėra, aš taip pat jų ieškau.
Dabar sėdžiu ir galvoju apie kitos savaitės pamokas, nes eis tikrinti direktorė visas mokytojas. Pas mus spalio mėnesį auditas ir akreditacija, tai turim pravęsti pamoką pagal visus reikalavimus. Matau, kad kai kurioms jau praėjo auditas, gal turite pamokos pavyzdinį pamokos planą, būčiau labai dėkinga
QUOTE(ninkute @ 2011 05 07, 12:19)
Mes vienais metais darėm balionų šventę. Balionai buo žali, geltoni ir raudoni. Kiekvienas mokinys turėjo po balioną, po to dainavom daineles apie balionėlį ir puošėme medžius lauke pripūstais balionais, kol vaikai puošė, grojo lauke muzika daugelis šoko. Nuotaika buvo puiki. Galima daryti gėles ant stovelių ir puošti mokyklos teritoriją, tiksliau pribedžioti pievą gėlių.
Sauni ideja
QUOTE(vaiduuse @ 2011 05 07, 15:52)
sveikutės, kolegės, šiandien įnirtingai kankinuosi prie kompo, mat dėlioju savo pirmokams žodžius, kuriuos turi išmokti dvyliktokų paskutiniam skambučiui.... O galva tuščia kaip puodynė, tai renku, ką jūs prisiuntusios 
Va ir maniškiai išvedinės dvyliktokus... Dar nieko nesugalvojau. Gal pasidalinsi?