Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...,Greit vasara :)

As rodos tik kelias dienas nepabuvau su jumis o jus jau tiek prikalbejote doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, mielosios, už pasidalinimą patirtimi apie dovanėles ketvirtokams 4u.gif Prisigaudžiau idėjų, užteks net kelioms ketvirtokų laidoms thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Noriu Šeimos dienai papuošti salę gėlėm iš krepinio popieriaus. Gal turit idėją prie ko pritvirtint gėlės žiedą? ( medžio šaka netinka) O gal matėt kur pirkt vietos tokios apklijuotos pūkeliais? Mačiau internete, kad prie jos tvirtina gėles g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 06 gegužės 2011 - 20:58
Rutele, Nuoširdžiausias ačiū už karaokę ir dainų žodžius 4u.gif
BET dėl manęs tokios žioplos, gal galėtum dar ir turinį nuskanuot. blush2.gif blush2.gif blush2.gif nelabai atrenku kuris takelis kuriai dainai tinka g.gif doh.gif g.gif ir takelių per mažai pagal dainų kiekį verysad.gif
trumpai tariant SOS, Rūta help.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 06, 20:57)
Noriu Šeimos dienai papuošti salę gėlėm iš krepinio popieriaus. Gal turit idėją prie ko pritvirtint gėlės žiedą? ( medžio šaka netinka) O gal matėt kur pirkt vietos tokios apklijuotos pūkeliais? Mačiau internete, kad prie jos tvirtina gėles g.gif

Aš pinčiau iš krepinio popieriaus tokias ale...kaseles g.gif ir įpinčiau vielą, kad būtų lengva konfigūruot formą. Prie jų ir gėles ir lapus gali lengvai tvirtint... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 06, 21:57)
Sveikutės 4u.gif

nezinau kokias darot.Bet mes darem ziedus sukdami su plona vielute.Tai tos pacios vielutes galiukus apsukome apie medini iesmuka, o po to apsukome su krepiniu popieriumi.
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2011 05 05, 20:55)
sparciai mes cia darbuojames, ir antras pastas jau pilnas thumbup.gif
gal turit kokiu ideju mokslo metu uzbaigimui? Esu atsakinga siemet g.gif

Mes vienais metais darėm balionų šventę. Balionai buo žali, geltoni ir raudoni. Kiekvienas mokinys turėjo po balioną, po to dainavom daineles apie balionėlį ir puošėme medžius lauke pripūstais balionais, kol vaikai puošė, grojo lauke muzika daugelis šoko. Nuotaika buvo puiki. Galima daryti gėles ant stovelių ir puošti mokyklos teritoriją, tiksliau pribedžioti pievą gėlių.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 05 06, 20:25)
Ups, sumaišiau, mano irgi buvo DVD  blush2.gif . Ant viršelio buvo nuotrauka su mokykla ir kiekvienos ketvirtos klasės foto.

Ir aš esu dariusi su kllasės nuotrauka ant viršelio:), patiko ir vaikams ir tėveliams:) 4u.gif ,o sudėjau ne tik nuotraukas,filmuotą medžiagą, bet ir vaikų kūrybą.
Atsakyti
sveikutės, kolegės, šiandien įnirtingai kankinuosi prie kompo, mat dėlioju savo pirmokams žodžius, kuriuos turi išmokti dvyliktokų paskutiniam skambučiui.... O galva tuščia kaip puodynė, tai renku, ką jūs prisiuntusios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 06, 20:57)
Sveikutės 4u.gif

Sveikutės. Pagaliau ir aš prisėdau prie kompiuterio. Ačiū už slapuką.
Tokių vielučių su pūkeliais aš pirkau Ermitaže, bet dabar jų nėra, aš taip pat jų ieškau.
Dabar sėdžiu ir galvoju apie kitos savaitės pamokas, nes eis tikrinti direktorė visas mokytojas. Pas mus spalio mėnesį auditas ir akreditacija, tai turim pravęsti pamoką pagal visus reikalavimus. Matau, kad kai kurioms jau praėjo auditas, gal turite pamokos pavyzdinį pamokos planą, būčiau labai dėkinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2011 05 07, 12:19)
Mes vienais metais darėm balionų šventę. Balionai buo žali, geltoni ir raudoni. Kiekvienas mokinys turėjo po balioną, po to dainavom daineles apie balionėlį ir puošėme medžius lauke pripūstais balionais, kol vaikai puošė, grojo lauke muzika daugelis šoko. Nuotaika buvo puiki. Galima daryti gėles ant stovelių ir puošti mokyklos teritoriją, tiksliau pribedžioti pievą gėlių.

Sauni ideja thumbup.gif Turetu buti labi grazu. Kaip cia nepamirsus iki kitu metu, nes maniskiai jau bus ketvirtokai, butu galima panaudoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 05 07, 15:52)
sveikutės, kolegės, šiandien įnirtingai kankinuosi prie kompo, mat dėlioju savo pirmokams žodžius, kuriuos turi išmokti dvyliktokų paskutiniam skambučiui.... O galva tuščia kaip puodynė, tai renku, ką jūs prisiuntusios  smile.gif

Va ir maniškiai išvedinės dvyliktokus... Dar nieko nesugalvojau. Gal pasidalinsi?
Atsakyti