Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...,Greit vasara :)

QUOTE(Ingada @ 2011 05 08, 13:44)
Atsakiau nuolaidų temoje, bet pakartosiu ir čia. Šenilo vielos pirkau iš čia http://www.gudragalv...mas/002020.html. Yra ir blizgios.

O pokelyje skirtingos spalvos? Man reikia žalios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2011 05 08, 13:44)
Atsakiau nuolaidų temoje, bet pakartosiu ir čia. Šenilo vielos pirkau iš čia http://www.gudragalv...mas/002020.html. Yra ir blizgios.

Sitos vielos as neseniai buvau uztikusi parduotuveje panasioje kaip :JYSK" tik dabar neprisimenu kaip vadinasi ir buvo daug pigesne. As pirkau vln Liepkalnio maximos parduotuveleje, ten visokiu dalykeliu pigiau galima rasti
Atsakyti
Kažin o Kaune kur būtų?
Atsakyti
sveikos 4u.gif atsiprašau, bet į a.ž. neatsakinėsiu. tarėmės, kad man rašysit į emeilą, taip lengviau surūšiuot man. reda.urb@gmail.com parašykit savo el pašto adresą, kuriuo naudojatės ir nicką.
Atsakyti
Sveikutes,
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 08, 16:33)
O pokelyje skirtingos spalvos? Man reikia žalios ax.gif

senilo vielutes pirkau „Tiimari“ parduotuveje, supakuota po 10vnt. Spalvu yra visokiu ir gana pigiai.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 05 07, 20:31)
O kodėl pas jus taip anksti? Mums dar tik bus paskutinis skambutis.

Ir būtinai įmesk į paštą thumbup.gif . Ir varpelį parodyk  mirksiukas.gif

Zodzius imesiu, bet varpelio, deja, ne. Nes turim mokykloje varplio trafarta, tai is klases i klase vaiksto. Bet ji juk lengva ir paciom nusipiesti mirksiukas.gif
Atsakyti
Domass su GIMTADIENIU! 4u.gif happybday.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Neduztanciu vilciu ir skambanciu minciu.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 08 gegužės 2011 - 17:39
domasss, dideli ir silti (nors ir trupuciuka paveluoti blush2.gif ) sveikinimai ir nuo manes! happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 08 gegužės 2011 - 18:29
Prisidedu ir aš prie sveikinimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikiname [COLOR=red]
user posted image
Atsakyti
Nuoširdžiausi sveikinimai , Domasss! thumbup.gif bis.gif
Papildyta:
QUOTE(agė-melagė @ 2011 05 06, 22:13)
Rutele, Nuoširdžiausias ačiū už karaokę ir dainų žodžius 4u.gif
BET dėl manęs tokios žioplos, gal galėtum dar ir turinį nuskanuot.  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif nelabai atrenku kuris takelis kuriai dainai tinka g.gif  doh.gif  g.gif ir takelių per mažai pagal dainų kiekį verysad.gif
trumpai tariant SOS, Rūta help.gif

Sveika... Matai, siunčiau "Dovanoju dainelę" karaoke. Ten trečia ar ketvirta dainelė buvo merginoms reikalinga "Nai nai nai". Žodžių nesiunčiau, kadangi neturiu skenerio ir negaliu nuskanuoti. Planavau tai padaryti vėliau... Netinka? 4u.gif .. Žinoma, prie didžiausių norų galiu bandyt prašyt mokyklos kompiuteristų.... Bet vis tiek užtruks.. Va, birželį būtų kitas reikalas ax.gif
Po to dar siunčiau liaudiškų dainelių karaoke. Joms reikia žodžių?
Atsakyti
Labukas, na ir pritauškėjot, aš niekaip su jumis nespėju. Labai ačiū už naujus namučius.
Domasss, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ten kur klausėte apie gauruotas vielutes, tai aš jų pirkau tabako parduotuvėje, tai yra pipkių valtykliai ir jie būna įvairių spalvų.
Aš su pirmokais štai ką dariau dvyliktokams - nupiešiau nemažą varpelį, padariau, kad jį galima būtų pakabinti ir kitoj pusėj užrašiau po juokelį paimtą iš vaikiško žurnalo ir pritaikytą konkrečiam mokiniui. Pirmokai juo perskaitė ir įteikė dvyliktokams, labai pagerino nuotaiką ir pasiteisino, tai dariau jau 3 kartus.
Ačiū visoms už idėjas ir puikius darbus, scenarijus ir t. t.. Prie visų mano nespėjamų nuveikti darbų prisidėjo dar ir sesės liga, praeitą savaitę teko slaugyti po operacijos.
Ačiū visoms, kad Jūs esate wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti