Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai, 6 tema

Is cia rasiusiu, tai neivienai nepatiko Oleo relax biggrin.gif Gal ziuresius konors kito g.gif
Atsakyti
http://www.google.co...fIs2VswbE9OSaDw
sita lyg neblogas kelios drauges gyre,vienas is sekanciu pirkiniu mano bus sitas
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 07 09, 19:46)
vaje... tapo mano must - have biggrin.gif

Plaukam i silkini gal mazesne trintis...veido odai matyt taip pat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryzeeee @ 2011 07 10, 10:05)
Plaukam i silkini gal mazesne trintis...veido odai matyt taip pat g.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kuri matėte kur būtų galima įsigyti šio aliejuko? Skaučiau SM, kad jis neblogas.. unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nuomone84 @ 2011 07 14, 22:25)
Gal kuri matėte kur būtų galima įsigyti šio aliejuko?  Skaučiau SM, kad jis neblogas..  unsure.gif

user posted image

eurokose. Geras tipo?
Atsakyti
Eurokose, bent jau Kauno Akropoly, nebuvo.. Teks tada kitose pažiūrėt. rolleyes.gif
Šiaip gyrė jį penktoje temoje, o kadangi aš nežinau kokį pirkt, tai galvoju išbandyt.. 4u.gif
Atsakyti
O jis galiukams tik ar visiems plaukams? nes as pati nebezinau ko noriu, buvau uzsibrezus pirkti Oleo, bet kad nuvyle atsiliepimai biggrin.gif dabar i bet ka zvalgaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 07 14, 22:06)
eurokose. Geras tipo?

turiu toki, bet vis neisbandau, niekaip kaaral triaction neina damusti biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri bandėte Revlon orofluidą? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zmonaite @ 2011 07 09, 17:38)
O gal plaukai pastoviai trinasi į sintetinius drabužius? Tai irgi gali prisidėti. Mano problema ta pati. Nušiūra, išsišakoja labai greit po kirpimo. Padėtis kiek pagerėjo, kai nustojau džiovintuvą naudoti. Greičiau augti ėmė, labiau blizga.

O kuo čia dėta sintetika ir plaukas? Odai sintetinių pluoštų neigiamas poveikis vienareikšmiškai - kenkia. Bet plaukams, jei ta sintetika tokia, kaip pvz poliesteris, tai žymiai geriau ir trintis, kuri gali neigiamai mechaniškai paveikti žymiai mažesnė, nei trintis į medvilnę mirksiukas.gif Geras dalykas yra miegoti ant natūralaus šilko pagalvės užvalkalo, odai - mažesnė, švelnesnė trintis, taip pat ir plaukui. Juk taip mėgstam naktį verstis ar tolėliau slinktis, ojoj kaip plaukui negerai.
Atsakyti
as per rudugys.lt kaina prieinama gal net juokinga 13lt.o efektas thumbup.gif ,be to ji gali naudoti visam kunui,veidui rankoms... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mano problema labai išsausėję plaukai, dar sausesni ir šiukštūs galiukai.. ką patartumėt ? blush2.gif
Atsakyti