Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai, 6 tema

Noriu kerastase oleo relax nusipikrti, nera jis jau labai pigus, tai galvoju ar verta? Gal yra ir kitokiu pigesniu priemoniu panasiu.. Tiesa skaiciau kad oleo relax tik labiau grozi duoda, nematina plauku g.gif
per kiek laiko is feelunique ateina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 30, 18:59)
Noriu kerastase oleo relax nusipikrti, nera jis jau labai pigus, tai galvoju ar verta? Gal yra ir kitokiu pigesniu priemoniu panasiu.. Tiesa skaiciau kad oleo relax tik labiau grozi duoda, nematina plauku  g.gif
per kiek laiko is feelunique ateina?  blush2.gif

Rašo per 5-7 darbo dienas, bet a6 jau laukiu šiek tiek daugiau nei 7 dienas smile.gif
Atsakyti
Verta pirkti Oleo Relax? biggrin.gif Nezinau ar vertas savo kainos jis g.gif
Atsakyti
jei nori konkrečiai galiukams, tai manau neverta. Jei nori šiek tiek patiesint, suglotnint patį plauką, tai kodėl gi ne.
Atsakyti
Man tas Oleo relax nieko nedare, pirkau sm ispardej likuti, gerai kad viso nepirkau neisbandzius.
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 07 01, 15:51)
Verta pirkti Oleo Relax?  biggrin.gif  Nezinau ar vertas savo kainos jis  g.gif

Sakyciau,kad pilnos kainos ne. Siaip jei kazkur pigiau galit gauti,tai imkit, man jis patinka visgi, bet nera stebuklingas kazkoks.
Atsakyti
Pirkciau is Feelunique, ten ta kaina nemanau, kad mazesne gaunas (apie 16 svaru). Kazkur radau toki komentara, kad alfaparf aliejukas duoda toki pat efekta kaip kazkoks aliejukas su linu semenim is Drogo. Lyg ir Italiskas, kazin tiesa, nes kaina laaabai skirias.
Atsakyti
Merginos ,o Redken aliejukus kas nors bandete?Siulo man dabar toki(sako poveikis toks kaip Kerastase,kiekis tik didesnis-150ml.
Gal kas galetu pakomentuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2011 05 07, 10:06)
Vieningos nuomonės nebus niekada biggrin.gif Kas tinka vienai, netiks kitai. Buvau ir aš susižavėjusi laminavimu, bet paskui nusprendžiau, kad gal jo man nereik  g.gif
Už trumpalaikį efektą (laminavimą berods kas 3sav reikia kartoti) mokėti vos ne po 100Lt nesinori  schmoll.gif  Tuo labiau, kad dabar teplioju aliejais ir rezultatas vis geryn eina.
O kas dėl karštų žirklių, tai, kaip minėjau, dabar bandysiu bent metus kirptis tik jomis. Jei rezultatas pasiteisins, kirpsiuos ir toliau. Kol kas kirpausi tik vieną kartą, plaukų galiukai atrodo įtartinai gerai po mėnesio nuo kirpimo (man čia rekordas). Aišku, čia gal žirklės mažiausią įtaką padarė. Tiksliau galėsiu pasakyti, kai atsibos aliejais tepliotis

Sveikos.ar zirkles karstos ar ne,manau itakos neturi.mano pacios isbandyta,kad galiukus kerpant kas 1-1,5men viskas labai grazu ir gerai.karstu zirkliu nesu bandziusi,nes kirpeja sake,kad didelio skirtumo nesijaucia.o del laminavimo,tai plaukams tas pats,kas jum ant galvos uzmautu maiseli ir laikytu,plaukai nekvepuoja,tada pradeda skilinet ir ta procedura reikia kartoti nuolat.LAMINAVIMAS TIK SUDARO SVEIKU PLAUKU ISPUDI.jie sveiki netampa.beto visa chemija-tera paparasciausia chemija.tai vat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 30, 18:59)
Noriu kerastase oleo relax nusipikrti, nera jis jau labai pigus, tai galvoju ar verta?

Man tai jis visiskai jokio ispudzio nepaliko. Tam kartui kai uzsitepi gal kiek ir pablizgina plauka, bet tai tik tiek. Tikejausi zymiai daugiau is jo smile.gif
Atsakyti
O kokios nuomonės būtų apie Matrix Sleek Look ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FreeSuga @ 2011 07 07, 14:31)
Man tai jis visiskai jokio ispudzio nepaliko. Tam kartui kai uzsitepi gal kiek ir pablizgina plauka, bet tai tik tiek. Tikejausi zymiai daugiau is jo smile.gif

Aš ir visai likau nesužavėta tuo Oleo relax, o taip išgirtas g.gif
Atsakyti