Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai, 6 tema

Nusipirkau vaniles eleksyra, tepsiu plauku galiukus, o jau kvapas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(InJe*kcija @ 2011 05 07, 15:25)
Man nelieka. Tik to makaliuko vos vos tept tereikia, nes užtepus daugiau riebaluoti plaukai atrodo. Man dar patinka, kad jis paformuoja plaukus, man nebereik nieko papildomai dėt garbanom formuoti

o gal cia makaliuko deka galiukai pagerejo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 05 07, 17:22)
o gal cia makaliuko deka galiukai pagerejo?  g.gif

Makaliuką pradėjau naudoti ar tai gruodį ar sausį, dabar jau nepamenu. Mėnesį panaudojau ir man jis nepatiko, tie galai kaip šiurenos buvo taip šiurenos ir liko. Po to vėl perėjau ant tų tradicinių aliejukų plaukų galams, iš jų irgi naudos kaip iš žilo ožio.. Tai va po paskutinio kirpimo sugalvojau kad intensyviai tepsiu natūraliais aliejais ir makaliuką iš stalčiaus išsitraukiau vėl, tai ir tepu.. Man atrodo prideda ir makaliukas kažkiek, nes aliejum plaukai tik naktį ištepti būna, o makaliuku - kelias dienas iki sekančio plovimo
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 05 07, 17:22)
Nusipirkau vaniles eleksyra, tepsiu plauku galiukus, o jau kvapas  wub.gif

kas per vaniles eliksyras? bigsmile.gif

Naudoju avon plauku galiuku seruma blush2.gif man jis nieko, bet jau taip norisi geros firmos gera priemone nusipirkti ir neieskoti adatos siene doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 05 07, 18:22)
Nusipirkau vaniles eleksyra, tepsiu plauku galiukus, o jau kvapas  wub.gif
Papildyta:
o gal cia makaliuko deka galiukai pagerejo?  g.gif

O eliksyra galima naudot plauku galiukams bigsmile.gif ,kuom jis skiriasi nuo alieju naturaliu g.gif
Noreciau ir as to makaliuko plaukams,bet nesugebesiu pasidaryt,idomu o ar KN turi koki pagaminta makaliuka plauku galiukams g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2011 05 07, 17:36)
kas per vaniles eliksyras?  bigsmile.gif

Naudoju avon plauku galiuku seruma  blush2.gif  man jis nieko, bet jau taip norisi geros firmos gera priemone nusipirkti ir neieskoti adatos siene  doh.gif

stai is cia: http://kosmetika.aro.../produktas/393/ is KN
nors neparasyta apie plaukus, taciau galima tepti ir plauku galiukus.
Papildyta:
QUOTE(luli @ 2011 05 07, 23:03)
O eliksyra galima naudot plauku galiukams bigsmile.gif ,kuom jis skiriasi nuo alieju naturaliu g.gif
Noreciau ir as to makaliuko plaukams,bet nesugebesiu pasidaryt,idomu o ar KN turi koki pagaminta makaliuka plauku galiukams g.gif

Nuoroda idejau mirksiukas.gif
Makaliuko KN neturi, reikia paciai gamintis, na audziu tokia ideja pasigaminti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(InJe*kcija @ 2011 05 07, 17:35)
Makaliuką pradėjau naudoti ar tai gruodį ar sausį, dabar jau nepamenu. Mėnesį panaudojau ir man jis nepatiko, tie galai kaip šiurenos buvo taip šiurenos ir liko. Po to vėl perėjau ant tų tradicinių aliejukų plaukų galams, iš jų irgi naudos kaip iš žilo ožio.. Tai va po paskutinio kirpimo sugalvojau kad intensyviai tepsiu natūraliais aliejais ir makaliuką iš stalčiaus išsitraukiau vėl, tai ir tepu.. Man atrodo prideda ir makaliukas kažkiek, nes aliejum plaukai tik naktį ištepti būna, o makaliuku - kelias dienas iki sekančio plovimo

man tai vaskas atrodo cia nelabai reikalingas... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 08 gegužės 2011 - 05:48

Papildyta:
[/quote]

vaskas reikalingas nes jis padengia plauka plevele ir sulaiko dregme. Kokoso, olyvogiu ir taukmedzio aliejai drekina plauka, o migduolu suteikia blizgesio, daro elastingais ir minkstais. Yalnag-ylang poliruoja galiukus ir stabdo issisakojima

thumbup.gif
As vis dar ji naudoji, plaukai jau greitai bus iki lemens 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Luandra @ 2011 05 11, 17:40)

As vis dar ji naudoji, plaukai jau greitai bus iki lemens  4u.gif

Kaip faina.. thumbup.gif
Kiek laiko jau jį naudojate?
Aš tai irgi džiaugiuosi. smile.gif naudoju po kiekvieno plovimo argano aliejų, tai žiūriu, kad nebe taip šakojasi, skilinėja ir lūžinėja.. ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Luandra,2011 05 11, 16:40]
Papildyta:
[/quote]
vaskas reikalingas nes jis padengia plauka plevele ir sulaiko dregme. Kokoso, olyvogiu ir taukmedzio aliejai drekina plauka, o migduolu suteikia blizgesio, daro elastingais ir minkstais. Yalnag-ylang poliruoja galiukus ir stabdo issisakojima
thumbup.gif
[/quote]

padejo? bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=fuksė,2011 05 11, 19:52]
thumbup.gif
[/quote]

padejo? bigsmile.gif
[/quote]

Tikrai taip. Labai geras dalykas thumbup.gif Ir svarbiausia nereikia mizinisku islaidu nenuplaunamoms priemonems thumbup.gif nes visus kitus komponentus galima nauditi visoms kuno dalims biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zinot is naturaliu,jau pagamintu priemoniu,ka nors plauku galiukams g.gif ,kad nereiktu paciai gamintis,aliejai n aturalus netinka schmoll.gif ,gal kauke kokia plaukams,is naturaliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 05 12, 14:58)
Gal kas zinot is naturaliu,jau pagamintu priemoniu,ka nors plauku galiukams g.gif ,kad nereiktu paciai gamintis,aliejai n aturalus netinka schmoll.gif ,gal kauke kokia plaukams,is naturaliu  g.gif

ta prasme is kokiu priemoniu noretumet? g.gif tokiu kaip grietine, medus, majonezas ar panasiai? na kad alieju nebutu.. nelabai supratau ko jus norit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 05 12, 16:35)
ta prasme is kokiu priemoniu noretumet?  g.gif tokiu kaip grietine, medus, majonezas ar panasiai? na kad alieju nebutu.. nelabai supratau ko jus norit  ax.gif

Taip,kad nebutu alieju,pavyzdziui as naudojau grynus aliejus plaukam,be jokiu kitu produktu,tai dabar noreciau pabandyt ka nors kita 4u.gif,gali but ir pirktines kaukes,serumai,tik labiau is naturalios kosmetikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luli: 12 gegužės 2011 - 16:35