tikrai taip. del to ir negalima 3 paras plauti galvos nes keratinas savaime yra kietesnis produktas tad po to kaip garais i plauka jis istumiamas turi sustingti. naturalu keratina plaukuose isplauna pagrinde druskos ir sulfatai, del to ir sampunai poto rekomenduojami be siu priedu. pirmiausia mums truksta informacijos kas labiausiai pazeidzia plauka, ir kai turim tik monopolistus rinkoj ir tokios kainos kai juokingi atlyginimai, ir zmogus PRIVERSTAS rinktis pigu o ne kokybiska produkta tada pradedam ieskot kas gali padet.. velgi moterys renkasi laminavima nes vienu kartu susimoket uz keratino procedura salone kainuoja tris kart daugiau, niekas neziuri kad laiko trumpiau, nes KAINA lietuvoje kolkas mums svarbiausia.. deja taip jau cia yra..
QUOTE(ambicija @ 2011 05 16, 13:19)
Pačiam plaukui naudoti eterinį aliejų absurdas, reikėtų adekvačiai vertintų jų naudą, nes šiuo atveju jų nauda prasilenkia su žala
Pvz. apelsinu ea labai tinka paciam plaukui,nes blizgesio suteikia. O tokie kaip arbatmedis,rozmarinas,tai taip,tik galvos odai,plaukams naudoti nematau prasmes.
as jau kiek kartu buvau prisizadejusi sau naudoti saziningai ir REGULIARIAI aliejines naturalias kaukes,taciau kai plauku turiu sieno kupeta, tikrai labai daug,ir netrumpi dar, tai tikrai daug tepliojimosi,uzima nemazai laiko,o man ir is plauku norint isplauti alieju reikia minimum 2 kartus plauti,nors tikrai daug nededu
tai siaip stengiuso tais silikoniniais aliejukais plauka pamaitinti,taip pat hena plus hairwonder toki nenuplaunama kondicionieriu naudoju,purskaliukus gliss kur.aliejukus naudoju biosilko,dar turiu live clean argano aliejuka,kuri vasara tikiuosi sunaudoti, ir neseniai dovanu gavau is prancuzijos naturalu argano alieju plaukam,nerealiai kvepia,tik pastebejau,jei tepu ant slapiu plauku,tai labai suriebina,todel stengiuosi tepti sausus
dar pamirsau pamineti kad kaukes naudoju kiekviena karta plaunant tas paprastas pirktines,siuo metu garnier fructis,pries tai naudojau brich keratin,visai patiko,kai rasiu akcija,griebsiu

QUOTE(^Braškytė^ @ 2011 05 16, 11:35)
Mergaites, kur perkat alyvuogiu arba kokosini aliejuka plaukams ?
http://www.google.lt...RiJiAKvrubBBp7A
QUOTE(berta75 @ 2011 05 16, 22:04)
bent jau kokosu aliejus cia rafinuotas parduodamas. kazin ar tinka plaukam? raso labiausiai tinka kepimui

QUOTE(Eleina @ 2011 05 17, 06:43)
bent jau kokosu aliejus cia rafinuotas parduodamas. kazin ar tinka plaukam? raso labiausiai tinka kepimui 

jeigu turite galimybe, tiek veidui, tiek kunui, tiek plaukams imkite nerafinuota
ekologiniu prekiu parduotuvese yra nerafinuoto stiklainiukais pardavineja 

QUOTE(zydrune0916 @ 2011 05 16, 20:59)
as jau kiek kartu buvau prisizadejusi sau naudoti saziningai ir REGULIARIAI aliejines naturalias kaukes,taciau kai plauku turiu sieno kupeta, tikrai labai daug,ir netrumpi dar, tai tikrai daug tepliojimosi,uzima nemazai laiko,o man ir is plauku norint isplauti alieju reikia minimum 2 kartus plauti,nors tikrai daug nededu
tai siaip stengiuso tais silikoniniais aliejukais plauka pamaitinti,taip pat hena plus hairwonder toki nenuplaunama kondicionieriu naudoju,purskaliukus gliss kur.aliejukus naudoju biosilko,dar turiu live clean argano aliejuka,kuri vasara tikiuosi sunaudoti, ir neseniai dovanu gavau is prancuzijos naturalu argano alieju plaukam,nerealiai kvepia,tik pastebejau,jei tepu ant slapiu plauku,tai labai suriebina,todel stengiuosi tepti sausus
dar pamirsau pamineti kad kaukes naudoju kiekviena karta plaunant tas paprastas pirktines,siuo metu garnier fructis,pries tai naudojau brich keratin,visai patiko,kai rasiu akcija,griebsiu 

nu man neuzima daug laiko aliejines kaukes, nes tepuosi dabar tik 1 karta per dvi savaites. Uz tai daugiau kaukiu nebereikia naudoti kiekviena karta plaunant ir galiuku teplioti po plovimo man nebereikia - liko tik sampunas ir balzamas plaukams. Geriausia tai, kad galiuku kirpti nereikia, nors 4 menesiai jau praejo

Tarp kitko mano naturalus argano aliejus is Aroma-zone niekuo ypatingai nekvepia, bent jau as kvapo neprisimenu

QUOTE(Eleina @ 2011 05 17, 07:43)

As cia pirkau nerafinuota

http://www.rudugys.l...all-500x500.jpg
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 05 16, 21:59)

Jeigu tepatės silikonus, tai po to tik bergždžiai švaistot natūralius aliejus.

QUOTE(ambicija @ 2011 05 18, 20:30)
tai jau tikrai

[quote=Luandra,2011 05 11, 15:40]
Papildyta:
man tai vaskas atrodo cia nelabai reikalingas...
[/quote]
vaskas reikalingas nes jis padengia plauka plevele ir sulaiko dregme. Kokoso, olyvogiu ir taukmedzio aliejai drekina plauka, o migduolu suteikia blizgesio, daro elastingais ir minkstais. Yalnag-ylang poliruoja galiukus ir stabdo issisakojima
As vis dar ji naudoji, plaukai jau greitai bus iki lemens
[/quote]
sakyk prasau, kokosu aliejus kietas, pasildai vandens vonelej ir tada sumakaluoji viska?
Papildyta:
man tai vaskas atrodo cia nelabai reikalingas...

[/quote]
vaskas reikalingas nes jis padengia plauka plevele ir sulaiko dregme. Kokoso, olyvogiu ir taukmedzio aliejai drekina plauka, o migduolu suteikia blizgesio, daro elastingais ir minkstais. Yalnag-ylang poliruoja galiukus ir stabdo issisakojima

As vis dar ji naudoji, plaukai jau greitai bus iki lemens

[/quote]
sakyk prasau, kokosu aliejus kietas, pasildai vandens vonelej ir tada sumakaluoji viska?