Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai, 6 tema

Fukse, sveika 4u.gif
aha, man po to misinuko nepalygins grazesni plauku galai smile.gif as jo tiesa vasara nenaudojau, norejau paziuret kaip tada bus. bet kadangi tepdavau plaukus kazkur 10 ar daugiau cm nuo galu, tai tiesa sakant ir nekirpau ju apie pusmeti - galiuku beveik nebuvo issisakojusiu, ir vis toliau nera, nors jau pasikirpau smile.gif manau vel pradesiu naudot, geras dalykas man tas marmaliukas smile.gif
dabar naudoju monoi karta per savaite - pasitepu pora valandu pries galvos plovima. irgi patinka smile.gif dabar kazkaip ir sita tema net is dalies apleidau, nes nelabai yra like tu issisakojusiu blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 09 17, 10:46)
Fukse, sveika  4u.gif 
aha, man po to misinuko nepalygins grazesni plauku galai smile.gif as jo tiesa vasara nenaudojau, norejau paziuret kaip tada bus. bet kadangi tepdavau plaukus kazkur 10 ar daugiau cm nuo galu, tai tiesa sakant ir nekirpau ju apie pusmeti - galiuku beveik nebuvo issisakojusiu, ir vis toliau nera, nors jau pasikirpau smile.gif manau vel pradesiu naudot, geras dalykas man tas marmaliukas smile.gif
dabar naudoju monoi karta per savaite - pasitepu pora valandu pries galvos plovima. irgi patinka smile.gif dabar kazkaip ir sita tema net is dalies apleidau, nes nelabai yra like tu issisakojusiu  blush2.gif  thumbup.gif

kaip faina, pavydziu baltai wub.gif o manieji rupuziokai luzineja verysad.gif uztat ilgis ,,stovi vietoje" doh.gif
Kiek zinau Monoi pagrindas kokosu al., kuris daugumai sausina plauka, visa ryta googl'inau kas per biesas, kodel? O tau plauko nesausina? Is kur pirkai? blush2.gif
Radau tokia bendra reziume, jeigu kokosu aliejus sausina plauka, rekomenduojama tepti tik galvos oda arba dregnus plaukus. Tad bandysiu kokosu alieju vel.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 09 17, 11:47)
kaip faina, pavydziu baltai  wub.gif o manieji rupuziokai luzineja  verysad.gif uztat ilgis ,,stovi vietoje" doh.gif
Kiek zinau Monoi pagrindas kokosu al., kuris daugumai sausina plauka, visa ryta googl'inau kas per biesas, kodel? O tau plauko nesausina? Is kur pirkai? blush2.gif
Radau tokia bendra reziume, jeigu kokosu aliejus sausina plauka, rekomenduojama tepti tik galvos oda arba dregnus plaukus. Tad bandysiu kokosu alieju vel.

as naudoju monoi , man nesausina ...atvirksciai wink.gif plaukams ir kaip kauke ir kartais galiukus patepu , tik laaabai mazu kiekiu, kad nesuriebintu, kvapas nuostabus, lepinu ir kuna juo .
perku is cia , nes Lietuvelej tai kainytes kosmines, dvigubos.
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2011 09 18, 18:35)
as naudoju monoi , man nesausina ...atvirksciai wink.gif plaukams ir kaip kauke ir kartais galiukus patepu , tik laaabai mazu kiekiu, kad nesuriebintu, kvapas nuostabus, lepinu ir  kuna juo .
perku is cia , nes Lietuvelej tai kainytes kosmines, dvigubos.

man Monoi kvapas wub.gif perku is KN, kaina - kaip ir paminejote, bet ka daryt, neturiu kreditkes ir nenoriu jos turet, nes bus.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 09 18, 20:21)
man Monoi kvapas  wub.gif perku is KN, kaina - kaip ir paminejote, bet ka daryt, neturiu kreditkes ir nenoriu jos turet, nes bus.... doh.gif

na taip, issiimam kreditines , kad pirkti is uzsinio ir sutaupyt , o isleidziam dar daugiau , nes visko gi norim biggrin.gif ech , moterys mes .
o del Monoi tai nuostabi priemone
Atsakyti
Na bet pridejus siuntima.... dauguma alieju pigiau is rudugys.lt
Kokosu aliejus pvz
http://rudugys.lt/in...p;product_id=91
Atsakyti
Mergaites, gal zinot, kur galima sito aliejaus uzsisakyti? 4u.gif

Moroccanoil - Morrocan Oil Treatment
Atsakyti
QUOTE(karstakosyte @ 2011 09 20, 22:26)
Mergaites, gal zinot, kur galima sito aliejaus uzsisakyti?  4u.gif

Moroccanoil - Morrocan Oil Treatment

www.lookfantastic.com
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 09 17, 10:46)
Fukse, sveika  4u.gif 
dabar naudoju monoi karta per savaite - pasitepu pora valandu pries galvos plovima. irgi patinka smile.gif dabar kazkaip ir sita tema net is dalies apleidau, nes nelabai yra like tu issisakojusiu  blush2.gif  thumbup.gif

man tai labai žiaurus kvapas to marmaliuko ir dar.. jums nesiriebaluoja plaukai nuo jo? nes aš tik kelis lašelius ištepu ir viskas plaukai susirebalavę nors galus tik pagrinde tepu , o plaukai ilgi juk.. ir kokį vašką naudojot jam? 4u.gif
Atsakyti
sveikutes mergaites 4u.gif
jungiuosi i jusu bureli, gydisiu plaiku galiukus smile.gif
pasiskaitinejua sia temute, o ir is drauges girdejau, kad pirmas vaistas atgaivint plaukus, kuo dazniau tept alyvu aliejum. tik klausimas, kokius geriau tept, kada geriau aliejus pasisavina, ar plaukai turi but sudrekinti (pvz purkstuvu su vandeniu apipurksti) ar tept ta alieju nakciai ant sausu plauku??
busiu labai dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 09 21, 01:04)
man tai labai žiaurus kvapas to marmaliuko ir dar.. jums nesiriebaluoja plaukai nuo jo? nes aš tik kelis lašelius ištepu ir viskas plaukai susirebalavę nors galus tik pagrinde tepu , o plaukai ilgi juk.. ir kokį vašką naudojot jam?  4u.gif

o Jums ar padeda si priemone? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 09 21, 07:26)
o Jums ar padeda si priemone? g.gif

aš dar tik dvi savaites naudoju .. tai nieko tuo klausimu negaliu pasakyti smile.gif
Atsakyti