Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai, 6 tema

QUOTE(Balalaika. @ 2011 10 01, 22:41)
nesiardyk fool.gif, nes iš to įsiutimo net berašte patapai  hah.gif

aham, is to isiutimo bigsmile.gif nedauzyk sau taip per galva, paskaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 01 spalio 2011 - 23:18
QUOTE(Balalaika. @ 2011 10 01, 19:35)
nesinori kabinėtis, bet jau jodai užknisa tie patys komentarai, "kosmetinis efektas, silikonai, nenatūralu". Tai čia taigi nėra natūralių aliejų tema, yra ir tokia, tai va ten viskas bus natūralu, ir efektas ne kosmetinis. Pagrinde visose tokio pobūdžio priemonėse, sudėtis mažai tesiskiria, tai kam to paties per tą patį klausti, ir tą patį komentuoti.

supratau, ir mane.... bet vistiek klausiu, nes ieskau kazko naturalaus, veiksmingo ir butent plauku galiukams.
Atsakyti
hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

As tik norejau pasidalinti kas man labai labai patiko.

Nes plaukams esu daug ko isbandzius,ir bamboo man ziauriai patiko.
Atsakyti
Merginos, nesipykstam friends.gif
Pati ieškojau natūralios priemonės plaukų galams, tačiau taip ir neradau tinkamos, taigi tepliojuosi su tais baisiaisiais silikonais. Prieš savaitę nusipirkau Marrakesh Oil (pasiskaičiau šitoj temoj teigiamų atsiliepimų), tai dabar lauksiu rezultatų.
Beje, bandžiau ir tą garsųjį "makaliuką" - man jis jokių teigiamų rezultatų nedavė schmoll.gif
Atsakyti
Jau radau atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 02 spalio 2011 - 10:43
QUOTE(InJe*kcija @ 2011 10 02, 08:57)
Merginos, nesipykstam  friends.gif
Pati ieškojau natūralios priemonės plaukų galams, tačiau taip ir neradau tinkamos, taigi tepliojuosi su tais baisiaisiais silikonais. Prieš savaitę nusipirkau Marrakesh Oil (pasiskaičiau šitoj temoj teigiamų atsiliepimų), tai dabar lauksiu rezultatų.
Beje, bandžiau ir tą garsųjį "makaliuką" - man jis jokių teigiamų rezultatų nedavė  schmoll.gif

o kur pirkai? kokia kaina ir kiek jo mililitu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2011 10 02, 08:57)
Merginos, nesipykstam  friends.gif
Beje, bandžiau ir tą garsųjį "makaliuką" - man jis jokių teigiamų rezultatų nedavė  schmoll.gif

tikrai nesipykstam, mirksiukas.gif balalaika nera ragana biggrin.gif
kiek laiko tepliojotes makaliuku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinukass @ 2011 10 02, 15:08)
o kur pirkai? kokia kaina ir kiek jo mililitu?  4u.gif

Klaipėdoje, parduotuvėje "Gabija", Naujakiemio g. 60 ml, mokėjau 69Lt
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2011 10 02, 16:32)
tikrai nesipykstam,  mirksiukas.gif balalaika nera ragana  biggrin.gif
kiek laiko tepliojotes makaliuku? g.gif

dabar jau nepamenu gal apie 3mėnesius g.gif
Atsakyti
Sveiki gal jau ir daznas klausimas. Bet noreciau patarimo ,ka patartumet nuo plauku slinkimo,galiuku issisakojimo ir garbanojimosi,stengiuosi ju visaj nedziovinta,bet jie tada susibanduoja verysad.gif . Ir gal kokiu turit patarymu ,kad greiciau augtu plaukai kokias priemones naudoti. Tikraj daug problemu su plaukais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 09 16, 20:38)
kokosai drėgmės nedavė ir man, galiukams "atradau" jojobos aliejų-prieš plovimą išsišukuoju galvą, labai neveldama išplaunu, šiek tiek nusausinu plaukus ir užtepusi leave-in kondiškę sutepu galus delnuose ištrintu geru lašu-dviem jojobos al., nuo apačios viršun per kokius 3 pirštus, labai patinka. jojoba l. tinka plaukams, aprašomas kaip skystasis vaškas ir viena geriausių plaukų priežiūros priemonių. pastebėjau ir dėl ko, neleidžia plaukams taip veltis, daužytis ir trintis vienam su kitu. var. ant sausų plaukų nepasiteisino-nemaloniai apriebino.

Deka sito Etamos pasidalintu plauku galiuku prieziuros budu pirma karta gyvenime pamilau savo plaukus. Didelis didelis aciu tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asmodeja: 08 spalio 2011 - 11:54
O Jum neriebina plaukų šis metodas? smile.gif
Atsakyti
Na neriebina, as net daugiau naudoju aliejaus nei 2 lasus. O jus bandete? Jums riebina?
Atsakyti