nesenai pradejau naudoti marrakesh priemones 10in 1 purskikli ir aliejuka kol kas viskas puiku.reiks isbandyti sampuna

As isbandziau visokiu priemoniu savo plaukams,plaukai ilgi,bet galiukai,nors nuolat buvo pakerpami ,vistiek triusdavo,ir galausiai tiko kauke Oyster cutinol mask rebirth,kuri atgaivindavo ir pamaitindavo palukus isvidaus ir ilgam,naturaliu seriu sepetys ir orofluido aliejukas galiukams,paukai atsigavo ir dabar gyvybingi,grazus ir galiukai super.
Apie kirpima karstom zirklem cia kalbejot, tai pasisakysiu
Pirmakart kirpausi jomis gal pries 3-4 metus, kai apie tai niekas nekalbejo ir nezinojo, tai dare tik Sarma Style (dabar su akcijom kuponu nusiperku ir kitur). Ieskojau info skilinejantiems galiukams gelbeti, nes nuejus i kirpykla po maziau nei menesio (!) galai vel issisakodavo, o plakai nei paaugt nespedavo. Tai po pirmo kirpimo i kirpykla grizau tik po metu! Zinoma, ta pacia. Na, skilineti pradejo jau po pusmecio mazdaug, bet taip sparciai, kaip po paprasto kirpimo.
Po chemnio sugadinau plaukus ir jie skyla net vidury plauko, ne tik galiukai
Tai tarp kirpimu karstai praejo gal 4-5men.
Bet anyway, karta paragavus negaliu sustot, nes tikrai yra rezultatas! Na, bent jau man

Pirmakart kirpausi jomis gal pries 3-4 metus, kai apie tai niekas nekalbejo ir nezinojo, tai dare tik Sarma Style (dabar su akcijom kuponu nusiperku ir kitur). Ieskojau info skilinejantiems galiukams gelbeti, nes nuejus i kirpykla po maziau nei menesio (!) galai vel issisakodavo, o plakai nei paaugt nespedavo. Tai po pirmo kirpimo i kirpykla grizau tik po metu! Zinoma, ta pacia. Na, skilineti pradejo jau po pusmecio mazdaug, bet taip sparciai, kaip po paprasto kirpimo.
Po chemnio sugadinau plaukus ir jie skyla net vidury plauko, ne tik galiukai

Bet anyway, karta paragavus negaliu sustot, nes tikrai yra rezultatas! Na, bent jau man

QUOTE(Afters @ 2012 02 07, 21:45)
Na, tik šian ryte pirmąkart išbandžiau purškiamą aliejų "Macadamia Healing Oil Spray" tai labai patiko kaip pasiskirsto ant plaukų, jokio riebumo pojūčio, plaukučiai švelnūs, lengvai šukuojami, malonus kvapas. Žodžiu, man patiko. Gal kas ilgiau naudojat.. ar apsaugo galiukus nuo šakojimosi?
isbandziau ir as si aliejuka ir irgi likau patenkinta

QUOTE(jauniute @ 2011 05 06, 15:19)
as ir tada prisirasau i beprociu gretas, nes plaukai suryja didziaja dali mano finansu, plaukams man nieko negaila 

jungiuos ir aš į bepročių ratą

aš irgi jungiuosi prie jūsų, mergaitės

Mano atsiliepimai apie Marakesh aliejuka po ilgesnio naudojimosi-
plaukams truksta drekinimo, gal pries menesi buvau kirpykloje, bet jau yra pora issisakojusiu plauku galiuku
kai subaigsiu nekartosiu
plaukams truksta drekinimo, gal pries menesi buvau kirpykloje, bet jau yra pora issisakojusiu plauku galiuku

kai subaigsiu nekartosiu
QUOTE(Ivetta @ 2012 02 29, 04:20)
Nebandziau ir turbut nebandysiu, nes labai abejoju veiksmingumu...

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 13, 10:07)

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 13, 11:07)
kodėl abejojate?

dar nenusipirkau, laukiu ir kitų nuomonių

naudoju evelon aloe vera, patenkinta, bet norėčiau kažko naujo. Kad galėčiau ne tik galiukus, bet ir plaukus tepti, kad glotnesni būtų